RUN BABY RUN: Epic Fail

 photo RecentlyUpdated249.jpg

De eerste week van mijn New York Marathon trainingsschema verliep niet vlekkeloos, maar dat was nog een pluim waard in vergelijking met afgelopen week.

Maandag moest ik een snelle 5K. Ik deed niets. Dinsdag moest ik 8K in wedstrijd tempo (ik wil trainen op 5:30 per kilometer) en moest ik mijn benen en core trainen. Ik liep 1 kilometer hard met Francien van GirlsLove2Run. Woensdag had ik een rustdag. Woensdag nam ik een rustdag. Donderdag moest ik 7K door de duinen (heuvels), donderdag ben ik niet van mijn stoel af geweest. Vrijdag moest ik mijn core en benen trainen. Vrijdag deed ik alles behalve mijn core en benen trainen.. Zaterdag moest ik 20K lopen, ik liep er geen enkele. Zondag had ik een rustdag en nam ik ook weer een rustdag.

Mijn officiële excuus is dat ik het te druk had. En OK, ik had het ook wel erg druk. Ik stond iedere dag tussen 6.00u en 7.00u op en ging rond 0.00u naar bed, ik heb geen series gekeken, heb niet op de bank gehangen, heb zelfs geen boek gelezen. Maar dan nog. Als je voor een marathon traint MAAK je tijd voor een training, ook al lijkt het alsof je die tijd niet hebt. Ik bedoel, denk je dat Gwynnie (Paltrow), Madge en Jen (Aniston) iedere dag tijd hebben om te sporten? Die MAKEN tijd.

Ga ik ook doen. Vanaf nu. Echt. Ik ben deze week al lekker bezig. Of ik aan al mijn hardloopkilometers kom weet ik nog niet (het is heel erg heet en iedere training is een heuveltraining, dus alles is twee keer zo zwaar), maar ik ben iedere dag in beweging. Zwemmen (gisteren zelfs 50 baantjes), billen trainen, mijn core versterken. Ik zie deze drie weken Italië als één grote bootcamp.

Hoe lang ik het volhou? Ik hoop de hele vakantie en op dit moment doe ik het ook nog met heel veel plezier, dus heb ik ook wel het gevoel dat ik dit (op een leuke manier) de hele vakantie kan doen. Je hoeft geen medelijden te hebben met mij dat ik de hele vakantie ‘moet’ sporten, ik vind dit oprecht leuk om te doen en zeker als je alles lekker buiten kunt doen.

Ik heb nog 17,5 week tot de marathon van New York. Dat lijkt misschien nog een eeuwigheid, maar de tijd vliegt voorbij. Ik heb het idee dat het gisteren was dat ik mezelf aanmeldde bij dance4life om mee te doen met de actie. Voor je het weet is het 2 weken voor de marathon en dán moet je er eigenlijk wel klaar voor zijn. Een marathon die ik gewoon keihard ga rocken! Dat móet gewoon. En daarom train ik en daarom geniet ik, als ik me er eenmaal toe kan zetten, van iedere training. Want iedere training brengt mij dichter bij mijn doel: de New York Marathon.

Oh ja en natuurlijk dat andere doel, zo veel mogelijk sponsorgeld ophalen voor dance4life! Op dit moment heb ik al meer dan 3300 euro opgehaald, dit is nog niet te zien op mijn JustGiving account, maar het bedrag van de armbandjes kan ieder moment worden bijgeschreven. (met jullie hulp) ga ik de 5000 euro halen. En wel meer ook! De Bootcamps zitten inmiddels bijna allemaal vol en binnenkort kondigen Esmée en ik ook bootcamps in het noorden en zuiden van het land aan. Ik ben nog wel even bezig.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

30 Reacties

 1. juli 3, 2013 / 17:23

  veel succes annemerel!

 2. Janique
  juli 3, 2013 / 17:26

  You go girl!:) Respect, ik moet van mezelf ook deze hele week bewegen, vanavond wordt het of 5km lopen, óf een uur spinning, óf een uur fitness, ik ben er nog niet helemaal uit haha..

 3. juli 3, 2013 / 17:28

  Heel veel succes! You can do it!

 4. juli 3, 2013 / 17:32

  Ik zie het verschil niet tussen jou en Roos op die foto!
  Enjoy Italië!

 5. juli 3, 2013 / 17:36

  Ach een minder weekje moet kunnen. Heel veel succes (en plezier) met het trainen op vakantie!

 6. juli 3, 2013 / 17:48

  Wohooo dat inzamelen gaat goed! En nu er weer tegen aan huphuphup!

 7. Kelly
  juli 3, 2013 / 17:50

  En misschien ook nog een bootcamp in het oosten?? ;) Succes met je trainingen!

 8. juli 3, 2013 / 18:19

  Veel succes met trainen! You can do it!

 9. juli 3, 2013 / 18:27

  Komt vast helemaal goed, spannend hoor!

  Ps. Win een lomo camera op mijn blog! :-)

 10. juli 3, 2013 / 18:37

  You’ll gonna make it! <3

  Liefs, Mariette

 11. Annesophie
  juli 3, 2013 / 18:41

  Wat fijn dat je nog zo actief bent op vakantie :).

  Even een (brutale) vraag, maar ik zie dat je op de foto heel veel vlekjes op je benen hebt. Ik hoop dat dit door de foto komt?
  Geniet nog van je sportieve vakantie :)

  • marleen
   juli 3, 2013 / 22:35

   dat is Roos, en ik zie het nu voor het eerst. Dacht dat het door de foto kwam, maar als ik terug kijk naar de andere foto’s op IG dan heeft ze het daar ook. Eczeem? Probs om toch in bikini rond te huppelen!

   • Annemerel
    Auteur
    juli 4, 2013 / 09:26

    Psoriasis! Heeft ze al jaren, maar wordt erger door stress en die heeft ze tijdens haar examens flink gehad ;-). Dit zijn vooral littekens. Ze zit er absoluut niet (meer) mee, maar de jeuk is wel heel erg vervelend.

    • Annesophie
     juli 5, 2013 / 18:10

     Oh, wat vervelend van de psoriasis. Moet je vooral niet mee zitten inderdaad! Dan maar lekker genieten van de zon. Dat helpt toch meestal!

 12. juli 3, 2013 / 19:02

  Jammer van je faal, maar ik denk dat dat je juist extra gemotiveerd maakt om het nu wél goed te doen! :D

 13. Sascha
  juli 3, 2013 / 19:16

  Hahaha, zo heerlijk dat jij gewoon een mens bent! Sommige bloggers hebben zo’n fantastische discipline, bijna onmenselijk..(geloof er geen ene bal van. ”ik eet 100% clean”) jij bent gewoon een mens en ik kan dus dankzij jou ook af en toe een run laten gaan en gewoon ijsjes eten op de bank..dus.. Dank!

 14. juli 3, 2013 / 19:17

  Good luck, ik doe mee, haha. Heb een heel slechte week gehad! :(

 15. juli 3, 2013 / 19:35

  ” … en binnenkort kondigen Esmée en ik ook bootcamps in het noorden en zuiden van het land aan.” JEEEJ!

 16. juli 3, 2013 / 19:45

  Hardcore! Wauw. Ik zou het niet kunnen hoor. Moet al moeite doen om nu nog te zitten studeren. Bah. Te korte dagen enzo.

 17. juli 3, 2013 / 20:05

  Heel veel succes met trainen, je kan het!

 18. juli 3, 2013 / 20:33

  Wat ben je goed bezig! Heel veel succes!

 19. juli 3, 2013 / 21:17

  Als je naar Groningen/ Leeuwarden komt, doe ik zeker mee met de bootcamps!!

 20. juli 3, 2013 / 21:34

  Balen dat het niet goed is gelukt, maar ik snap het wel hoor… Hoop dat het deze week beter lukt, je hebt in elk geval een superfijn doel waarvoor je het doet!

 21. juli 4, 2013 / 08:30

  Heel veel succes :)

 22. Patricia
  juli 4, 2013 / 09:16

  Ben benieuwd hoeveel armbandjes er al verkocht zijn? Echt super dat je ook zoiets doet! :) You go girl! PS’ die workouts die je via de laptop doet, zijn die gratis te downloaden?

 23. juli 4, 2013 / 10:17

  Succes en ik weet zeker dat het deze week stukken beter gaat!

  Ik hoop dat jullie een bootcamp in de buurt van breda/roosendaal gaan doen :)

 24. juli 4, 2013 / 17:41

  Wow je bent echt goed bezig!

 25. juli 4, 2013 / 21:06

  Heel veel succes!

 26. juli 8, 2013 / 14:47

  Echt respect om op vakantie zoveel te sporten! Ik vind het echt heel moeilijk om door te gaan, zeker als het zo warm is.