LA BELLA VITA: 20/7

 photo RecentlyUpdated262.jpg


Ik ben niet goed in laatste dagen. De hele dag denk ik ‘ik moet nog dit en dit en dit doen’ en uiteindelijk doe ik vrij weinig, omdat ik alleen maar aan het nadenken ben over alle dingen die ik nog ‘moet’ doen. Zo gaan die dingen… Uiteindelijk heb ik gisteren weer vrij weinig uitgevoerd.

Wakker worden was weer een gevecht, als mijn vader me om 8.00u niet uit bed had gesleurd voor een rondje hardlopen, had ik er nog minstens drie uur langer in gelegen. Op zich niet erg natuurlijk, het is immers vakantie en het was immers ook nog eens zaterdag, maar het stond niet in de planning die ik de avond van te voren in mijn hoofd gemaakt had.

Toen ik buiten kwam werd ik begroet door mist, dikke wit mist waardoor ik nog geen tien meter voor me uit kon kijken. Niet de meest ideale omstandigheden om langs een bergweggetje te gaan hardlopen, maar het weerhield ons er niet van. Onder het lopen trok de mist gelukkig ook iets op, maakte het allemaal net iets veiliger, toen we zeven kilometer later thuis kwam scheen de zon al door de opgetrokken mist heen.

Dus na het douchen ging meteen (voor de laatste keer deze vakantie) de bikini aan en bracht ik de dag door in stijl (in bikini dus), tot het rond een uurtje of 16.00u begon te regenen, toen trok ik me terug in ons huis op wielen met mijn iPad waarop mijn nieuwste boek staat, The Storyteller van Jodi Picoult (Thanks voor de tip Eva, I’m hooked!)

De dag werd afgesloten met pizza’s en pasta’s in het restaurant hier op de camping. Vroeg dit keer, want onze wekkers zouden vandaag alweer om half vijf (’s ochtends ja) gaan. Leuk einde van de vakantie, maar het brengt me in ieder geval wel weer in de juiste mood voor komende week, wanneer dinsdag mijn wekker om 5.45u gaat ben ik alvast weer een beetje getraind.

Happy Sunday y’all, ik spendeer die van mij vandaag lekker in de auto. Bloggen (hoop ik), lezen (hoop ik ook), slapen (waarschijnlijk 99% van de tijd

Weer: Mist, warmte, zon, kou, regen, onweer.. het enige dat we gisteren misten was sneeuw!
Liedje: U2 – Where the streets have no name, perfect running song..
Work-out: 7K hardlopen en 15min Abs+Ass
IJsjes: Een ijskoffie van Nescafé
Idee van de dag: Ik mis mijn vitamine B & ijzer.. Ik weet eindelijk waarom ik me de laatste week zo sloom voel, ik krijg hier vrijwel geen vitamine B binnen en dat in combinatie met een actieve ‘levensstijl’ is geen goede combinatie. Thuis eet ik super veel producten met vitamine B (waaronder een bak champignons per dag) en ik slik ook nog eens extra. Niet voor niets zo blijkt…

Liefs,
Annemerel

 

 

Delen:

13 Reacties

 1. juli 21, 2013 / 12:27

  Goede reis terug! ;D De laatste dag met pizza en pasta klinkt lang niet slecht overigens!

 2. juli 21, 2013 / 13:50

  goede reis, volgens mij heb je een heerlijke tijd gehad!

 3. juli 21, 2013 / 14:09

  Wat is je vakantie omgevlogen, zeg. Ik heb genoten van al je updates :)Een goede reis terug!

 4. juli 21, 2013 / 14:41

  Toevallig ben ik net op mijn vakantieadres aangekomen, haha. Volgens mij heb je een heel fijne vakantie gehad! Ook wel fijn dat je weet dat je vitamine B echt helpt :)

 5. juli 21, 2013 / 14:51

  Fijne reis terug!

 6. juli 21, 2013 / 15:16

  Als de laatste dagen zijn begonnen gaat de vakantie altijd ineens heel snel he.. Goede reis terug naar huis!

 7. juli 21, 2013 / 19:11

  Toch is naar huis gaan ook altijd wel weer fijn als je het mij vraagt :)
  Goede terugreis!

 8. stephanie
  juli 21, 2013 / 19:12

  je eet een bak champignons per dag? WTF? ik ben benieuwd hoe je dat eet.
  xx stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

 9. juli 22, 2013 / 08:05

  Fijne terugreis !
  x

 10. juli 22, 2013 / 10:26

  Inmiddels vast al halverwege op de terugreis, succes nog..

 11. juli 22, 2013 / 10:27

  Wel thuis! Komt vast goed.