LA BELLA VITA: 16/7

 photo RecentlyUpdated260.jpg

Another day, another sunny day.. Gisteren was de ultieme campingdag. Ik stond pas rond negen uur op (en dat is heel laat voor mijn doen), ik deed niet veel meer dan liggen, eten, drinken en af en toe wat badmintonnen en de enige echte activiteit die ik verrichte was het schrijven van een paar blogs en het versturen van een paar mails.

Ik ben eindelijk – na ruim twee weken – compleet in de vakantiemood. Dat wil zeggen; ik heb er absoluut geen probleem meer mee om niets te doen. Sterker nog, ik word soms al moe bij het idee dat ik wél iets moet doen. Gistermiddag bijvoorbeeld, stond er weer een tripje naar Florence op het programma. Maar ik was zo lui, dat ik het aan me voorbij liet gaan. Laat mij maar lekker in mijn luie stoel zitten.

Het zal nog knap lastig worden, als ik volgende week dinsdag weer aan het echte leven moet gaan geloven. De beslissing is inmiddels eindelijk gemaakt, ik rijd op zondag gewoon met mijn ouders mee terug naar huis en kom naar verwachting maandagmiddag thuis. Dat betekent dus dat ik nog vier heerlijke dagen in Italië tegoed heb en ik heb zo’n vermoeden dat ik die heerlijk lui ga volbrengen.

Maar natuurlijk niet zonder de nodige buik- en bilspieroefeningen. Ik meen het, het WERKT. En het zien van resultaat werkt verslavend. Niet dat ik nu een bodybuilder aan het worden ben, als ik een kwartiertje per dag spieroefeningen doe is het veel, maar ik doe ze wel… Nooit eerder was ik zo ‘lang’ (twee weken) fanatiek bezig en dus nooit eerder zag ik ‘resultaat’. Ik heb absoluut geen Victoria’s Secret Angel lichaam, maar je ziet gewoon dat het anders is dan twee weken geleden. Hoeveel mensen kunnen dat zeggen… Dat ze met een beter lijf terug kwamen van vakantie dan dat ze er heen gingen?

Het past perfect in mijn marathonplan voor de komende paar maanden. Augustus tot en met oktober zullen in het teken staan van het verkrijgen van een super sterk lichaam voor de marathon van New York. Want écht, die wil ik zo graag rocken. Hoe ik het ga combineren met sponsorgeld inzamelen, bootcamps geven met Esmée en de rest van mijn ‘leven’ weet ik nog niet helemaal, maar we nemen alles maar zoals het komt, toch?

Daar ga ik me nu, tijdens mijn laatste dagen van mijn vakantie, lekker geen zorgen over maken…

Weer: Zon & bloedverziekend heet
Liedje: Glee – Don’t Stop Believing, oh Cory Monteith….
Work-out: Verdwaalde bil en buikspieroefeningen tijdens het zonnen, bij elkaar toch wel weer een kwartier.
IJsjes: Geen.
Idee van de dag: Teennagels, waarom heb je die dingen eigenlijk? Als ze er toch bij de eerste de beste klap afvallen?

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. juli 17, 2013 / 12:26

  Auw dat van je nagels lijkt me pijnlijk. Geniet nog even van je vakantie en inderdaad nog even niet druk maken over de rest :)

 2. Julia
  juli 17, 2013 / 12:32

  Cory… :( En mweh, die foto van je teennagel! Als er iets is waar ik niet tegen kan dan zijn het wel nagels die scheuren, kapot zijn of eraf liggen, brrr! :P Geniet nog van je laatste dagen in het mooi Italia!

 3. juli 17, 2013 / 12:47

  Wat super dat je resultaat ziet!

 4. juli 17, 2013 / 12:49

  Toch knap dat jij op zo’n dagje niets doen elke dag buikspieroefeningen doet. Ik wou dat ik zo lekker niets kon doen, daar verlang ik echt naar omg <3 ik mis de zomervakantie zo!

 5. Elsemiek
  juli 17, 2013 / 12:58

  Een beslissing neem je, die maak je niet :) Anglicisme!

 6. juli 17, 2013 / 13:02

  Onee! Die teennagel! Dat heb ik nu toevallig ook :(

 7. juli 17, 2013 / 13:15

  Heerlijk dat je zo kan genieten van je rust! Je vooral niet schuldig voelen omdat je even niets doet hoor! Rust is ook belangrijk;)

  Zelf heb ik ook besloten dat ik in Turkije niet voor 7:00 me bed uitspring voor een morning run. Ik ga gewoon lekker af en toe wat baantjes trekken, buik- en beenspieroefeningen doen en wat stukjes wandelen!
  Ik weet zeker dat ik me vooral de eerste dagen een echt luie donder ga voelen, maar het ontspannen zal ook wel snel wennen..

 8. juli 17, 2013 / 13:25

  Wat goed dat je volledig in holiday mood bent! Geniet er nog van! :-)

 9. juli 17, 2013 / 13:34

  Klinkt heerlijk, holiday mood! Geniet ervan zolang het nog kan!

 10. juli 17, 2013 / 16:01

  Goed bezig met het relaxen én alle oefeningen!

 11. juli 17, 2013 / 16:21

  Au! Teennagels, tsja.. hihi Je bent wel erg goed bezig zeg. Inspirerend.

 12. Ilse
  juli 17, 2013 / 20:23

  Cory. :( Dat liedje staat ook non stop bij mij op. ;) Heerlijke vakantie verder trouwens.

 13. juli 17, 2013 / 21:03

  Ik vind het echt heel knap wat je allemaal doet, niet veel mensen zullen zo actief zijn op hun vakantie! Daarom zal het vast ook wel goed komen met de voorbereiding voor de marathon!

 14. juli 17, 2013 / 22:41

  Geniet nog van de laatste vier dagen daar! Heel knap van je inderdaad dat je dat allemaal doet tijdens je vakantie!

 15. juli 17, 2013 / 23:06

  Denk inderdaad niet dat veel mensen kunnen zeggen dat ze met een beter lichaam thuis komen

 16. juli 17, 2013 / 23:54

  Lijkt me echt een topvakantie, Toscane en dan ook nog Rome!

 17. juli 19, 2013 / 18:23

  deze stukjes zijn erg leuk om te lezen!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

 18. juli 24, 2013 / 18:13

  Wow, wat heerlijk dat je lijf zo verbetert is op vakantie. Dat wil ik ook ;) helaas heb ik de afgelopen weken geen kilometer gerend en geen buikspieroefening gedaan… Ik heb nog twee dagen, dus wacht op een wonder :P