>Italy Twentyten: Florence

>

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Florence is een beetje mijn tweede stad geworden. In de afgelopen elf jaar ben ik er minstens dertig keer geweest, als het niet meer is geweest. Toch kan ik er nog steeds verdwalen, maar dat heeft meer met mijn richtingsgevoel dan de omvang van Florence te maken.
Florence is prachtig, eigenlijk net een dorp, zeker als je het vergelijkt met steden als Londen en Barcelona. Florence straalt gewoon iets uit wat mij helemaal gelukkig maakt. Het heeft prachtige oude gebouwen, maar heeft ook de mooiste winkels en niet te vergeten, de aller lekkerste ijsjes (maar daarover later meer).

Maar zeg nou zelf als je die kerken ziet, de precisie waarmee ze zijn ontworpen en tegelijkertijd die grootsheid. Dat is toch overweldigend mooi? En dan heb ik het alleen nog maar over de buitenkant.

Oh en wat vinden jullie trouwens van mijn knallende rode lippen? Ik kocht in Florence een YSL lippenstift en iedereen hier is het er over eens, het staat afschuwelijk, terwijl ik het eigenlijk wel eens leuk vond staan, voor de afwisseling, voor gelegenheden.. Ben ik nu zo blind of zijn mijn ouders, broertje, zusje en vriendje nou zo saai?
Delen:

14 Reacties

 1. Loeder
  augustus 4, 2010 / 17:18

  >idd prachtige die kerken, bedenk me dan altijd dat het door mensenhanden gemaakt is, maakt het dubbel zo bijzonder .

 2. Nathalie
  augustus 4, 2010 / 17:37

  >Ik heb een zwak voor rode lippenstift. Vind je op de foto ook een hele andere Annemerel, veel vrouwelijker en minder meisjesachtig. Een beetje de hoofdredacteur van een groot tijdschrift ofzo ;)

  Enne, als ik jou een rondleiding geef door New York, geef jij mij dan een rondleiding door Florence?

 3. Liselot
  augustus 4, 2010 / 18:42

  >Die rode lippenstift staat je juist heel erg leuk! En Florence is prachtig!

 4. Roos
  augustus 4, 2010 / 20:24

  >ik vind dit ook een zeer mooie stad :D

 5. Benthe
  augustus 4, 2010 / 22:13

  >aah wat een stad, prachtig!
  En de lippenstift, ook prachtig!

 6. rinus
  augustus 5, 2010 / 04:21

  >Die lippenstift maakt je oud lijken en op de vierde foto zie je de 2 mannetjes helemaal verbaad naar je kijken!.
  Maar een mooi vakantie land en inderdaad een mooie stad.
  Groet Rinus.

 7. Nathaly
  augustus 5, 2010 / 06:35

  >Ai nee, ik vind de kleur ook niet helemaal bij je passen, omdat (volgens mij?) de ondertoon van je huid ook roze/rood is. Een beetje too much, dus. Ik vind een naturel lipgloss je wel altijd prachtig staan!

  Florence is inderdaad gorgeous. En zo romantisch <3

 8. Sanne
  augustus 5, 2010 / 07:23

  >Mooie foto's :) Ik ben zelf nog nooit in Florence (of Italie) geweest, maar voor mij is Barcelona ook een groot dorp haha!

  Ik vind de lippenstift niet heel mooi. Ik denk dat rood op zich je wel goed zal staan, maar ik denk dat je de verkeerde tint hebt gekozen.

 9. Nikki
  augustus 5, 2010 / 08:43

  >Wat heb je mooie foto's gemaakt!

 10. Lieke
  augustus 5, 2010 / 08:44

  >Zo mooi he al die oude gebouwen! Door zulke foto's te zien vind ik het wel echt jammer dat ik niet op vakantie ga dit jaar.. Anyway: ik vind de rode lippenstift leuk! De rest moet er gewoon nog aan wennen ;-)

 11. siendep
  augustus 5, 2010 / 09:49

  >Die brug met al die kleine winkeltjes vind ik zo gezellig!

 12. Manon
  augustus 5, 2010 / 13:58

  >Florence is inderdaad een prachtige stad, zoals Italië er nog veel meer heeft! Vooral Toscane en Umbrië vind ik erg mooi :).

 13. Suusje Q.
  augustus 6, 2010 / 14:26

  >Wat leuk, weer zo veel nieuwe posts! Vind de lippenstift ook niet helemaal je ding, misschien een andere toon?

  Xxx

 14. Enna
  augustus 6, 2010 / 15:10

  >Wauw prachtige foto's! Over de lippenstift, die vind ik iets té voor je, te hard, te grof, ik weet niet goed hoe ik het moet zeggen maar oke :) In ieder geval heerlijke vakantieverhalen!