>Italy Twentyten: Camping Life

>

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Volgens mij ben ik niet heel erg eerlijk geweest? Ik zei dat ik naar Milaan en Rome ging? Nou in ieder geval dat heb ik tegen heel veel mensen gezegd en dat was ook echt de bedoeling, maar ik ging niet echt naar de stad maar naar een camping in de buurt, dat klinkt alleen natuurlijk een stuk minder fabulous, maar stiekem is het niet minder fijn. In Milaan zijn we niet geweest, Rome trouwens ook niet, we zijn eigenlijk alleen maar heel erg lui.
In ieder geval, ik. Ik lees wat boekjes, mijn favoriete tijdschriften. Grazia, Elle, Jackie, Glamour, ik heb ze allemaal minstens drie keer gelezen. Ik zit aan het zwembad, ga er maar af en toe in (want je moet zo’n vreselijke badmuts op), we eten, en we eten, en we eten nog wat meer, en nog meer. Echt camping life, eigenlijk alleen maar relax, take it easy. Natuurlijk ben ik wel van mijn gat geweest, ik heb geshopt (hoe verwonderlijk) en ik heb wijn geproefd (nog verwonderlijker), maar daar gaan we het later over hebben, I promise!
Delen:

10 Reacties

 1. Liselot
  augustus 2, 2010 / 17:10

  >Klinkt allemaal als een heerlijke vakantie

 2. Roos
  augustus 2, 2010 / 17:20

  >voor de zoveelste keer deze vakantie dat ik het zeg, daar heb je vakantie voor :D. ziet er gezellig uit

 3. Manon
  augustus 2, 2010 / 17:25

  >Die foto's bezorgen me een vlaag van jeugdsentiment, en dat op mijn 20ste haha;) Die broodjes (crostini denk ik?) zien er trouwens heerlijk uit!

 4. Eline
  augustus 2, 2010 / 18:17

  >Het klinkt heel erg aangenaam en zo ziet het er ook uit. En ik houd niet eens van kamperen ;)

 5. Loeder
  augustus 2, 2010 / 18:52

  >ahh een badmuts hii dan zou ik ook niet zo vaak gaan denk ik

 6. Loeder
  augustus 2, 2010 / 18:52

  >whiee een badmuts, denk niet dat ik dan ook veel zou zwemmen haha

 7. Anonymous
  augustus 2, 2010 / 19:33

  >Kamperen maar wel een LCD tv mee ;)

 8. Annouska
  augustus 2, 2010 / 19:55

  >Oh vorig jaar ging ik naar Italië en vloog ik via Milaan. Maar ik zei ook niet dat ik op een uur afstand van Milaan zat op de camping. Nee ik zat gewoon tegen Milaan aan, dat was een stuk interessanter dan de camping op een uur afstand van Milaan. (Al was de camping lekker en vooral goed voor luier momenten :P)

  Heb je wel al plaatjes bezocht, van die echte leuke oud Italiaanse? :D

 9. Stéphanie
  augustus 3, 2010 / 09:00

  >Heerlijk! Ik heb dit jaar voor het eerst eigenlijk niet gekampeerd, en als ik dit zo weer hoor dan is dat wel heel erg jammer!

 10. Ashleylynn
  augustus 3, 2010 / 12:37

  >Ziet er echt uit als vakantie, heerlijk! En leuke bikini, staat je goed! (dat mag ik zeggen zonder creepy te klinken vind ik, plus dat ik die bikini zelf ook heb, haha)