>Italy Twentyten: Up in the Air

>

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Donderdagochtend zou ik om zeven uur vliegen, punctueel als ik ben zat ik al om half zes ingecheckt en wel op een bankje bij het raam van de gate. Zat ik daar mijn laatste blogpost nog snel even te schrijven. Ik zag de zon opkomen, ik zag mijn bagage naar het vliegtuig rijden, ik zag de anderen passagiers binnen druppelen. 
Het vliegen was onwijs relaxt. Het vliegtuig was denk ik maar voor een kwart gevuld. Mijn stoeltje was helemaal vooraan aan het raam, extra beenruimte, die ik graag inruilde voor een plekje waar ik wel mijn handbagage op schoot mocht houden. Dus schoof ik een rijtje op, drie stoeltjes voor mezelf, heerlijk. De vlucht was op tijd, we landde zelfs tien minuten te vroeg. Jammer, ik had nog wel uren in het vliegtuig kunnen zitten (en slapen haha.. ik had niet door dat we aan het landen waren en toen we de grond raakte had ik dan ook echt het idee dat er iets vreselijks aan de hand was!)
Op het vliegveld had ik het heerlijk naar mijn zin. Alleen reizen is heus niet altijd vervelend. Italianen kennen geen schaamte ze bekijken je van top tot teen. Jong of oud, man of vrouw, serieus ze doen het allemaal. Vrouwen geven een goedkeurend knikje, mannen hebben zo’n typische zuidelijke mix van lach en knipoog. Met mijn iPod in mijn oren kan ik daar echt van genieten. Het is dan net niet echt ofzo, alsof niemand mij iets kan maken, m’n leven lijkt zich in een film af te spelen.
Totdat er ineens een horde taxichauffeurs op me af kwam en me wel heel graag naar m’n plek van bestemming wilde brengen. Sorry guys, my car is waiting for me..
En mijn auto stond inderdaad op mij te wachten, met m’n ouders erin. De schatten, had ze toch wel erg gemist. 
Delen:

10 Reacties

 1. siendep
  augustus 1, 2010 / 20:36

  >Welcome back! Heb je de hele reis op je eentje gemaakt?

 2. Liselot
  augustus 1, 2010 / 20:36

  >Het klinkt echt heerlijk ontspannen! Jouw tas en koffer zijn trouwens echt leuk!

 3. itsyrlifestyle
  augustus 1, 2010 / 20:36

  >Mijn vlucht naar Italie was ook korter (Milaan)! Ik was ook in Italie en het Cruiseschip was zelfs van een Italiaanse maatschappij. En inderdaad, die mannen reageren hier zo anders als in Nederland ;) Vooral als je blond bent!

 4. Annemerel
  augustus 1, 2010 / 20:40

  >I'm not back ;-) Schrijf vanuit de bar op de camping, ben eindelijk genoeg uitgerust om weer aan andere dingen dan zonnen, shoppen en slapen te denken!

  Ben hier trouwens met m'n familie, en mijn vriendje is ook een paar dagen langs geweest!

 5. Nathalie
  augustus 1, 2010 / 21:07

  >Leuke update! En ik heb ook schandalig veel foto's in de lucht gemaakt vandaag. Fijn ook dat het alleen reizen zo goed bevalt :)

 6. Loeder
  augustus 1, 2010 / 21:52

  >Welkom terug hihi
  Had toevallig eerder vandaag al gekeken of er een update was :)

 7. Benthe
  augustus 2, 2010 / 08:27

  >ooh lekker, Italie :D Zal wel beter weer zijn als hier haha

 8. Stéphanie
  augustus 2, 2010 / 12:43

  >Klinkt als een hele relaxete reis! Heel veel plezier in Rome :)

 9. Marjanne
  augustus 2, 2010 / 15:54

  >Echt een heel leuk geschreven stukje!
  Grappig zeg dat de Italianen zo kijken de hele tijd. Is het op een andere manier dan hier vaak die irritante mannen in de stad die 'hey meisje meisje' roepen?
  Nog ff off the record: Qua (werkwoord)spelling is er nog steeds het een en ander niet helemaal goed.. Het is 'stoeltje DAT', 'we landdeN'. Ik dacht, omdat je tegenwoordig meer met journalistiek en schrijven voor (internet)bladen bezig bent..
  Zit je wel te wachten op commentaar hierover? Want zo nee, dan hou ik erover op.

 10. Eline
  augustus 2, 2010 / 18:28

  >Wauw, die foto van die meanderende rivier is prachtig! B