SNAPSHOT DIARY: 20/9

 photo Recently Updated255.jpg

 photo Desktop3012.jpg

Goedemorgen. Ik heb me wel eens beter gevoeld. Maar hé, drukke dag voor de boeg, we gaan er voor!

Mijn ontbijt!!! Grapje natuurlijk. Ik neem een vitaminepil en een magnesiumpil bij mijn ontbijt (drie maal raden wat dat ontbijt was). Alhoewel ik nu dankzij jullie weet dat ik die magnesiumpillen beter voor het slapen gaan in kan nemen.

 photo Desktop3012.jpg

Offfff to the fysio! Nog steeds zo blij met mijn nieuwe Buddha to Buddha armband, hij matcht zo mooi bij de andere armbandjes om mijn pols van Tiffany’s. Het afgelopen jaar zijn er twee kleine armbandjes gesneuveld dus het werd al wat kaal om mijn pols, blij dat het gat gevuld kon worden.

Na mijn afspraak bij de fysio even snel langs de supermarkt gereden voor wat gezonde boodschappen voor de komende paar dagen. Alhoewel gezond, die zak popcorn… die zak was trouwens aan het eind van de dag leeg. Oeps.

 photo Desktop3012.jpg

Zo blij met mijn iPhone 7 Plus en de bijbehorende camera. Links is gemaakt met de normale camera, de foto rechts is gemaakt met de zoomlens. Cool toch?

 photo Desktop3012.jpg

Kon het niet laten.

Ben mijn Ibiza video aan het editten en struikel over het volgende shot. Wat een lekker bekkie Annemerel, ga zo door.

 photo Desktop3012.jpg

YES! Pakketje met daarin twee hele dikke Bridget Jones boeken arriveert. Sinds deze week kun je alle Bridget Jones verhalen in een omnibus kopen, ik kreeg hier een persbericht van en vroeg de uitgever of ik wellicht twee boeken mag weggeven. Binnenkort dus een winactie met deze fijne boeken! Heerlijk voor een herfstavond met thee, geurkaarsen en kruidnoten, niet waar?

Ik moet het afsluitende beeld voor mijn Ibiza video nog even maken, want dat heb ik zaterdag niet meer gedaan omdat ik toen zo ziek was. Even make-up op mijn gezicht, jasje aan en camera-ready.

 photo Desktop3012.jpg

Yes de video is klaar en staat op dit moment op voorborgen op YouTube. Morgen zet ik hem live. Vind het zelf een erg leuke video geworden, vooral door de fijne Ibiza-beelden natuurlijk.

Ooooh god dit kon ik op dit moment echt niet gebruiken, als ik een theekopje wil pakken valt er een groot glas naar beneden. Overal glas. Ik blijf ontzettend rustig, al zeg ik het zelf. Ik zeg dus heel rustig ‘Ooooh god dit kan ik nu echt niet gebruiken’, pak mijn stoffer en blik, stofzuiger en probeer rustig te blijven ademhalen. Misschien word ik wel een keer volwassen.

 photo Desktop3012.jpg

OMG Brangelina is niet meer?!?! Die had ik niet zien aankomen.

 photo Desktop3012.jpg

Ok tijd voor mijn avondeten. Ik heb dus al een hele zak popcorn op vanavond en ga straks nog naar de bioscoop, waar natuurlijk ook gegeten moet worden. Dus ik doe het nu wat rustig aan. Ik ga voor een pistolettje bedekt met een hele avocado. Stiekem wel heel erg lekker.

Naar de bioscoop dus en dat ga je niet in je skinny jeans maar in de meest comfortabele broek die je in je kast hebt liggen. Het liefst kijk ik films in bed, als dat dan niet mogelijk is omdat de film niet op Netflix staat maar in de bioscoop draait, kun je tenminste je pyjamapak aantrekken om de film te bekijken.

 photo Desktop3012.jpg

Voordat ik me aan de nacho’s waag eerst nog even een frappuccino en dan… is het echt tijd voor nacho’s. De bijbehorende guacamole vond ik niet lekker trouwens, maar chili vind ik ook niet lekker en een kaassaus al helemaal niet. Dus ja we doen het er maar mee.

 photo Desktop3012.jpg

Na de film – die overigens HILARISCH was en minstens zo goed als de eerste film en SOWIESO beter dan de tweede film – wandel ik weer naar huis. Ik had de tram kunnen nemen, maar nu ik even niet kan hardlopen val ik graag weer terug op mijn hobby van afgelopen voorjaar, wandelen.

Oh god ik moet slapen maar ik moet van mezelf ook zoveel andere dingen doen. Het is bijna half een! Uiteindelijk klap ik mijn laptop pas om kwart over een dicht en dat terwijl mijn wakker alweer om acht uur gaat. Denk je misschien, ach wat zeur je je hebt nog bijna zeven uur kunnen slapen… ja ik snap wat je denkt, maar ik ben dus nog steeds een beetje ziek en kan mijn rust HEEL goed gebruiken. Dit stond niet in het draaiboek. Oeps.

Hebben jullie Bridget Jones’s Baby al gezien? Hoe vonden jullie de film? Zouden jullie het leuk vinden als ik hier een aparte blog over schrijf (die je alleen maar mag lezen als je de film al gezien hebt, anders krijg je teveel spoilers..)?

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. september 21, 2016 / 12:16

  Hell yes voor een heel artikel over Bridget Jones’s Baby! Ik vond het echt een fantastische film en ben heel benieuwd naar een uitgebreid artikel :) En kijk ook nu al uit naar de winactie!

 2. Manon
  september 21, 2016 / 12:25

  Ben heel benieuwd naar de film, zou hem zelf ook graag willen zien! Hier in Utrecht begint vandaag het filmfestival, ik ga vanavond naar ‘De Held’. Ook erg benieuwd naar. Cool trouwens die nieuwe lens van de iPhone!

 3. september 21, 2016 / 12:31

  Ik schrok zo van het Brangelina nieuws!

 4. Linda
  september 21, 2016 / 12:35

  Doe maar een BJB-blog! Ik wil er nog heen (en wil éérst nog naar Sully!), maar dan lees ik hem wel als ik ben geweest. Ik vind het best wel raar dat boek 3 niet gewoon is verfilmd en was daarom in eerste instantie niet zo happig op deze film, maar nu ik alle positieve reacties hoor en lees, wil ik hem toch wel graag zien.

 5. september 21, 2016 / 13:39

  Ik vond Bridget echt super leuk, voor mij de leukste van de drie! Of je er een apart artikel over moet schrijven weet ik niet zo goed, misschien een combinatie met de boeken of andere films? Just an idea.

 6. september 21, 2016 / 20:38

  Jaaaa lijkt me super leuk om een artikel over Bridget te lezen!! Ik heb hem ook gezien, in het begin moest ik erg wennen aan Bridget’s “nieuwe gezicht en figuur” if you know what I mean, maar hij is wel echt heel grappig ja. Emma Thompson is echt het grappigste van de hele film (vind ik)
  Leuk weekje wel weer!

 7. Ilse
  september 21, 2016 / 22:15

  Ik heb niks met bridget Jones dus hoeft van mij niet maar leuk voor anderen! En dat armbandje is echt leuk!

 8. september 22, 2016 / 12:59

  Ik ben zo benieuwd naar Bridget Jones Baby! Ik moet nog even tijd maken om hem te gaan zien!
  & Brangelinasplit is wel even een shock!

 9. september 23, 2016 / 00:15

  Yes, ik ben ook vóór een artikel over Bridget Jones! Film was echt briljant – misschien vond ik hem nog wel leuke dan de eerste.

 10. Yvette
  september 24, 2016 / 16:14

  Ik ben gisteren naar Bridget Jones geweest en vond hem ook hilarisch! In tijden niet zo hard gelachen tijdens een film ?

 11. Desiré
  september 26, 2016 / 11:00

  Bridget Jones’s Baby was echt hilarisch! vond m heel geslaagd (beter dan verwacht) en kan hem iedereen echt aanraden :)