HOLIDAY: Lost memories

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Hoewel ik inmiddels al bijna niet eens meer weet dat ik op vakantie geweest ben, is het toch echt pas twee weken geleden. Afgelopen weekend at ik bij mijn ouders en bekeek ik mijn vaders foto’s. Daar waren dus al die foto’s van mij gebleven, haha!

Nog twee nachtjes slapen tot mijn voorlopig laatste vakantie; PARIJS! Sneu he?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

10 Reacties

 1. augustus 16, 2011 / 14:03

  Leuke foto’s, krijg er meteen een vakantiegevoel van. En veel plezier alvast in Parijs :)

 2. Gianna
  augustus 16, 2011 / 14:19

  Zo’n foto bij de toren van Pisa is toch altijd een verplichting! Haha, heerlijk, krijg echt zin in Toscane! Al vertrek ik morgen ook richting Parijs. Heb zo’n zin om door de straatjes van Saint Germain te struinen. Zie er al weken naar uit, telkens maken jouw tweets me weer een stukje warmer! Hihi, veel plezier! Misschien spotten we elkaar wel om de hoek bij het Louvre, onder de Tour Eiffel of in Le Bon Marché. Die laatste lijkt me trouwens het meest logisch ;-)

  Tip: tegenover Le Bon Marché zit de Brand Bazar, daar hebben ze onder andere See by Chloé en Antik Batik: is een bezoekje waard!

 3. augustus 16, 2011 / 14:30

  Ooh Parijs is zo mooi. Heel veel plezier daar!

 4. Sanne
  augustus 16, 2011 / 15:23

  Jouw zusje heeft echt een to die for figuurtje! En jouw benen zijn echt mooi gespierd van het hardlopen.. Wow!

  Heel veel plezier in Parijs, ook ik vind het geweldig ;).

 5. augustus 16, 2011 / 20:28

  Leuke foto’s!!

 6. Eline
  augustus 16, 2011 / 20:57

  Net terug van zo’n prachtigvakantie en dan alweer naar Parijs! Pas ik nog in je koffer?

 7. karlijn
  augustus 16, 2011 / 23:20

  Wat lijk jij op je moeder zeg :) Stuk voor stuk erg leuke foto’s!!
  Nu ik dat jaloersmakende figuurtje van je zusje zie herinner ik me dat je vertelde dat ze foto’s had opgestuurd naar een modellenbureau.. is dat nog iets geworden?
  Jullie zijn allebei echt prachtig!! Zelfs als je een tijd niet hardgelopen hebt, en je huid ziet er op de foto’s ook goed uit toch?
  Wanneer ga je beginnen met je nieuwe studie? Is dat een fulltime master? Of hoef je maar af en toe naar de uni? Heb je er zin in om te beginnen? Ik ben sinds 2 maanden ook weer aan het studeren na een paar jaar pauze, het is wel weer even wennen, maar ik doe nu wat ik altijd al wilde dus het bevalt wel, en zo’n voorspelbaar ritme is eigenlijk ook wel lekker.
  Geniet nog even van je laatste ‘vakantie’weekje :) liefs Karlijn

 8. augustus 17, 2011 / 10:21

  Mooie foto’s! :)

 9. augustus 17, 2011 / 14:09

  Mooie moeder en dochters (foto’s) van je vader!

 10. Joëlle
  augustus 18, 2011 / 18:11

  Ha, leuk om te zien; ik was eergisteren nog in Florence (of is het Rome op de eerste foto?) – alhoewel ik het me na de regenbui van net al bijna niet meer kan herinneren…