HET TWEEDE TRIMESTER: alle kwaaltjes, mijn veranderende lichaam & jullie vragen beantwoord

Het eerste trimester ging voor mijn gevoel tergend langzaam, het tweede vloog juist voorbij en dat terwijl ik tijdens het eerste trimester maar zo’n acht weken ‘bewust’ was van mijn zwangerschap en het tweede trimester veertien weken in beslag nam.

In deze video neem ik jullie in vogelvlucht mee tijdens mijn tweede trimester. Ik bespreek alle kwaaltjes die kwamen (en gelukkig gingen!) en beantwoord jullie vragen.

En dan is het nu tijd voor de laatste drie maanden van mijn zwangerschap. Ik ben zó benieuwd wat me allemaal nog te wachten staat en vooral… hoe het zal zijn ná de bevalling. Ik kan niet wachten om haar te ontmoeten.

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Yente
    maart 21, 2021 / 20:44

    Goede opmerking over dat het geslacht niks zegt over de gender van het kindje!