Ik heb een heel mooi leven

Een stoeltjeslift die speciaal wordt aangezet om half acht ’s ochtends en een compleet verzorgd champagne ontbijt boven op een berg terwijl op de achtergrond de zon langzaam boven de witte bergtoppen opkomt… klinkt als een droom. Was het ook. Of nou eigenlijk niet, want dit is een korte beschrijving van mijn ochtend gisteren bovenaan de Platten Alm in Zillertal Arena. Ik heb zelden zo’n magisch moment meegemaakt. De prachtige lucht die overal weer een ander kleurtje had, de stilte, het knarsen van de sneeuw onder mijn schoenen, de frisse berglucht. En natuurlijk, het heerlijke ontbijt dat al half bevroren was voordat we eraan begonnen, maar wat de pret niet mocht drukken, want het hoorde bij de ervaring en niets kon die ervaring nog verpesten, zelfs mijn bevroren vingers konden de pret niet meer drukken.

Toen we boven kwamen was deze gedekte tafel het eerste dat we zagen…

Maar voordat we gingen eten moesten er eerst wat foto’s gemaakt worden…

Dit was het resultaat (de behind the scenes is eigenlijk beter….)

Mijn signature pose

Mijn signature pose uit 2013/2014…

Het resultaat

Ik maakte een timelapse van de zonsopgang dacht ik, alleen kwam de zon net buiten beeld boven de berg uit. Oeps. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Smile :)

De beste manier om een maandlang geen alcohol drinken af te sluiten, met een glas prosecco om half acht ’s ochtends bovenop een berg (heel eerlijk, ik had een dag eerder ook al iets gedronken, maar ik heb de maand wel volgemaakt, echt waar).

Na het ontbijt mochten we als allereerste de net geprepareerde pistes de berg af, om vervolgens even op te warmen binnen bij de Platten Alm met warme chocolademelk met slagroom. Het was fantastisch…

Vandaag is mijn laatste dag in Zillertal Arena, ik schrijf snel nog een uitgebreid verslag maar wilde deze prachtige ervaring graag meteen met jullie delen. Dit is een van mijn mooiste wintersportervaringen ooit. Hoewel het moonlight skiën gisteravond ook wel heel bijzonder was.

Liefs,
Annemerel

Ik verblijf deze week op uitnodiging van Zillertal Arena in het Bloghouse in de Stadl Lofts in Krimml. Lees hier meer over het Arena Bloghouse.

Delen:

10 Reacties

 1. Britt
  februari 1, 2018 / 12:02

  wouwwwww!

 2. Marion
  februari 1, 2018 / 12:56

  Wat ontzettend gaaf Annemerel!!

 3. februari 1, 2018 / 13:41

  Ohhhh wat ziet het er heerlijk uit! XX

 4. Ellen
  februari 1, 2018 / 16:21

  Wowww

 5. Ilse
  februari 1, 2018 / 21:02

  Wauw, wat een gave ervaring en wat een mooie foto’s

 6. februari 2, 2018 / 15:22

  Dit is ZO cool en ik ben blij dat je het deelt, wauw. Ik denk dat je je op zo’n moment inderdaad niets anders dan heel gelukkig en gezegend en bevoorrecht mag voelen. Wat een ongelooflijk mooi gebied en fantastische persreis!

 7. Ilse
  februari 2, 2018 / 15:44

  Klinkt fantastisch allemaal!

 8. februari 3, 2018 / 09:52

  Het ziet er echt zo mooi uit, had het gisteren ook al in je vlog gezien!

 9. februari 7, 2018 / 18:38

  Wauw. Dit is zó gaaf!!

 10. Marije
  februari 11, 2018 / 12:07

  HEIMWEE Mehh