HAPPY NOVEMBER!

 photo IMG_5214.jpg

Oktober ging voorbij voordat ik er erg in had. Maakte ik me begin oktober nog de illusie dat het een rustig maandje zou worden, uiteindelijk bleek natuurlijk niets minder waar. Ik heb het heerlijk druk gehad. Soms zelfs een beetje te druk, maar dat had te maken met het feit dat ik een paar dagen te ziek om te functioneren was en omdat ik last minute besloot een paar dagen naar Oostenrijk te gaan om te skiën. Kijk, dan is het niet vreemd dat je soms een klein beetje achter de feiten aanloopt. Maar dat hoort bij mij en ik denk dat wanneer ik alles altijd 100% op orde zou hebben, ik het snel zat zou worden en wel weer iets anders zou verzinnen om mijn leven chaotisch en druk te maken. Dat ben ik, heb ik inmiddels geleerd.

Goed, wat staat me in november allemaal te wachten? Waarschijnlijk genoeg, maar net zoals dat met oktober ging, staat er nu nog vrij weinig gepland. Ik kijk in mijn agenda en zie.. twee afspraken bij de tandarts (YES!) en een fotoshoot voor een nieuw project van een bekende naam in de fitnesswereld. Oh wacht.. en een afspraak bij de Velthuiskliniek eind deze maand. Yes, dit is letterlijk de complete inhoud van mijn agenda voor de komende maand. Maar ik twijfel er niet aan dat er genoeg bij zal komen om me bezig te houden.

Deze maand rond ik ook mijn boek helemaal af. Het is al zo goed als klaar, maar er moeten nog schema’s in en ik wil ook graag een kleine vinger in de pap bij de vormgeving van mijn boek. Oh en er moet natuurlijk een marketingplan komen. Normaliter wordt dat gedaan door een team van de uitgever en dat is nu niet anders, maar ook hier ben ik graag bij betrokken. Dit is trouwens ook de maand waarin ik de titel en de cover mag laten zien! Oh en de maand dat het boek waarschijnlijk op Bol.com komt. Zo. Spannend!

Nog meer dingen waar ik naar uitkijk? Nieuwe releases! En die zijn er veel deze maand! Waar ik onder andere naar uitkijk…

6 november: Ellie Goulding’s album Delirium komt uit!
13 november: Justin Bieber’s nieuwe album Purpose
13 november: One Direction’s nieuwe album Out in the A.M. (ben heel benieuwd wiens album succesvoller is… de biebster of 1D’s)
18 november: Tijd voor de nieuwste (en waarschijnlijk laatste) Hunger Games film, Mockingjay Part II
20 november: Het nieuwe album van Adele!!!!

Ik bedoel, vier nieuwe CD’s van artiesten waar ik graag naar luister (ja, ik kom er voor uit… ik ben fan van de nieuwste nummers van Justin en ook van One Direction, maar dat laatste heb ik nooit onder stoelen of banken geschoven. Oh en Ellie en Adele! Too good to be true. Natuurlijk moet ik ook METEEN naar de bioscoop als Mockingjay Part II draait. Ik koop alvast tissues want ik heb zo’n vermoeden dat het heftig gaat worden.

November betekent ook dat de laatste twee maanden van het jaar zijn ingegaan. 2015 is alweer bijna ten einde, HOE DAN?! Toen ik begin april mijn boekcontract tekende dacht ik dat 2016 nooit zou komen. Ik wilde het liefst meteen mijn boek in handen hebben en vond het echt niet OK dat het nog tot 2016 zou duren. Nu denk ik, waar is de tijd in hemelsnaam gebleven?! Damn.

Ik ben er klaar voor… november. Ready for ya.

Hebben jullie leuke dingen gepland deze maand? Waar kijken jullie het meeste naar uit?

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. november 1, 2015 / 12:09

  Te gek dat je deze maand de titel én cover mag laten zien!

  je vroeg enkele weken geleden of jouw lezers vragen hadden over hardlopen die jij eventueel zou beantwoorden in jouw boek. Ik heb een vraag. Wat is jouw ideale hardloopoutfit bij koud weer (denk ook aan handschoenen en dergelijke) en bij warm weer?

 2. november 1, 2015 / 12:27

  Wat leuk dat je boek deze maand waarschijnlijk op bol.com komt! Deze maand begint voor mij met een toetsweek, maar ook krijgen we eind deze maand een nieuwe badkamer! Verder heb ik nog niet echt plannen.

 3. november 1, 2015 / 12:39

  Ben zo benieuwd naar de titel en cover van je boek!

 4. november 1, 2015 / 13:37

  November ALREADY?! Ik vind het echt super snel gaan, misschien wel een beetje te snel. Voor ik goed en wel besef dat het oktober is, is het ineens alweer voorbij… Maar ik kijk wel erg uit naar het nieuwe album van Adele en naar Mockingjay pt. 2, dus wat dat betreft is het positief dat het november is! :D

 5. november 1, 2015 / 13:38

  Zo benieuwd!!

 6. november 1, 2015 / 13:39

  Wat een leuke vooruitzichten! Ben heel benieuwd naar je boek! Voor mij staat er vrij weinig gepland in November, een dagje Artis met vrienden en een paar verjaardagen, én na een vakantie van drie weken morgen weer beginnen met werken…

 7. Elvira
  november 1, 2015 / 13:44

  Ik heb elke zaterdag een feest (variërend van André Rieu tot hardcore – ik luister alles) en begin morgen bij mijn nieuwe baan. Ik ga met een vriendin een dagje naar Amsterdam en mijn vriend is jarig. En ook ik kijk uit naar de nieuwe Hungergames film!!!!

 8. november 1, 2015 / 14:17

  Ik kan echt niet wachten op het laatste deel van the hunger games. Ik ben zo benieuwd!

 9. november 1, 2015 / 14:47

  Ben benieuwd naar je boek!!

 10. november 1, 2015 / 14:49

  Yes november! Ik kijk zeker uit naar de 19de! The honger games, ik ga hem denk in Londen kijken want ik vlieg de 19de voor een week naar Londen! Ik heb er zin in!

 11. november 1, 2015 / 15:13

  Ik heb al tickets voor de marathon van The Hunger Games: Mockingjay part 1 & 2, zin in! Nieuwe album van Adele, can’t wait!

 12. november 1, 2015 / 15:15

  Amai ja, veel nieuwe releases om naar uit te kijken!

 13. Judith
  november 1, 2015 / 15:44

  Ben zo benieuwd naar je boek cover en titel!

 14. november 1, 2015 / 17:00

  Je bent goed bezig en ik ben benieuwd hoe jouw boek eruit gaat zien :)

 15. november 1, 2015 / 17:47

  Ik wil ook naar Hunger games en ook Spectre! En ik vind Justin Bieber zijn muziek tegenwoordig ook erg goed!

 16. november 1, 2015 / 19:54

  Ah ik ben zo benieuwd naar de cover en de titel! Mijn planning voor november is elke dag bloggen! Ben heel benieuwd hoe het gaat en wat het oplevert. :)

 17. Ilse
  november 2, 2015 / 09:05

  Spannende maar ook leuke maand dus! Onwijs veel zin in de albums van Ellie Goulding en Adele (en Marco Borsato) en in de titel en cover van jouw boek! Mijn november begint goed met een weekje Parijs met mijn vriend!