LOVE & SHARE: 86

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Ben jij liever lui dan moe als het op je hardlooptraining aankomt? Deze drie shortcuts kun je beter laten..

? Er is dus een selfie twitterbot die je vertelt of je selfie een succes is of niet…

? De mooiste looks van Jennifer Lawrence in Dior… Trouwens.. nog een paar weken dan komt de nieuwe Hunger Games film! Ben benieuwd of Jennifer weer in van die prachtige Dior-jurken op de rode lopers zal verschijnen.

? Zoveel bacteriën zitten er dus echt in je make-up…

? De makkelijkste, meest relaxte manier om een betere hardloper te worden…

? 42 dingen die je niet moet doen als je op reis bent.. een infographic.

? Een boek lanceren doe je zo… Garance Doré lanceerde deze week haar boek Love x Style X Life en bracht voor de gelegenheid een nieuwe website ter wereld. Op de website vind je onder andere de videos van de interviews die Garance voor haar boek deed. Maar ook book tour data, lijstjes met hotspots en een gastenboek zodat lezeressen kunnen vertellen wat ze van het boek vinden. Vind ik stiekem ook wel een heel leuk idee voor mijn eigen boek… Ik heb net even gecheckt, de titel van mijn boek is nog vrij met een .nl domein.

? WAUW! Deze akoestische versie van Taylor Swift’s ‘Out of the woods’ die Taylor tijdens een GRAMMY-feestje zong en speelde is echt super mooi.

? Quiz: Wie is jouw TVD-BFF? Die van mij is Lexi… dat vond ik stom, dus deed ik de quiz nog een keer, maar ik kreeg hetzelfde antwoord. Ik kan er dus niet onderuit dat Lexi mijn BFF is. Ach… is ze is ook wel leuk, maar ik vind Katherine gewoon veel leuker.

? Quiz: Ben jij meer een Gossip Girl of een A? Ik schijn een A te zijn… want ik ben ‘vengeful as fuck’ dus…

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. oktober 31, 2015 / 17:16

  Ik moet zo eerst opzoeken wie Garance Doré is. Like geen idee.

  Leuke linkjes, ik ga zo eerst alles over hardlopen lezen en ik klik maar niet op op de link dat over make-up en bacteriën gaat ;-)

 2. marijn
  oktober 31, 2015 / 17:30

  Aaaah ben zo benieuwd naar je boek, gaat hij toevallig Run Baby Run heten? ;)

 3. oktober 31, 2015 / 18:40

  Haha leuk ik heb ook A en ik had Niklaus.. Maar die van Niklaus had ik niet zo zeer verwacht haha.

 4. Ilse
  november 2, 2015 / 08:53

  Oeh, die quizzen waren dit keer favoriet! Lexi is ook mijn bff en mijn serie is Gossip Girl!

 5. november 2, 2015 / 13:25

  Damon Salvatore zou mijn TVD BFF moeten zijn, mij hoor je absoluuuut niet klagen! En ook ik ben A.

 6. november 4, 2015 / 09:46

  hmmmmm.. 2 dec.. paris… Garance Doré in Paris.. middag Paris, net voor kerst.. thinking thinking… hahaha!