HAPPY BIRTHDAY ROSIE

 photo roos21-2.jpg

Kleine zusjes worden groot. Op papier dan, want hoewel Roos vandaag de leeftijd van 21 jaar bereikt heeft, blijft ze voor altijd mijn lieve kleine zusje. 21 ja. Toen ik 21 was voelde ik me echt ontzettend volwassen en oud. Roos is in principe net zo 21 vandaag, zoals ik 21 was zes jaar geleden. Maar nee het is toch anders. Roos is mijn zusje. Met de nadruk op de tweede lettergreep van dat woord. Om haar 21ste verjaardag te vieren, is Roos begonnen met bloggen. Ja mensen komt dat zien, www.roosmarijnlisalotte.com is een feit.

Vier jaar geleden blogde Roos al, het was een ‘mode’blog zoals je er toen veel zag. Vooral foto’s met outfits en collages met kleding van ZARA en H&M. Hartstikke leuk, maar Roos vond het na en paar maanden wel genoeg geweest. Ze had niet het gevoel dat ze iets toevoegde in blogland en legde de lat ontzettend hoog voor zichzelf (zoals met alles eigenlijk).

 photo roos21-1.jpg

Afgelopen jaren heeft ze een aantal keer op het punt gestaan om weer een blog te beginnen, maar dan niet specifiek over mode, maar gewoon met dingen waar ze van houdt. Maar ja, dat doe ik natuurlijk ook en het laatste wat ze wil is precies hetzelfde doen als ik. Maar ja, Roos en ik hebben nu eenmaal gewoon veel dezelfde dingen die we leuk vinden. Natuurlijk verschillen we ook wel in dingen, zo kan Roos uren shoppen en vindt ze het heerlijk om met make-up bezig te zijn, ik vind een uurtje shoppen meestal wel genoeg en zou nooit make-up dragen als ik knap genoeg was van mezelf.

Maar ja, moet je dan iets – dat je eigenlijk heel erg leuk vindt – niet doen, alleen maar omdat je zus het toevallig ook doet? Lijkt mij niet. Dus ik heb altijd gezegd DOE DOE DOE! En nu doet ze het dus echt. YES! Op haar blog zal ze niet alleen haar video’s van tekst voorzien, het plan is ook dat ze andere leuke stukjes gaat schrijven. Over haar zoektocht naar haar buikspieren, het leven als student op zoek naar een nieuwe studie (dit keer eentje die ze wel af gaat maken) en natuurlijk de nodige beauty, mode en lifestyle.

www.roosmarijnlisalotte.com – go check it out!

 photo IMG_2071.jpg

Nu weer even iets anders. Over Roosje mijn zusje (in plaats van Roosmarijn Lisalotte de blogger). Ik ben ontzettend blij dat ik 21 jaar geleden haar grote zus mocht worden. Het afgelopen jaar hebben we meer samen gedaan en gezien dan ooit. Het begon samen in Italië in mei, daarna nog drie weken Italië met mijn ouders, de Kitzsteinhorn in oktober, skiën in Sölden en een dagje München vlak voor Kerst, Maria Alm, Serfaus… we hebben veel gezien het afgelopen jaar. Daarnaast heb ik dankzij Roos YouTube een kans gegeven en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden. Roos leert misschien door mij, maar ik leer net zo veel van haar.

Mijn verjaardagcadeautje komt volgende week, als we samen een roadtrip gaan maken (alweer ja!) voor nu heb ik een prachtige afspeellijst voor je. Ik heb 21 nummers voor je 21ste verjaardag in een lijst gezet. Volgens mij zijn dit allemaal favorieten van je, mocht er iets tussen zitten dat je niet wenst, geef gauw een vervanger door, dan pas ik het voor je aan. Ik ben stiekem heel erg benieuwd hoeveel lievelingsliedjes ik goed geraden heb.

HAPPY BIRTHDAY ROSIE!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. Ilse
  april 20, 2016 / 12:04

  Yeaahhh! Gefeliciteerd met je knappe zusje!
  Ik heb haar meteen gevolgd op Bloglovin’. Leuk dat ze een blog is begonnen.
  Haar filmpjes keek ik al :D

 2. april 20, 2016 / 12:06

  Gefeliciteerd met Roos!

 3. april 20, 2016 / 12:11

  Gefeliciteerd met je zusje! Wat ontzettend leuk dat ze weer is gaan bloggen! Ik vond haar modeblog toen echt leuk om te volgen, dus ik ga nu zeker even een kijkje nemen op haar nieuwe blog.

 4. april 20, 2016 / 12:13

  Congrats congrats! Kleine zusjes blijven kleine zusjes. Lief stuk.
  Ik klik naar haar blog.

 5. Maaike
  april 20, 2016 / 13:05

  Gefeliciteerd met je zusje! Wat superleuk dat ze ook een blog is begonnen :) ik ben heel benieuwd! Lief ook hoe je over haar schrijft!

 6. april 20, 2016 / 13:08

  Gefeliciteerd met je zusje!

 7. Celine
  april 20, 2016 / 14:10

  Super leuk! Gefeliciteerd met je zusje!
  Happy birthday Roos!

 8. april 20, 2016 / 14:19

  Gefeliciteerd!! Super leuk van de blog van Roos. Maar ik dacht dat ze al eerder een (andere) blog was gestart?! Als je vader en broer ook een blog beginnen, dan zijn jullie een grote bloggende familie ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   april 20, 2016 / 14:49

   Mijn broertje heeft een blog, felixdicit.com. Mijn vader zie ik niet zo snel gebeuren, maar hij heeft wel net een vlog-camera gekocht, alleen gaat hij hem denk ik niet als vlog-camera gebruiken :’)

   • Ansofie
    april 20, 2016 / 20:10

    Ah wat cool om te zien, wist helemaal niet dat hij een blog had!
    Leuk om te zien, hij heeft ook al zo’n aangename schrijfstijl om te lezen. :D
    Hij moet alleen wel even Roos d’r linkje vernieuwen met haar nieuwe blog nu.

 9. april 20, 2016 / 14:21

  Happy birthday met je sis!!!

 10. april 20, 2016 / 19:13

  Gefeliciteerd met je zusje! :)

 11. Melanie
  april 20, 2016 / 22:23

  Wat een lief blog! Proficiat met je zus nog. Mijn kleine zusje werd afgelopen week 23 en ik ben iedere dag zo blij met haar! Ik was al 13 toen ze werd geboren (2e leg van m’n vader) en heb d’r altijd als een kadootje gezien

 12. Ilse
  april 20, 2016 / 22:42

  Gefeliciteerd met Roos! En wat leuk dat ze toch weer een blog is begonnen!

 13. Jessica
  april 22, 2016 / 17:15

  Gefeliciteerd met je zusje!! Aah dat spijker jumpsuit dingetje die je aanhad op je verjaardag in Italië (als ik het goed onthouden heb haha) die vind ik echt superleuk! Staat je echt heel mooi die kleur blauw. (: (foto tweede collage, rechts onder)