GIFTGUIDE: Moederdag

Zondag is het moederdag en als je het geluk hebt dat je moeder er nog is, dan laat je die dag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Maar je wil natuurlijk eigenlijk niet met lege handen aankomen. Ik vroeg mijn moeder een giftguide te maken met cadeautjes onder de twintig euro. Want volgens mijn moeder moet je van je cadeau niet zo’n probleem maken, het is de gedachte en het idee dat je er voor haar bent – en blij met haar bent – dat telt.

Mijn moeder: Eigenlijk gaat het helemaal niet om het cadeau, maar om een beetje extra aandacht en waardering voor alles wat ze voor je betekent. Doe het eens helemaal anders dit jaar en neem je moeder mee, ga lunchen, wandelen ergens een taartje eten en neem de tijd om eens lekker bij te kletsen. Iedereen heeft het vaak veel te druk om te doen wat er echt toe doet. Ander idee, bak een taart en koop een mooi bord om het op te zetten en te geven, succes verzekerd. Koop een fotolijst en maak een selfie met je moeder om er in te zetten.

Het hoeft niet altijd veel geld te kosten om die blijk van waardering te geven en op deze manier ga je weer een beetje terug naar de tijd zoals moederdag ooit begon op de kleuterschool met je eigen gemaakte cadeautje.

Thanks mam, kan niet wachten om moederdag samen met jou op Mallorca te spenderen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. mei 8, 2018 / 13:57

  Leuk!
  Hahaha echt toevallig, want ik heb vandaag een soortgelijk artikel online staan!
  Bij mij gaat het alleen over mijn tips voor Moederdag en niet die van m’n moeder zelf. Wel heel leuk bedacht!

 2. Ilse
  mei 8, 2018 / 22:04

  Wat een leuke ideeën en wat een leuke toevoeging van je moeder.

 3. thamara
  mei 13, 2018 / 11:27

  Hoi, leuke tips!
  Wat je moeder zegt is echt zo waar. We vergeten soms die dingen. Ik heb het nu met mijn oma, van wie ik heel veel houd, maar ik woon nu wat verder weg en neem te weinig de moeite om even naar haar toe te rijden. Zie haar opzich wel regelmatig, maar nu is het ineens alweer een maand geleden!

  Ik ben een beetje aan het bijlezen, en las ook in je levenslessenblog iets soortgelijks. Het is een cliché, maar inderdaad, uiteindelijk tellen de mensen om je heen.