GETTING MARRIED: Bride Vibes

Toen Tuur eind september op zijn knie ging in de stromende regen in dat modderige bos op Texel, wilde ik het liefst mijn bruiloft meteen in een week plannen. Of nou ja, de leuke dingen zoals het uitzoeken van de jurk, het zoeken van een locatie en het maken van een save the date kaart. Het opstellen van een takenlijst, het maken van een kostenberekening, het aangeven bij de gemeente, dat soort nuttige dingen liet ik nog even achterwege (en als ik mijn ceremoniemeester Laura niet gehad had, had ik al deze dingen nog steeds niet gedaan, om heel eerlijk te zijn, we hebben nog steeds niet al die nuttige dingen gedaan). De locatie hadden we eigenlijk al binnen een week, de jurk vond ik begin november onder toeziend oog van mijn moeder, zusje en Laura en die save the date, die had ik voordat ik het verlovingsnieuws wereldkundig had gemaakt al ontworpen.

Ik weet niet meer precies wat mijn zoekopdracht in Google was, maar ik kwam meteen uit bij Made For Moments. Ik kwam daar zoveel mooie trouwkaarten tegen, die je super makkelijk kon personaliseren. Ik maakte voor de grap een ontwerp en Tuur was meteen enthousiast. Een paar dagen later viel de proefdruk door de brievenbus met daarbij allerlei papiersoorten, kleuren, enveloppen en sluitstickers. We kozen uiteindelijk voor een donkerblauwe kaart met goudfolie druk en een gouden envelop. Een paar dagen later arriveerde de kaarten in een prachtige doos (waarvan Tuur dacht dat ‘ie van Louis Vuitton was).

Enthousiast vlogde en blogde ik over mijn save the date kaarten en nog geen week later ontving ik een mailtje van Evy, ze volgde me al sinds mijn Girlscene-tijdperk (2011-2014) en werkte nu voor Made For Moments. Ze vond het zo tof dat ik zo enthousiast was over mijn kaarten dat ze spontaan aanbood om samen met mij (en Tuur natuurlijk) de trouwkaart te ontwerpen. Hoe cool is dat?

Nou, best wel cool, maar het werd alleen nog maar beter. Ik ben volgende week donderdag namelijk te gast tijdens het Bride Vibes evenement van Made For Moments in Villa Sonneheart, het hoofdkantoor van Made For Moments in Zeist. Tijdens deze inspiratieavond speciaal voor toekomstige bruiden gaan we niet alleen kijken naar de nieuwe collecties van Made For Moments, ze zijn vooral ook heel benieuwd naar ons, wat willen wij, waar hebben we behoefte aan. Wat kan Made for Moments doen om ons te ontzorgen. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan we in gesprek. Daarnaast beantwoord ik tijdens een Q&A ook vragen, van Made For Moments en van genodigden. Ik weet van mijn eerdere trouw-blogs dat er aardig wat meiden zijn die dit jaar in het huwelijksbootje zullen stappen, het lijkt mij heel gaaf om jullie tijdens dit evenement te ontmoeten.

Toegang is gratis en je maakt ook nog eens kans op vouchers te besteden bij Made For Moments van €250,-, €100,- en €75,-. Even de feiten op een rij:

Wat: Trouwevent Bride vibes
Wanneer: Donderdagavond 23 januari
Waar: Woudenbergseweg 21, Zeist
Tijd: van 17.30u tot 20.30
Entree: Gratis
Inclusief: Lekkere hapjes, drankjes én een te gekke goodiebag
Doel: Een avond om samen met ons te sparren, te delen en om inspiratie op doen
Wie: Toekomstige bruiden

Je kunt je aanmelden tot en met zondag 19 januari en dat doe je doormiddel van deze link. Ik hoop jullie daar te zien.

Liefs,

Annemerel

Deze blog is onderdeel van een samenwerking met Made For Moments

Share:

4 Comments

 1. januari 16, 2020 / 15:47

  Hoe leuk! En ook nog in mijn woonplaats!
  Het lijkt me heel leuk om te komen maar omdat ik zelf in de trouwbranche werk is – zo goed als – alles al geregeld.

  Heel veel plezier alvast! :-)

 2. Anouk
  januari 16, 2020 / 18:54

  Ik ben ook erg enthousiast over de service van made for moments, we hebben daar het geboortekaartje van onze derde dochter besteld. Het is niet goedkoop (en jammer dat postnl een deel is kwijtgeraakt), maar dan heb je wel wat leuks

 3. Lila
  januari 20, 2020 / 07:59

  Je plaatst alleen nog maar de hoognodige samenwerkingen. Zou ook leuk zijn als je artikelen uit jezelf maakt zonder dat er weer een addertje onder het gras zit

  • Annemerel
   Auteur
   januari 20, 2020 / 08:11

   Sorry, dat klopt niet helemaal. Deze blog is geplaatst op 16 januari en de samenwerking die ik hiervoor had dateert van 6 december. Dat is ruim een maand. In de tussentijd heb ik meer dan 20 blogs gepubliceerd waarvoor ik niet betaald heb gekregen.