VLOG: Geen Corona, maar hooikoorts

De berken staan in bloei en dat betekent voor mij (en heel veel anderen) hellooooo hooikoorts! Ik merkte er gisteren tijdens mijn run voor het eerst wat van. Ik was wat kortademig, mijn ogen prikte en mijn neus kriebelde. Hoe ik zo zeker weet dat dit (voor mij) geen symptomen van corona zijn? Als ik een kwartiertje binnen ben zijn de symptomen eigenlijk alweer verleden tijd én het gaat gepaard met heel veel jeuk. Komende tijd maar extra goed mijn sprays nemen (neus en longen) + oogdruppels, want het is niet alleen irritant voor mij, mensen die mij in de duinen zien lopen kunnen natuurlijk niet ruiken dat ik gewoon last heb van hooikoorts.

Verder deed ik gisteren een poging tot buikspieroefeningen (was alweer veel te lang geleden), ik hielp Tuur met zijn video voor school en we hadden weer een gezellig vragenrondje. Hoop dat jullie vragen blijven stellen, dan kunnen wij ze blijven beantwoorden.

Liefs,

Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ingrid
    maart 27, 2020 / 17:20

    Ik zou het heel leuk vinden als jullie een podcast zouden maken,ik zeg doen!!