FRIDAY FAVOURITES: 56

Favourite Smell – Vanilla Candles by Yankee Candles
Photobucket

Ik ben een sucker voor geurkaarsen. Ik sta vaak vroeg op om vroeg te beginnen met werken (zodat ik tussen de middag lekker lang pauze kan nemen en kan hardlopen bijvoorbeeld) en wat er voor zorgt dat ik niet chagrijnig wordt van de donkerte en het vroege tijdstip?! Geurkaarsen. Liefst vanille. Ze verspreiden gewoon zo’n warmte, letterlijk en figuurlijk. Niets lekkerder dan de dag te beginnen met geurkaarsen en een kopje thee. Deze week ontdekte ik de kaarsen van Yankee Candle en die verspreiden een nog lekkerdere geur dan de kaarsen die ik normaal gebruik (Ikea). Na nog geen tien minuten branden was mijn hele kantoor een zoete vanille bom! HEERLIJK! Je bestelt de kaarsen van Yankee Candle onder andere bij Sensational Home

Favourite Gadget – Bose Headphones
Photobucket
I love love love de Bose Headphones speciaal ontworpen voor sporters! Wauw, echt! Ik dacht, ach… zoveel beter dan normale oortjes zullen ze toch niet zitten, zoveel zal het geluid toch niet verschillen met de oortjes van Apple. Nou, hoe fout kon ik zitten?! De oortjes zitten zo goed, dat ik ze er echt uit moet “wrikken” wow, en dat heb je dus helemaal niet door. Geluid is ook veel dieper dan bij de oortjes die standaard bij iPod’s geleverd worden. Nee, dit is echt een heel erg fijn product. Thanks Bose!

Favourite Garment – Nike Poncho

Nadat ik twee weken geleden de poncho van Nike kocht in Londen is er geen dag voorbij gegaan dat ik hem niet gedragen heb. Op de bank voor de TV, over mijn leren jasje buiten, het liefst zou ik er in slapen. Aankoop van deze herfst.

Favourite Plans – 2 Trips to Paris

Ik meldde me afgelopen week aan voor de marathon van Parijs (en betaalde hier meer dan honderd euro voor, dus ik kan nu niet meer terug!), daarnaast plande ik ook een tripje naar Parijs tijdens Fashionweek. Ja, ook volgend jaar hoef je geen medelijden met mij te hebben.

Favourite Run – 21,1K

Afgelopen zondag liep ik met windkracht zeven “even” een halve marathon. Ik ging naar buiten met het idee vijf kilometer te lopen, maar al snel voelde ik dat ik meer wilde. Ik besloot twintig kilometer te lopen, maar toen ik op een kilometer of vijftien zat bedacht ik me ineens dat het wel cool was om net 1,1 kilometer meer te lopen. Een halve marathon. Hoe zou het met mijn tijd zitten?! Dat bleek dus nog redelijk OK te zijn, 1.52.19! Een half jaar geleden liep ik tijdens de CPC vier minuten langzamer en toen had ik het idee dat ik het nooit meer sneller zou kunnen. Maar goed, om die extra 1,1 kilometer te rennen moest ik wel mijn route een beetje improviseren en zo belandde ik ineens in een klein bos, dat op nog geen vijfhonderd meter van mijn huis blijkt te liggen. Ik stampte door de blubber met mijn witte Nikes, het begon ook nog eens net in de laatste kilometer te regenen, maar het maakte me niet uit, ik zat midden in mijn runner’s high. What’s not to love?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

28 Reacties

 1. november 9, 2012 / 17:05

  Wauw, Parijs. Jeetje, hahaha jij zit ook niet stil zeg! Ik ben benieuwd hoe het volgend jaar gaat worden, en ach medelijden met jou reisjes. Nah, ik denk dat ik dat never zal hebben. Ik vind je Nike poncho trouwens heel erg tof!

 2. november 9, 2012 / 17:07

  Wauw, jij gaat zo lekker vaak op vakantie! Lijkt me echt heeeeerlijk om zo vaak naar Parijs & Londen te gaan :) Ohh, en jouw schoenen.. zonde dat ze zo smerig zijn geworden :’) Tijdens je runners high maakt het niks uit, maar zodra je thuis komt baal je wel lijkt me!

 3. november 9, 2012 / 17:36

  Fijne favorieten! Wat gaaf dat je de marathon van parijs gaat lopen!!:D

 4. november 9, 2012 / 17:42

  Wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor de marathon in Parijs, jij blijft maar reizen!
  En die geurkaarsjes van Yankee Candle klinken fijn. Ik brand ook vaak geurkaarsjes en vind het altijd zo vervelend als er bijna geen geur vanaf komt, dus deze klinken perfect.

 5. november 9, 2012 / 17:47

  Leuke FF!
  Vind je bose oortjes super!! (had ik al in de vorige post gezegd.. hihi)
  Tof dat je de marathon in Parijs gaat doen… :)

  Fijn weekend!

  X Charlot

 6. november 9, 2012 / 17:52

  Die outfit met je poncho vind ik echt heel leuk!! En wat gaat dat je de marathon in Parijs gaat lopen!

 7. november 9, 2012 / 18:13

  Ik vind het heel tof van je dat je in parijs gaat lopen! Zou het ook willen, maar ja. Vorige week verzwikte ik mijn enkel op de trap, vanochtend ging ik door mijn rug toen ik mijn bed uit ging om hard te lopen. Het is wel alsof mijn lijf steeds smoesjes bedenkt, terwijl ik juist zo graag wil nu!

 8. november 9, 2012 / 18:19

  Hele leuke favorieten! Geurkaarsen op de vroege ochtend lijken me fijn wakker worden <3

 9. november 9, 2012 / 18:48

  Poncho van Nike? Dat had ik niet verwacht, haha :p Hij is echt heel leuk!

  En de geurkaarsen van Sensationalhome/Yankee candles zijn geweldig. Heb je ook wax tarts geprobeerd? Die geven nog VEEL meer geur af :p Heb er meteen even eentje aangezet :)

 10. november 9, 2012 / 19:07

  Die poncho van Nike is echt zo leuk!
  Ik heb dringend nieuwe geurkaarsen nodig. Ik heb er nu eentje waarvan er nog veel kaars over is, maar geen lont meer. Zucht…

 11. november 9, 2012 / 19:22

  Die poncho ziet er echt heerlijk uit hihi! :D

 12. Julie
  november 9, 2012 / 20:28

  Die poncho is echt heel mooi!

 13. november 9, 2012 / 20:40

  Love the poncho! En heerlijk weer naar Parijs! :)

 14. november 9, 2012 / 20:46

  lucky you met je tripjes!

 15. Ilse
  november 9, 2012 / 20:48

  Heerlijk zeg om weer naar Parijs te gaan en geurkaarsjes ruiken echt lekker soms. :)

 16. november 9, 2012 / 21:42

  Love the poncho! En de broek die je daar aan hebt ook! En na parijs om hard te lopen wie droomt hier nu niet van?

 17. november 10, 2012 / 00:27

  En weer leuke friday favourites, like de geurkaarsen! Vind de vanille kaarsen van Zara Home ook heerlijk maar ben benieuwd naar deze!
  X

 18. november 10, 2012 / 07:20

  Tof dat je de marathon in Parijs gaat lopen! In het buitenland lopen lijkt me erg leuk :)

 19. Myrthe
  november 10, 2012 / 09:16

  Die poncho is zooo leuk! En wat tof dat je de marathon van Parijs gaat lopen!!

 20. november 10, 2012 / 10:02

  Parijs, ook een droom van mij om daar een keer aan mee te doen.

 21. november 10, 2012 / 15:06

  Ah die geurkaarsen in vanille geur, echt té lekker is dat! :)

 22. november 10, 2012 / 15:50

  Aaaah ik wilde die oordopjes ook; maar bij het zien van de prijs heb ik de site maar snel gesloten. Dat kan mijn bankrekening op dit moment echt niet aan haha..

  Ik ga die geurkaarsjes ook even bestellen, lijkt me namelijk zalig!!

 23. november 10, 2012 / 20:04

  Die poncho is echt heel leuk!

 24. november 11, 2012 / 13:36

  Oh fijn, alweer 2 tripjes naar Parijs in het vooruizicht! Doet een mens goed he:)

 25. Rosalie
  november 11, 2012 / 16:12

  Gaaf dat je mee gaat doen met de marathon in Parijs! :-)
  X Rosalie

 26. november 11, 2012 / 23:36

  Oeh die geurkaarsen ga ik ook eens proberen! Ben gek op vanille kaarsen.