SNAPSHOT DIARY: 11/2

 photo Recently Updated5.jpg


 photo Desktop75.jpg

Goedemorgen ik voel me slecht. Heel slecht. Slechte morgen dus eigenlijk. Buikpijn, misselijk, slap, alles. Mijn ontbijt blijft er niet in zitten. Daarna voel ik me wel weer iets beter, maar ja ik moet een duurloop doen en dat moet nu dus op een vrijwel lege maag.

Maar ik ga wel want ik zie geen andere mogelijkheid meer deze week. Ik zie wel waar het schip strand, als het niet lukt, ga ik wel gewoon weer terug. Ik heb mijn OV en pinpas bij me als ik niet meer verder kan en ik loop door de ‘bewoonde’ wereld, zodat ik ook daadwerkelijk van het OV gebruik kan maken in geval van nood.

 photo Desktop75.jpg

Mijn duurloop gaat wel lekker. De eerste kilometers ben ik nog wat misselijk, maar ik haal een acquarius bij het benzinestation, drink de helft, verstop mijn flesje en loop dan door. Ik ga voor 27,5 vandaag, eindelijk langer dan 25 kilometer. Op 16 kilometer ga ik even in de modder zitten voor deze foto.

Op 22,5 kilometer vind ik mijn halve flesje limonade, heel lekker. Niets lekkerder dan acquarius tijdens het lopen.

 photo Desktop75.jpg

Ik vind dit dus ZO grappig, omleiding, drie minuten extra fietstijd, 22 calorieën verbranden. Gemeente Den Haag, jullie zijn hilarisch!!!

Ik heb een google alert op mijn naam staan dus iedere keer als er over mijn boek geschreven wordt, krijg ik een melding. Deze is van MirMei, heel leuk! Dankjewel. Ook op Just Keep Running staat een hele mooie review (en daar kun je mijn boek ook winnen). Ik ben dus inmiddels thuis. Heb een blog geschreven en wat telefoontjes gepleegd.

 photo Desktop75.jpg

Ik voel me weer ontzettend naar worden, ik ben eh… vandaag dus ook ongesteld geworden en daar heb ik nogal last van. Komt nooit uit, maar vandaag al helemaal niet. Tijd voor een middag dutje.

En uitgerekend vandaag schijnt de zon ontzettend fel mijn kamer in. Twee uur lig ik wakker en een kwartier voordat ik er uit moet val ik in slaap. Zul je altijd zien.

 photo Desktop75.jpg

Tranen staan me nader dan het lachen,maar mijn make-up zit er op en ik moet door naar Utrecht voor mijn boekpresentatie van Run2Day. Ik heb daar natuurlijk weer heel veel zin in, maar ik vind het niet zo leuk dat mijn lichaam het wat lastig heeft vandaag.

Heb gelukkig een hele lieve side-kick bij me vandaag, Roos!

 photo Desktop75.jpg

Not ready for my close-up Roos!

Vrij weinig gegeten vandaag in verband met mijn misselijkheid, maar er is – op mijn verzoek – patat met mayo en kroketten gehaald. Helaas heb ik weinig tijd om te eten want de eerste meiden zijn er al en boeken signeren en praten met hen is even belangrijker dan de frietjes.

 photo Desktop75.jpg

Ik was best wel een beetje bang dat ik niet zo enthousiast mijn verhaal zou kunnen vertellen, maar het viel heel erg mee. Ik krijg echt energie van zo’n ruimte vol met lezeressen. Na mijn praatje doen we een work-out, nou ja ‘we’ ik kijk zelf toe want voel dat mijn lichaam daar nog even niet zo’n zin in heeft.

Selfie-time!!!

 photo Desktop75.jpg

In de winkel met goed licht wordt dat natuurlijk een stuk mooier!

Zo leuk om mijn boek hier te zien liggen. Het is het eerste boek dat bij de kassa van Run2Day verkocht wordt. Cool! Ook leuk: dat de verkopers in de winkel mijn boek echt een aanwinst vinden. Ik was daar best wel een beetje zenuwachtig over, dat de ‘professionals’ mijn boek uit zouden lachen. Sommigen zullen dat misschien alsnog wel doen, maar er zijn in ieder geval ook genoeg mensen die wel enthousiast zijn. Geruststelling.

 photo Desktop75.jpg

Half twaalf, home sweet home. Kijk hoe gaaf deze kaart van lezeres Frances! Geïnspireerd op een IG foto van @pearproject. De kaart is aan twee kanten helemaal volgeschreven met lieve woorden. ZO LEUK!

Twaalf uur, wij vinden het tijd om te gaan slapen. Morgen (vandaag) heb ik opnames voor RTL Boulevard. Dat is ook de reden dat ik tien minuten te laat ben met deze blog, het duurde iets langer dan gepland en ik had geen tijd meer om deze blog om twaalf uur stipt klaar te hebben. Zit nu met verkleumde vingers in Starbucks mijn stinkende best te doen om hem wel om 12.10u live te kunnen laten gaan! Mijn excuses, maar het levert wel weer leuke foto’s op voor de snapshot diary van morgen!!

Tot morgen!!!

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. Rieke
  februari 12, 2016 / 12:15

  Ik had al een refresh paniek momentje hihi. Maar geen probleem hoor, even smachten is ook best goed soms ;-)

 2. februari 12, 2016 / 12:34

  Ah die kaart is ZO tof geworden! Kan gebeuren dat ‘ie een keer wat later is :-)

 3. februari 12, 2016 / 12:50

  Het was zo leuk gisteren!! Ik ben helemaal gemotiveerd door je verhaal en heb mijn ingeschreven voor de halve marathon van Amsterdam. Alleen moet die vermoeidheid wel een beetje weg.

 4. februari 12, 2016 / 13:04

  Knap dat je nog zo’n lange afstand loopt ondanks dat je je naar voelt. En leuk al die boekpresentaties en opnames, enjoy! (dat doe je ook wel zo te zien ;-))

 5. februari 12, 2016 / 13:13

  Wat een bikkel! Misselijk, ongesteld, meh, en dan nog 27 kilometer rennen!

  Ik ben benieuwd naar je RTL boulevard stukje! Komt dat vanavond op tv of is dat niet bekend?

 6. Elvira
  februari 12, 2016 / 13:23

  Wat gaaf dat je naar RTL Boulevard gaat, wanneer kunnen we dat zien? En is toch heel begrijpelijk (en al helemaal geen ramp) als je een keer een blog niet red om stipt 12 uur te plaatsen. ;-)

 7. februari 12, 2016 / 13:24

  Succes vandaag met Boulevard.

  Ik vond het gisteren gezellig (ik zie mijn eigen blije kop op de foto ;-)). Je bent een topper!

 8. Dagmar
  februari 12, 2016 / 13:24

  Nou het was dus echt niet te zien dat je niet lekker was! Vond het heel leuk je te ontmoeten :-) Toch wel een beetje ‘raar’ na zo lang je blog te volgen! Ik vond het gister echt gezellig en inspirerend, hoop dat ik door jouw boek + een goed schema het hardlopen nu wel vol kan houden (net als jij liep ik eerst altijd te hard van stapel!). En wie weet tot in Rotterdam :-)

 9. februari 12, 2016 / 14:30

  Gelukkig ging je boekpresentatie wel goed! En fijn ook datj e boek zo enthousiast wordt ontvangen!

 10. Ilse
  februari 12, 2016 / 14:31

  Vervelend zeg dat je lichaam zo tegenwerkt. En leuk zeg RTL Boulevard! Laat je weten wanneer het op tv is?

 11. Frances
  februari 12, 2016 / 14:38

  Ahhh superleuk dat je mijn kaart leuk vond! Ik vond de boekpresentatie heel gezellig en ben benieuwd naar RTL Boulevard!!

 12. Tessa
  februari 12, 2016 / 14:49

  Wat naar dat je lichaam zo tegenwerkt. Maar je hebt het de afgelopen week ook wel ontzettend druk gehad! Er is zo gigantisch veel op je af gekomen, dat je lichaam zoiets misschien ook wel een beetje moet verwerken. Probeer er desondanks toch van te genieten! Maar volgens mij hoef ik je dat niet meer te vertellen ;) Leuk dat je een interview krijgt bij RTL Boulevard. Wanneer kunnen we die bewonderen?

 13. nettelie
  februari 12, 2016 / 15:11

  OMG al die lichamelijke ongemakken en dan toch nog duizend km rennen… ik doe het je niet na. Is je kies ook weer vervelend aan het doen? Ik vind je linkerwang (op de foto’s) zo dik/gezwollen! Vet cool van RTL Boulevard, laat even weten wanneer het wordt uitgezonden hè! En neem je rust, mop. Daar is geen tijd voor, dat snap ik, maar juist daarom! Kuskus

 14. Vera
  februari 12, 2016 / 15:23

  Aaahw! Ik kon gisteren wel zien dat je ietwat moe was, maar ik had niet door dat je je daadwerkelijk zo kut had gevoeld de rest van de dag. Je deed het alsnog hartstikke goed hoor! Ik vond je een hele blije, enthousiaste energie brengen.

 15. februari 12, 2016 / 16:35

  Wat een heerlijke dag! Respect dat je toch bent gaan hardlopen, een lichaam die niet fit is is natuurlijk niet zomaar! Benieuwd naar RTL Boulevard!!

 16. Anika
  februari 12, 2016 / 21:43

  Het was erg leuk om je gister weer te mogen zien, ik heb echt genoten van de avond! Er was vrij weinig van te merken dat je zo beroerd was overdag, want je kwam nog steeds erg enthousiast over! Erg leuk om de foto’s te zien. Ik ben benieuwd naar de opnames van RTL boulevard, zo cool!

 17. Sharon
  februari 12, 2016 / 21:45

  Heerlijke diary weer. Kan niet wachten tot je naar het zuiden van het land komt voor je boek, dan ben ik er zeker bij!

 18. februari 12, 2016 / 23:59

  Wat balen dat je je zo klote voelde zeg. Wel gaaf dat je zoveel energie haalt uit het signeren van je boek en het ontmoeten van lezeressen. En tof zeg opnames van RTL Boulevard.

 19. februari 13, 2016 / 07:07

  Wat vervelend dat je je zo beroerd voelde! Ik zou eigenlijk ook aanwezig zijn in Utrecht, maar in verband met werkdingen zijn mijn zusje en ik donderdag in Rotterdam erbij!

 20. Peer
  februari 13, 2016 / 10:45

  Wat super leuk gedaan. die kaart van mijn foto! Ben heel benieuwd naar je boekpresentatie in Den Haag woensdag. Ik mag alleen eigenlijk niet hardlopen nu.. Dus even kijken hoe ik dat ga doen