FRIDAY FAVOURITES: 44

Favourite Drink – Vino

Photobucket

Ik weet niet wat het is op vakantie… Thuis hoef ik nog niet eens naar een fles wijn te kijken of ik heb al een (lichte) kater, in Italie lijk ik alles te kunnen hebben. Zonder er ook maar iets van te voelen. Ze zeggen toch altijd dat de zon er juist voor zorgt dat je sneller “dronken” wordt? Nou, dat is bij mij dus duidelijk niet het geval. Ik drink geen flessen leeg.. Maar er gaan iedere avond wel een paar glazen naar binnen. En nu maar hopen dat ik thuis ook gewoon zonder nare gevolgen een gezellig glaasje wijn kan drinken.

Favourite Shades – Dolce & Gabbana

Photobucket

Afgelopen vrijdag kocht ik deze prachtige zonnebril en sindsdien ben ik nog maar weinig zonder mijn nieuwe eyecandy gespot. Mijn nieuwe Dolce & Gabbana zonnebril en ik zijn onafscheidelijk.

Favourite Food – Pasta Carbonara di Papa

Photobucket

In een restaurant kies ik hier standaard voor Spaghetti Vongole Veraci, HEERLIJK! Maar de pasta carbonara van mijn vader is ook heel erg goed te doen. Zo goed zelfs, dat ik standaard twee van dit soort borden wegwerk. Ach ja.. morgen trekken we de hardloopschoenen wel weer aan.. Toch?

Favourite Activity – Eating & Drinking

Photobucket

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar mijn favoriete bezigheid deze vakantie (maar eigenlijk stiekem altijd al), is eten. Die actieve levensstijl van mij komt me prima uit, want bezuinigen op eten staat niet hoog op mijn favorietenlijst. Afgelopen week genoot ik vooral van pasta’s en barbecues. Ik lunchte met pannenkoeken en warme broodjes met Italiaanse ham en ik dronk alles van cappuccino’s tot wijn en van granita’s tot liters ijskoud water. Eten en drinken is een dagtaak voor me, een hele lekkere!

Favourite Song – Maroon 5 – Payphone

Ik ben waarschijnlijk een beetje laat met dit nummer.. Maar eh, ik luister dus nooit naar de radio en de TV staat bij mij alleen aan als mijn hardeschijf eraan gekoppeld is (met andere woorden, MTV? Wat is dat ook alweer?). Als ik een liedje “op tijd” leuk vind, is dat geheel toevallig. In Italië zijn ze op dit moment extreem fan van dit nummer en hoor ik het continu aan het zwembad, in café’s en winkels. Er zijn mensen die daar hoorndol van worden (I’m talking about you Miss Ashley Lynn!), maar ik vind het heerlijk.

Liefs,

Annemerel

Follow my blog on bloglovin

Delen:

14 Reacties

 1. juli 20, 2012 / 17:32

  Oh nom nom, paaaasta. <3__<3 haha wat heb ik daar een ontzettende trek in met dit weer!

 2. juli 20, 2012 / 17:35

  Hele gave zonnebril!

 3. juli 20, 2012 / 17:46

  Die pasta ziet er heerlijk uit!

 4. juli 20, 2012 / 18:46

  Leuke zonnebril, alles iz zo zomers op je blog! Super liedje, Maroon 5 maakt echt goeie muziek!

 5. juli 20, 2012 / 19:21

  die pasta zag er echt lekker uit =)

 6. juli 20, 2012 / 19:43

  Heerlijk leventje heb je toch :)

 7. juli 20, 2012 / 20:21

  Heerlijk zoals je schrijft en lekker vakantie viert!

 8. Jeske
  juli 20, 2012 / 22:00

  Misschien eet je op vakantie wat meer tijdens het drinken van de wijn, dat kan ook nog wel eens helpen bij het “er tegen kunnen”

 9. juli 20, 2012 / 22:10

  Ooooh die pasta ziet er jummie uit! Nu heb ik heel erg trek daarin :p

 10. juli 20, 2012 / 23:44

  Ziet er heerlijk uit allemaal, geniet er van :)

 11. juli 21, 2012 / 10:41

  Hmmmmm jij leidt daar precies wel ‘het’ leventje hé? Zalig :)

 12. juli 21, 2012 / 20:35

  Ik zag payphone staan en ik dacht neeeeeeeeeeeeeee! You know me well ;-)

 13. juli 23, 2012 / 15:45

  Volgens is van bijna iedereen eten een van de favoriete bezigheden. Ze zouden moeten zorgen dat je er niet dik van wordt.