FRIDAY FAVOURITES: 178

Favourite Feeling – Spring & Happy Family

 photo Recently Updated18.jpg

Bloemetjes in bloei, groen aan de bomen, een blauwe lucht, heel veel zon en aangename temperaturen. Tel er een gezellige barbecue op woensdag met de familie en héél veel spontane ijsjes bij op en je hebt wat mij betreft de perfecte lente.

Favourite Accessory – Céline

Céline en ik zijn momenteel in een hartstochtelijke affaire beland. Of nou ja affaire, we zijn gewoon samen en we maken er geen geheim van, dat hoeft ook helemaal niet, we hebben gewoon een dikke vette rela(tie). De eerste super kleine krasjes vormen zich al op het zachte kalfsleer, maar goed, laten we daar maar niet te veel aan denken. Het is en blijft een gebruiksvoorwerp.

Favourite Snack – Banana Bread
 photo IMG_3510.jpg

Bijna een jaar bakte ik geen bananenbrood. De oven in mijn studio is gewoon niet echt fijn en mijn keuken is klein en…. ik heb ook geen vaatwasser. Maar mijn ouders hebben sinds kort een nieuwe keuken en het huis van mijn ouders ligt op nog geen kwartier rijden van mijn studio. Afgelopen weekend ben ik dus lekker aan het bakken geweest bij mijn ouders. Ik ga vaker gebruik maken van deze mogelijkheid. Het bananenbrood smaakte weer ontzettend lekker!

Ik kreeg op Instagram de vraag waarom hij soms zo ontzettend nat en klef wordt. Ik heb dat ook wel eens gehad en dat is super zuur, want je wil gewoon dat ‘ie perfect is als hij na een uur en tien minuten uit de oven komt. Ik denk dat het te maken heeft met de grootte van de bananen en eieren, als die groot zijn wordt het beslag natuurlijk vochtiger…

(klik hier voor het bananenbrood recept)

Favourite place to live – At the beach
 photo IMG_3528.jpg
Need I say more? Twee kilometer hardlopen en ik bevind me in de duinen, bij het strand. Ik hou van de natuur en de frisse lucht. Den Haag is voor mij de perfecte combinatie tussen enerzijds de natuur en anderzijds de stad. Ik kan ontsnappen, maar ben nooit afgezonderd. Ik zeg niet dat ik nergens anders zou kunnen wonen, maar voor nu ben ik erg blij met mijn woonplaats.

Favourite Song – Wiz Khalifa – See You Again

Damn. Ik had nooit verwacht dat ik geraakt zou worden door een nummer van Wiz Khalifa, zijn muziek is normaliter niet helemaal mijn ding. Maar zijn nummer voor de soundtrack van Furious 7 is gewoonweg kippenvel.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. april 17, 2015 / 17:09

  Één vd eerste dingen die ik altijd doe als ik naar huis ga is naar Scheveningen, zeelucht snuiven.. (:

 2. april 17, 2015 / 17:19

  Super lieve foto van jullie gezinnetje! <3

 3. Ilse
  april 17, 2015 / 17:36

  Aawh, wat een gezelligheid met de familie. Heerlijke dag lijkt me dat! :)
  Bananenbrood is echt zo goddelijk, ga het dit weekend ook weer maken. En zo vlak bij zee wonen lijkt me inderdaad fantastisch en dat nummer zorgt bij mij ook voor kippenvel!

 4. april 17, 2015 / 18:17

  Ik vind bananenbrood net het lekkerst als het nog een beetje nat en plakkerig is vanbinnen! Jum!

 5. april 17, 2015 / 18:25

  Bananenbrood is zo yummy!

 6. april 17, 2015 / 18:34

  Wonen bij het strand is ook mijn grote droom. Hopelijk over een tijdje naar Haarlem, want met werk in Amsterdam is Den Haag ietwat ver ;)

 7. april 17, 2015 / 18:42

  See you again is inderdaad echt een heel fijn nummer!

 8. april 17, 2015 / 19:17

  Gave pica’s! Familie, de tas en bananenbrood. Ik ga nu naar Whiz luisteren ben echt heel benieuwd.

 9. april 17, 2015 / 19:34

  Aww wat een leuke familie selfie!

 10. april 17, 2015 / 20:10

  Super leuk alle familie selfies :D En o wat zou ik graag in de buurt van het strand wonen.

 11. april 17, 2015 / 20:21

  Ik heb nog nooit bananenbrood gegeten, maar ik moet het echt een keer proberen want het ziet er zo goddelijk uit! Helaas zitten er op onze combimagnetron geen graden als je de oven aan wil doen. Nog even geduld dus…

 12. april 17, 2015 / 21:02

  Wat een leuke familieselfies! En yummm, het bananenbrood ziet er goed uit. X

 13. april 17, 2015 / 23:45

  Den Haag lijkt me zo’n leuke stad om te wonen, wat moet het heerlijk zijn om het strand op loopafstand te hebben. Nu heb ik niets te klagen, want ik heb ook heel wat mooie natuur in de omgeving om te lopen! Komende week ga ik een daagje naar den Haag, zin in!

 14. april 18, 2015 / 15:09

  Heerlijk om dichtbij je ouders te wonen, zeker als ze een lekkere grote keuken hebben!

 15. Marleen
  april 18, 2015 / 20:08

  Bananenbrood moet ik snel weer eens maken, zo lekker…
  Ik ben nu See You Again aan het luisteren en het is inderdaad echt een mooi liedje!

 16. april 18, 2015 / 21:43

  Echt kippenvel dat lied!