SNAPSHOT DIARY: 17/4

 photo Recently Updated19.jpg

Ik ben dit weekend in de Ardennen voor opnames van Fjällräven. In augustus ga ik namelijk samen met Fjällraven een deel van de Fjällraven Classic lopen in Zweeds Lapland. Voor die tijd moet ik me natuurlijk voorbereiden. Dat doen we dit weekend en tegelijkertijd maken we een aantal video’s. Gisteravond (donderdagavond) zijn we om half elf vanuit Amsterdam naar de Ardennen gereden en vanmorgen werd ik wakker in een groot landhuis in Vielsalm. Not bad!

 photo Desktop633.jpg

Oh ja hoor, dit krijg alleen ik voor elkaar… een oorlogswond creëren terwijl ik maar een heel klein puistje had… De wond is zo open dat ik hem niet gecoverd krijg met camouflagestick. Nice….

Prima slaapkamertje, het huis waar we slapen is een familiehuis en biedt ruimte voor 30 personen! Ik heb dan ook gewoon een lekkere eigen slaapkamer inclusief badkamertje met watervaldouche. Dat zal in Zweden tijdens de hike wel anders zijn, dan slaap ik toch echt in een tent.

 photo Desktop633.jpg

Ok, die puist, daar kunnen we niks mee, haar er over en op naar het ontbijt.

De keuken is groot genoeg om in te koken voor een heel weeshuis. Ik maak bananenpannenkoeken voor een heel weeshuis!

 photo Desktop633.jpg

Op één na zijn ze prima gelukt!

Aan tafel!

 photo Desktop633.jpg

Ok, vandaag heb ik een hele dikke laag Nutella nodig want de bananen waren nog niet echt rijp (dus niet zo zoet) en ze zijn niet gebakken in kokosolie (dus ook geen lekkere kokossmaak), Nutella it is dus.

Gaaf huisje toch?

 photo Desktop633.jpg

Setlife… laten we beginnen met koffie.

 photo Desktop633.jpg

Mijn outdoor-vrienden dit weekend, Rutger en Tony.

En Sophie van IM Agency (het bureau die dit organiseert) is ook gezellig mee!

 photo Desktop633.jpg

Geboren backpacker…

Geboren filmster ook :’).

 photo Desktop633.jpg

Onze eerste opdracht? Zo snel mogelijk onze tent opzetten.

We zijn inmiddels al ruim vier uur aan het filmen, het is 14.00u en mijn ontbijt heb ik zes uur geleden gegeten. Ik begin lichtelijk HANGRY te worden. Ik denk dat ik toch iets minder een geboren filmster ben, want als ik honger heb, dan heb ik dus weinig geduld… Ik snap ineens prima dat sommige filmsterren best diva’s kunnen worden, op den duur zeg maar. Maar als ik dit chocoladebroodje krijg ben ik zo ZIELS gelukkig.

 photo Desktop633.jpg

Shots, shots en nog meer shots.

Half vier, time for lunch!

 photo Desktop633.jpg

De locatie van de volgende shoot is onwijs mooi, maar we hebben haast dit keer, want we hebben nog maar drie uur voordat de zon achter de berg verdwijnt.

Selfies, tijdens het wachten… Altijd een goed idee ;-)

 photo Desktop633.jpg

Nog beter, fotograaf Marjolein die van het moment gebruik maakt en professionele foto’s maakt.

Ondertussen maak ik foto’s van de prachtige omgeving.

 photo Desktop633.jpg

Als de zon achter de bergen verdwijnt, wordt het vrij fris. Deze warme thee is dus meer dan welkom.

 photo Desktop633.jpg

ALWEER honger. Er zijn alleen nog maar rijstwafels, vult niet echt, maar beter dan niets, toch?

OK, 20.00u, it’s A WRAP voor vandaag. Met busjes rijden we terug naar het landhuis.

 photo Desktop633.jpg

In mijn kamer heb ik nog een heerlijk zelfgemaakt havermoutkoekje, dat is dus het eerste dat ik doe als we in het huis aankomen, dat koekje zo snel mogelijk opeten. Vervolgens neem ik een lekkere warme douche…

… en kruip ik achter mijn MacBook om te beginnen aan deze snapshot diary.

 photo Desktop633.jpg

Oooooooh dit is écht niet slecht…

Terwijl ik wacht op het eten en met mijn MacBook in de weer ben, eet ik een halve zak chips leeg…..

 photo Desktop633.jpg

Elf uur, dinner is ready, couscous salade met chipolata-worstjes en feta. Really good.

Op het moment dat ik dit schrijf is het half twaalf en heb ik net mijn avondeten op. Ik twijfel op dit moment heel erg of ik wel of niet de hot tub nog in ga. Na die 4,5 uur slaap van vannacht en die lange dag in de bossen vandaag ben ik redelijk gesloopt, is natuurlijk ook niet heel erg vreemd. Maar morgen gaat de wekker alweer om 6.45u dus jullie begrijpen vast wat de slimme keuze hier zou zijn… Maar ja, ben ik slim?! En ben ik slim na twee glazen rode wijn? Dat is een vraag die ik morgen ga beantwoorden, het antwoord moet ik jullie namelijk nog even verschuldigd blijven.

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. april 18, 2015 / 12:04

  Klinkt zwaar maar ook wel heel erg leuk!

 2. Tara
  april 18, 2015 / 12:11

  Volgens mij ben of was jij met iemand aan het daten. #voorgevoel.

 3. Maria
  april 18, 2015 / 12:25

  Aaah, Fjällräven doet zulke gave dingen! De Fjällräven polar is ook al zo’n enorm leuk evenement, maar de classis… die is classic :)

 4. april 18, 2015 / 12:27

  Ik gok dat je wél de hottub in bent gegaan ;) Klinkt als een heftige dag, zo lang op eten wachten en zoveel lopen en filmen en wachten. Vandaag heb je hopelijk wat meer eten mee!

 5. Femke
  april 18, 2015 / 12:30

  Wauw, wat een avontuur daar! Klinkt leuk :D

 6. april 18, 2015 / 12:32

  Wat heerlijk zo in de natuur en dan uiteraard afsluiten in de hottub ;)

 7. april 18, 2015 / 13:22

  Oh zo een oorlogswond is zo hinderlijk, ik ken het. Of nog erger een waxburn plek waar ik al bijna een maand mee rond loop hahaha.

  Leuke snaps en eerlijk Fjällraven zegt mij niks!

 8. april 18, 2015 / 14:31

  Ik zou lekker die hottub in gaan! Wordt je heerlijk slaperig van en dan ben je ready to sleep heel veel succes vandaag weer!

 9. Ilse
  april 18, 2015 / 15:27

  Wat een gave omgeving en een prachtig huis! :) Ik was waarschijnlijk de hottub ook ingekropen en daar lekker weggesoesd.

 10. Elvira
  april 18, 2015 / 15:37

  Hahaha, dat van die puist, helaas heel herkenbaar. Uiteindelijk zie ik er trouwens niks meer van op je foto’s, goed weggewerkt uiteindelijk (Y)

 11. april 18, 2015 / 16:28

  Dat doe ik dus ook eh! Heb ik een teeny tiny puistje, moet ik er natuurlijk aan prutsen tot het een lelijke gigantische wonde wordt…

 12. april 18, 2015 / 18:06

  Wat een mooie locatie! Zou zelf ook graag eens willen backpacken in de bergen. Leuk avontuur hoor! Weer eens iets anders als wintersport haha

 13. april 18, 2015 / 20:20

  Super gaaf! Wie weet kom ik je nog tegen, vanaf 30 juli ben ik in Lapland en trekken we met camper via Jokkmokk, Gallivare, Kiruna, Abisko, Riksgransen (Zweden) naar Narvik en Stokmarknes (Noorwegen) om in Stokmarknes op 8 augustus de halve marathon te lopen en dan rijden we waarschijnlijk ongeveer de zelfde weg terug.

 14. april 19, 2015 / 10:10

  Hm lastige keuze inderdaad, wel of niet hottub. Ik had het niet gedaan, slapen is minstens zo lekker maar daar merk je zo weinig van.
  Misschien probeerde je ons op het verkeerde spoor te zetten en ben je gewoon braaf naar bed gegaan… Ik denk het :)

 15. april 25, 2015 / 11:03

  Leuk project! Weer eens wat heel anders, sowieso al omdat je zelf moest koken haha. En nu wil ik ook ontbijten met pain au chocolat…