FRIDAY FAVOURITES: 29

Favourite Gift – Nike Free Running

Gistermiddag was ik op de presentatie van de nieuwe Nike Free schoenen. Niet alleen werden de schoenen gepresenteerd, we mochten ze ook testen in het Vondelpark. Aan het eind van de “Experience” mochten we ze mee naar huis nemen! De schoenen zijn gemaakt volgens het Bare Foot principe.. Ze zijn heel licht en flexibel waardoor je meer en andere spieren moet aanspannen. Super leuk om naast mijn andere schoenen te gebruiken. Verwacht dit weekend meer over de Nike Free Experience !

Favourite Plan – Florence Marathon

Aangezien ik nog niks gehoord heb van de New York Marathon begin ik het een beetje somber in te zien, maar…. Dankzij lezeres Debby heb ik voor 2012 een nieuwe marathon op het oog. 25 november is de marathon in Florence! Ik kom al sinds mijn tiende ieder jaar in Florence en ken het beter dan bijvoorbeeld Amsterdam. 25 november duurt nog 7,5 maand.. Lijkt me ideaal!!! (en ook een stuk goedkoper!)

Favourite Show – The Hills

Ik had dit weekend een The Hills weekend break! Zo lang al niet meer gezien! Hoe ik The Hills kijk? Alle fragmenten waarin Heidi en Spencer voorkomen doorspoelen! Haha, scheelt een hele hoop stress en irritatie! Oh en dit filmpje moeten jullie gewoon even zien. Het is nooit een aflevering te zien geweest, maar echt.. dit is hilarisch.

Favourite Read – Lauren Conrad – The Fame Game

Photobucket

Ik schreef het dinsdag al, ik heb de nieuwste Lauren Conrad gelezen! En echt het is een aanrader voor chicklit liefhebbers. Ik kan zo genieten van onliteraire hoogstandjes als deze!

Favourite Dessert – Cooked Pineapple with lime and cinnamon

Photobucket

Na de gekookte appel met kaneel heb ik nu ook gekookte ananas ontdekt. Ik ben namelijk net als voor appel, ook voor ananas allergisch (zal wel aan de naam liggen Pine-Apple haha!). Hoe je het maakt? Ananasje in stukjes snijden, bodempje water, kaneel en sap van een limoen toevoegen. Koken ET VOILÀ! Hoe langer je het op laag vuur laat doorkoken hoe beter de smaak van kaneel en limoen in de ananas trekt en hoe zachter het wordt! Ik heb het twee uur door laten koken!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

22 Reacties

 1. L.
  april 6, 2012 / 17:05

  Leuke Diary weer!!

  Fijn weekend.

 2. april 6, 2012 / 17:07

  Wat een onwijs gave hardloopschoenen!!!! Die kleur is echt geweldig.

 3. Lisa
  april 6, 2012 / 17:08

  Leuke post! Ik vind friday favourites altijd heel leuk om te lezen.
  Ik ben nu bezig in het derde deel van LA Candy, zo verslavend!xx

 4. april 6, 2012 / 17:28

  Echt super leuk dat filmpje love the hills

 5. april 6, 2012 / 17:31

  Wauww! die schoenen zijn zo mooi roze!

 6. april 6, 2012 / 17:33

  Hahaha! Voor het eerst dat ik zo hard heb gelachen op je blog. Dat filmpje van The Hills. Die arme kat!

  • Annemerel
   Auteur
   april 6, 2012 / 17:37

   HAHAHAA JA HE. Oh mijn God ik heb ook zo hard gelachen en nu ik er alleen al aan denk lopen de tranen al weer over mijn wangen!

 7. april 6, 2012 / 18:09

  Zo, die sportschoenen zijn opvallend! Yum, ananas. Ben er gek op!

 8. april 6, 2012 / 18:15

  oooooh die schoenen. Dat zijn nou eindelijk eens sportschoenen die ook nog mooi zijn! Super!

 9. april 6, 2012 / 18:18

  Leuke post! En gave schoenen zeg

 10. april 6, 2012 / 18:18

  Die schoenen zijn gááááf! Leuk dat je die gekregen hebt! :) Dat boek van LC lijkt me trouwens echt heel leuk, ik moet maar weer eens Engelse boeken gaan lezen.

 11. april 6, 2012 / 18:56

  Super gave schoenen!!

  Liefs, Mariette

 12. april 6, 2012 / 19:43

  Schoenen zijn heel gaaf inderdaad! Ik ga het boek ook van LC ook sws kopen, maar ik denk dat ik nog even wacht tot de Nederlands versie. Al heb ik de andere boeken van de serie wel in het Engels gelezen…

  liefs Mireille

 13. april 6, 2012 / 20:17

  Dat stukje uit de Hills, echt grappig.

 14. april 6, 2012 / 21:42

  Ik ben echt benieuwd naar die schoenen, echt zo gaaf!

 15. april 6, 2012 / 22:50

  En flinke stap vooruit en meteen al de Free 3, dat zal behoorlijk wennen en inlopen worden!.
  Maar wel een mooie schoen en de free 2 + is in mijn beleving al behoorlijk zwaar voor de enkels, laat staan de Free 3..
  Ben benieuwd en rustig aan inlopen de komende maanden.

  • Annemerel
   Auteur
   april 7, 2012 / 09:23

   Dit is de NIke Free 5! Ze hebben Nike Free 3, 4 en 5.. 5 geeft “de minste” Bare Foot ervaring!

 16. Nathalie
  april 7, 2012 / 01:53

  Leuk leuk! Firenze is prachtig en idd een heeeel stuk goedkoper ;) Aah, nu ik er aan denk wil ik snel ook weer naar Toscane gaan hoor.
  Ik heb ook de appel allergie maar kan dan weer wel prima tegen ananas (*klopt af op hout…) maar ook niet tegen rauwe wortels :(

 17. Kim
  april 7, 2012 / 09:34

  Ik heb met KAPOT gelachen net om de kat van Lauren. GEWELDIG!

 18. april 7, 2012 / 11:24

  Wat kosten die schoenen normaal gesproken?

  • Annemerel
   Auteur
   april 7, 2012 / 12:10

   110 euro

 19. april 16, 2012 / 10:41

  hey Annemerel!
  ik was net op zoek naar nieuwe hardloopschoenen, dus jou leuk artikeltje hielp me wel :) ik ben opzoek gegaan naar deze van Nike, maar welke kleur heb jij? Want die vind ik echt super .. Bedankt!
  xo Karolien