BEAUTY: Le Wrap D’Equilibre

Photobucket

Wat doe je als blogger met een uitpuilende beautyla en een droge, trekkerige huid? Dan ga je op zoek in je “archief”. Ik vond een zakje van het luxe merk Qiriness waar ik al eerder over schreef. Er hoorde eigenlijk een speciale mixing bowl bij zodat ik precies afgepast water kon toevoegen. Nu heb ik het een klein beetje op de gok gedaan en denk ik een klein beetje te enthousiast geweest (het masker was een beetje “druiperig”).

Goed, wat beloofde het? De huid herstellen, zorgt voor een heldere, zachte en verfijnde huid. Het zuivert, voedt, en verfijnt de poriën. Ook zit er zout uit de Dode Zee in verwerkt. Het is geschikt voor een onzuivere huid, maar ook voor een droge uitgedroogde huid die ook nog eens gevoelig is. Hé, had je het over mijn huid?

Het leuke van het masker is dat je er uit ziet als een smurf en dat het na zeven a acht minuten helemaal opdroogt waarna je het eraf kunt trekken. Het voelt net alsof er een laagje siliconen over je gezicht ligt. Het masker was niet vervelend, ik voelde niet eens dat ik het op had. Het verwijderen van het masker is toch nog net iets moeilijker dan dat het eruit ziet. Kijk de grote stukken trek je makkelijk van je gezicht af, maar de kleine stukjes gingen er pas na een douchebeurt van zo’n 10 minuten vanaf. Oh en dan heb ik het nog niet eens over het bakje waarin ik het masker gemixt heb gehad. Dat staat na vier dagen nog steeds op de wastafel met resten van het masker.

En het resultaat? Mijn huid voelde zachter, de huid rond mijn neus (die normaal best wel onzuiver is) was helemaal egaal en nu na vier dagen voelt het ook nog steeds beter dan voor het masker. Extreem vocht inbrengend is het voor mij niet geweest, ik heb nog steeds last van droge plekken op mijn gezicht. De onzuiverheden op mijn kin waren helaas ook niet spontaan verdwenen.

Mijn oordeel? Een fijn masker dat zuivert en voedt, maar het is geen WONDERmiddel. Kleine onzuiverheden zijn verdwenen, maar voor de échte puistjes heeft het niets gedaan. Ook heb ik nog steeds last van droge plekjes (al voelt het wel wat minder trekkerig). Ik  heb wel erg veel plezier gehad om het masker eraf te trekken!

Het masker kost zo’n 50 euro voor tien zakjes is en is o.a. te koop in de webshop van Ici Paris

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. april 6, 2012 / 12:28

  Ik vind die peel-off maskers altijd zo leuk om te gebruiken! Ze voelen heerlijk vefrissend aan, en het is ook gewoon fun als je een soort masker van je gezicht af kunt trekken na een minuutje of 10 ^^ Jammer van de prijs…

 2. april 6, 2012 / 12:28

  Haha – wat een leuk gezicht zo. Mijn favoriete maskertjes zijn die van Van De Hoog dat je ook moet mengen en erop moet smeren maar ik vergeet het na een tijdje en als ik dan frons of lach of aan mijn neus kriebel komt het masker los en zit alles onder wit poeder. :’) Niet zo handig!

 3. april 6, 2012 / 12:31

  Lijkt me wel erg fijn! Sowieso zijn die peel off masks leuk om te gebruiken ;)

 4. april 6, 2012 / 12:38

  Leuk artikeltje. Ik heb nog nooit een peel-off masker gebruikt omdat ik altijd bang ben dat het too much voor mijn huid is. Jammer!

 5. april 6, 2012 / 13:12

  Haha, hele leuke foto’s. Gebruik zelf nooit zo’n maskertjes, vind dat maar vervelend spul.

 6. april 6, 2012 / 13:27

  Ik gebruik zelf nooit maskertjes maar op de foto’s ziet het er wel leuk uit haha.

 7. april 6, 2012 / 13:27

  Supergrappig masker, leuk om van je hoofd af te trekken. Wij als studenten gebruiken niet zo vaak maskers omdat we vaak naar borrels moeten en het toch wel veel tijd in neemt. Maar als we student-af zijn, gaan we aan de maskertjes.

 8. april 6, 2012 / 18:06

  Klinkt goed, jammer van de prijs…

  Liefs, Mariette

 9. april 6, 2012 / 20:01

  Leuke review!

 10. april 6, 2012 / 23:01

  Ah de kleur is leuk, haha! Vind van die maskers die je eraf moet trekken altijd wel erg fijn!

 11. april 7, 2012 / 12:10

  hahaha smurf!