FRIDAY FAVOURITES: 245

Favourite View – LOTS of snow

img_5540-jpg

Hoewel ik mezelf altijd als mooi weer skiër bestempelde vond ik de sneeuwbeelden van afgelopen weekend toch ook wel heel erg mooi. Ik had af en toe het idee dat ik als een natte krant naar beneden kwam van de pistes, maar hé, dit was wintersport.

Favourite Shopping – Maje Sweater

img_5571-jpg

Al sinds de dag dat ik deze trui in oktober bij Maje in Antwerpen zag hangen zit ‘ie in mijn hoofd. Maar hij was 145 euro en het laatste dat ik nodig had was een nieuwe trui. Ik mocht hem kopen wanneer hij in de sale was. Maar toen begon de sale en bleek dit een van de weinige items te zijn die dus niet in de sale gingen. NO! Totdat ik afgelopen weekend – in Kitzbühel notabene – op mijn verlanglijstje op de Bijenkorf website zat te kijken en zag dat de trui ineens met 30% korting verkocht werd. Nog steeds een heleboel geld voor een sweater die je niet nodig hebt, maar ik ben er zo blij mee.

Favourite Recipe – Smoothie bowlrecept03

Kan het recept helaas nu nog niet deling (is onderdeel van een samenwerking met Alpro) maar dit was echt zo ontzettend lekker. Het lijkt een beetje op de açai bowl die ik van de zomer maakte, maar dan zonder bevroren fruit, zodat het wat minder koud is en daardoor meer geschikt voor de winter. OH en de munt, het zijn slechts vijf blaadjes, maar ze maken het zo lekker.

Favourite Decision of 2017 (so far) – Daily vlogging

Ik vind het oprecht zo leuk om te doen en het zorgt er voor dat ik een stuk bewuster en gestructureerde leef, wat me uiteindelijk ook weer gelukkig maakt en zo komen we in een zeer gelukkige spiraal. Top.

Favourite Song – Armin van Buuren – I Need You

Super lekker nummer, kan niet stilzitten op het moment dat ‘ie voorbij komt (en dat is regelmatig want afgelopen week stond er een playlist van vijftien nummers op repeat die bij elkaar nog geen uur duurden, reken maar uit hoe vaak ik hem gehoord heb).

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. januari 13, 2017 / 12:17

  Heel benieuwd naar het ontbijtje! En wat heb je nu gedaan met die jas en die rode trui van Scotch?

  • Annemerel
   Auteur
   januari 15, 2017 / 08:12

   Ja :(

 2. januari 13, 2017 / 13:52

  Love for Armin. Ga in mei naar The Best of Armin Only. Kan niet wachten!

 3. Ilse
  januari 13, 2017 / 19:16

  Dat bovenste plaatje! En ik heb er een nieuw tof nummer bij die ik vaker ga luisteren!