FRIDAY FAVOURITES: 243

Favourite Shopping – Nike Zoom Structure 20 +Shield

nikezoomstructureflash20

Met twee wintersportreisjes op de planning in januari zijn een paar waterafstotende hardloopschoenen geen overbodige luxe. Ik was afgelopen woensdag bij de vernieuwde Perry Sport winkel in Amsterdam en kocht daar een nieuw paar Nike Zoom Structures met Shield. Ik had een waardebon, er was uitverkoop en ik had een 25% kortingsvoucher, waardoor ik uiteindelijk maar 30 euro hoefde af te rekenen, heel erg fijn. De nieuwe winkel van Perry Sport is trouwens heel mooi geworden en vooral de afdeling hardloopkleding is lekker groot. Heb er ook mijn voeten op laten meten. Opvallend: mijn rechtervoet is een halve centimeter langer dan mijn linkervoet, terwijl mijn linkervoet juist weer een halve centimeter breder is. Alsof de ene voet in de lengte en de ander in de breedte gegroeid is. Schijnt overigens niet heel bijzonder te zijn, maar dat vond ik zelf wel. Kan in ieder geval niet wachten om mijn nieuwe schoenen in de sneeuw te testen.

Favourite Drink – Homemade Cappuccino

cappuccinoHet beste kerstcadeau dat ik dit jaar kreeg, kocht ik zelf. Niet dat ik de kerstcadeaus die ik van anderen gekregen heb niet leuk waren. Ik kreeg onder andere een hele mooie sushi set, een hele lieve gingerbread man met Nike kleding en een iPhone en mijn favoriete geurkaars van Malin+Goetz. Maar die cappuccino’s en espresso’s die ik nu dagelijks drink, daar word ik iedere keer weer een beetje gelukkig van.

Favourite Recipe – Risotto van parelgort met paddenstoelenmelange 

Dit at ik officieel vorige week, maar ik ben nog steeds onder de indruk van mijn eigen kookkunsten. Parelgort is mijn nieuwe favoriete ingrediënt, vind de structuur zo lekker. En paddenstoelen zijn wat mij betreft altijd goed. Evenals truffel.

Favourite Video – Casey Neistat’s Holiday Movie

Heb deze video afgelopen week minstens tien keer gezien, hij maakt me gewoon zo blij. De beelden van Santa’s HQ in Lapland, de spierwitte omgeving, het nummer onder de beelden, de “here we go buddy” van de drone piloot op het moment dat Casey de lucht in gaat. Volgens mij hebben ze over de opnames van deze vier minuten durende video vier dagen gedaan (het was maar een paar uur per dag licht) en het bouwen van deze drone kostte volgens mijn bijna een jaar. Net iets anders dan Casey’s vlogs die hij altijd binnen 24 uur produceerde, maar daarom niet minder leuk.

Favourite Song – Twenty One Pilots – Heathens

Ik weet niet waarom ik dit nummer nu pas voor het eerst hoor, volgens mij was het afgelopen zomer een hit. Heerlijk nummer.

HAPPY FRIDAY! HAPPY NEW YEARS WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Anne
  december 30, 2016 / 17:16

  klopt het dat deze schoenen een pronatie blok hebben?

  • Annemerel
   Auteur
   december 30, 2016 / 19:10

   Jup!

   • Anne
    december 30, 2016 / 19:44

    jammerrr! ik neig al eerder naar oversupinatie … ;) maar de lunarglides shield zijn ook heel vet

 2. december 30, 2016 / 18:55

  Ik vind die Zoom Structures zo mooi heé, beetje jammer dat ik niet overproneer. (Oke nee, maar ze zijn wel heel mooi!) En fijn dat je je nieuwe koffiezetapparaat zo chill vindt!

  • Annemerel
   Auteur
   december 30, 2016 / 19:09

   Haha de Pegasus lijkt er heel erg op. Ik had zelfs eerst de verkeerde gepakt (de Pegasus dus!)

 3. Ilse
  december 30, 2016 / 21:18

  Wat een mooie schoenen! En handig zeg die bescherming.

 4. december 30, 2016 / 23:23

  Wat een prachtige hardloopschoenen!! Daar ga je vast weer mooie kilometers mee maken ?. Dat recept klinkt ook heerlijk!