FRIDAY FAVOURITES: 237

Favourite Feeling – I’M IN NEW YORK!

img_2276

Grote kans dat je het al op mijn Instagram voorbij hebt zien komen, maar inderdaad… ik ben dus in New York. Ik weet al een aantal weekjes dat ik naar New York zou gaan, maar wilde het een beetje een verrassing houden. Dus, surprise, ik ben in New York en morgenochtend kunnen jullie lezen wat ik hier precies ga doen (maar ik denk dat je dat wel kunt raden…)

Favourite Work Related Activity – Shooting a video and photos for Cosmopolitan en Samsung

 photo shoot.jpg

Afgelopen maandag zat ik twee uur in haar en make-up omdat ik een foto- en videoshoot had voor Cosmopolitan en Samsung. Ze noemen dat dan ‘werk’, maar zo voelt dat voor mij absoluut niet. Ik denk dat ik nog mensen zou betalen om dit soort dingen te mogen doen. Oh wellicht moet ik dat niet te hard roepen want dan word ik de volgende keer niet meer betaald. Anyway, ik denk dat dat een van de belangrijkste dingen is als blogger, om daadwerkelijk plezier te hebben in de dingen die je doet. Natuurlijk kan dat niet met alles (administratie blijft een hel), maar de meeste dingen doe ik wel met heel veel plezier.

Favourite Breakfast – Walter Benedict (Den Haag)

 photo IMG_4884.jpg

Woon je in (de buurt van) Den Haag of ben je van plan om binnenkort naar Den Haag te komen, ga dan zeker even ontbijten bij Walter Benedict op de Denneweg. Ik was er al een paar keer geweest voor diner, maar ging afgelopen zondag voor ontbijt, samen met Carlissa (die bovenstaande foto ook gemaakt heeft, handen zijn wel van mij, haha). Ik ging voor de Eggs Royale, Carlis voor de uitsmijter. Allebei meer dan goedgekeurd. De sapjes die we daarna dronken (ik moet wortel, sinaasappel en gember en Carlissa had iets groens) waren ook heel goed te doen.

Favourite Season – Fall

 photo IMG_2080.jpg

OK OK OK ik hou ook heel erg van winter (sneeuw in de bergen!), het voorjaar (bloemetjes, langere dagen, zon) en zomer (WARMTE!), maar op dit moment kan ik ook heel erg van de herfst genieten. Het is niet vanzelfsprekend dat de zon schijnt, dus als hij schijnt voelt het als een klein cadeautje. Koffie en thee smaken lekkerder. Kruidnoten en pepernoten. Geurkaarsen. De wereld ziet er zo mooi uit als de zon schijnt met al die verkleurende bomen. De leukste opdrachten komen meestal in de herfst omdat iedereen dan na de zomer weer echt lekker aan de slag gaat. De temperatuur is vaak perfect om hard te lopen. En als je dan een keer door de regen moet voelt thuiskomen en een warme douche drie keer zo lekker. Ik kan de herfst prima waarderen.

Favourite Song – LIØNE – Leave This Place

Super lekker nummer! Stond afgelopen week zeven dagen lang op repeat. Dit is het eerste nummer van LIØNE, een producer uit LA. Tegelijkertijd is dit ook de eerste release op het label van Martin Garrix STMPD RCRDS (naast zijn eigen muziek dan). Super lekker begin.

HAPPY FRIDAY FROM NEW YORK!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. november 4, 2016 / 17:19

  Had New York al op instagram voorbij zien komen, maar echt gek hoe jij zolang hebt kunnen zwijgen. Deze zag ik echt niet aankomen. Heeeeeel veel succes en ik weet alvast welke app er zondag op mijn gsm komt te staan ;).

 2. november 4, 2016 / 17:48

  Ondanks dat je foto’s het niet lijken te doen vandaag, toch een heel leuke FF weer :) Enjoyyy New York! Zo gaaf dat je gewoon nu alweer terug bent in de VS! De herfst is ook zo prachtig daar, love it! <3

 3. Ellis
  november 4, 2016 / 17:59

  Jee Annemerel, je.bent.in.new.york.
  Hoe ontzettend gaaf. Nou ik neem aan dat je de marathon gaat lopen dit weekend, bizar zo kort na Chicago, maar het gaat je vast lukken. Superveel succes!!!

 4. november 4, 2016 / 18:47

  Ja, de herfst is nog zo slecht niet eh! Vandaag een bergbeklimming gedaan en het was echt top! Koud wel boven, maar zo mooi.

 5. Ilse
  november 5, 2016 / 01:06

  Echt zo tof dat je de marathon gaat lopen! En de herfst kan inderdaad heel fijn zijn.

 6. november 5, 2016 / 23:12

  Yeeeees the New York feeling! Ik vlieg er morgen heen als tweede wereldreishalte en can’t wait. Succes daar!