FRIDAY FAVOURITES: 235

Favourite photo – Fuck Yeah
 photo 14753708_1210053105700695_4136064314104773174_o.jpg

Afgelopen weekend was ik in Amsterdam om aan te moedigen tijdens de Amsterdam (halve) Marathon. Op een gegeven moment kwamen er bijna geen lopers meer voorbij en was de confetti op, die lag allemaal voor mijn voeten aan de andere kant van het hek. Omdat het zo rustig op het parcours was dacht ik, ik kan ook gewoon aan de andere kant van het parcours gaan staan en vanaf daar deelnemers aanmoedigen met een lading confetti. Zo’n momentje van Fuck Yeah regels, ik doe lekker mijn ding. Helaas was de politie het hier niet mee eens en ik werd dan ook vriendelijk (was het vriendelijk?) doch dringend verzocht weer naar de andere kant van het hek te gaan. Maar het was leuk, zo lang het duurde. Foto is gemaakt door Running Junkies huisfotograaf Seth Profet.

Favourite Home Office Accessory – New Malin + Goetz Candle
 photo IMG_1769.jpg
Kijk ik dacht dus… ik vind mijn kantoor een stuk leuker als ik een Malin + Goetz kaars aan heb staan, die ruiken gewoon ZO lekker. Ze zijn 55(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) euro, wat ik eigenlijk belachelijk veel geld vind. Ik bedoel.. weet je wat je ook van 55 euro kunt kopen? Maar toen bedacht ik me… ik betaal dus geen huur voor een kantoor, want mijn huis is mijn kantoor. Dan kan ik net zo goed die nieuwe geurkaars kopen? Wie snapt mijn gedachtegang nog? In ieder geval.. ik heb nu dus een nieuwe Malin + Goetz kaars in de geur ‘Dark Rum’ en mijn herfst is in een klap 100x beter.

Favourite Shopping – 70% off at Sandro
 photo Desktop3137.jpg
Dat er op de dag dat je je kledingkast hebt opgeruimd (en er ineens weer ruimte is) een uitverkoop met kortingen tot 70% begint bij je favoriete merk? Dan is het toch niet meer dan logisch dat je meteen naar buiten sprint en de eerste de beste tram richting het centrum pakt. Een uur later kwam ik met nieuwe kastvulling thuis. Het meest blij met twee hele fijne jurkjes. De korting bij Sandro (en Maje ook trouwens) is nog tot en met zondag en er is echt heel veel.

Favourite Smile – After Marathon

Het klinkt misschien heel erg egocentrisch, maar ik heb afgelopen week dus minstens tien keer mijn Chicago Marathon Video beelden bekeken. Die lach wanneer ik net over de finish ben en waar ik mijn medaille omgehangen krijg, dat moment dat ik door de Nike store loop. Het roept zulke fantastische herinneringen op. Ik weet dat je niet in het verleden moet leven, dat je juist vooruit moet kijken en niet te veel moet stilstaan bij dingen die al geweest zijn. Maar in dit geval werken die beelden voor mij juist motiverend. Om weer naar buiten te gaan om hard te lopen. Om mijn stinkende best te doen bij mijn volgende marathon. En om meer video’s te maken waarin mijn liefde voor het lopen en alles dat daarbij komt kijken goed naar voren komt. Want jullie blijken dat ook leuk te vinden om te zien en zelfs geïnspireerd te raken. Kijk DAT WIL IK!

Favourite Song – Martin Garrix – Together

Afgelopen week kwam er iedere dag een nieuw Martin Garrix nummer uit, de week van mijn leven dat begrijpen jullie. Dit is net zoiets als een nieuw album van Coldplay of Taylor Swift. Niet gek dus dat mijn favoriete nummer een van deze zeven nummer is. Vind de keuze erg lastig, want er zit een paar tussen die ik deze week echt al op repeat heb gehad. Maar als ik echt moet kiezen dan ga ik voor Together, het nummer dat gisteren uitkwam. De tekst gaat zo “We don’t need much, as long as we’re together”, ik maakte daar tijdens het hardlopen van “I don’t need much, as long as I’ve got running”.

HAPPY FRIDAY & HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

5 Reacties

 1. oktober 21, 2016 / 17:38

  Je stond toch niet in de weg ofzo ondanks je voor het hek stond? Ik vond het in ieder geval super leuk! Geniet van je weekend!

 2. oktober 21, 2016 / 21:15

  Ah wat een fantastische actie tijdens de marathon in Amsterdam, haha! Die jurkjes staan je super goed zeg. Helaas zit hier geen Bijenkorf in de buurt! :-(

 3. Ilse
  oktober 21, 2016 / 23:06

  Ik wist helemaal niet dat Martin Garrix elke dag een nieuw nummer uit heeft gebracht, ik ga ze gauw luisteren! En die bovenste foto is tof!

 4. Lana
  oktober 23, 2016 / 13:06

  Zo mooi die jurkjes van Sandro!

 5. oktober 23, 2016 / 18:43

  Ohh ik kan me zó vinden in je redenering voor de kaars!