FRIDAY FAVOURITES: 231

Favourite Shoes – Nike Air Zoom Structure 20
 photo IMG_0298.jpg

Ik loop al twee jaar graag op de Zoom Structures van Nike. Het begon met de Zoom Structure 18 waar ik twee paar van kocht (een normaal paar en een waterafstotend paar) en vorig jaar kocht ik weer een waterafstotend paar dat ik op wintersport veelvuldig droeg. Toen ik zondag terug kwam uit Disney vond ik een pakketje met een gevulde schoenendoos voor mijn deur. De nieuwe Nike Air Zoom Structure 20. Voor mijn gevoel zijn ze iets lichter geworden en daardoor voelen ze sneller aan, ook sluiten ze nog lekkerder om mijn voet. Toch bijzonder hoe ze iedere keer de schoen toch weer een goede update kunnen geven, je zou denken dat ze na twintig versies van een schoen wel een beetje klaar zouden zijn met verbeteringen. Maar hardloopschoenen zijn net iPhones wat dat betreft. De Structures hebben trouwens een corrigerend blok aan de binnenkant van de schoen waardoor hij geschikt is voor mensen die overproneren.

Favourite Last Minute Decision – Seeing Bridget Jones’s Baby for the 2nd time

Woensdag dronk ik om half vijf een Pumpkin Spice Latte met Carlissa in de stad toen ik me ineens bedacht dat ik Bridget Jones’s Diary nog een keer wilde zien. Drie kwartier later zaten we in de bioscoop. Beste beslissing ooit, vond het de tweede keer misschien nog wel leuker dan de eerste keer. We hebben er twaalf jaar op moeten wachten, maar dat was het helemaal waard. Hmm… als ik nu weer twaalf jaar op een vervolg zou moeten wachten ben ik 39. MY GOD. Niet aan denken. Ook maar niet denken aan het feit dat ik tijdens de eerste BJ-film 12(!) was. Ik voelde me in die tijd al zo volwassen.. hoe moet ik me nu dan voelen? Oma?

Favourite Video – James Corden Brings back the Backstreet Boys

Mijn God. Ik ben niet eens zo’n fan van de Backstreet Boys maar deze video is een en al feelgood. Heb hem denk ik al vijf keer gekeken afgelopen week.

Favourite Snack – Kruidnoten
 photo IMG_0299.jpg

Kruidnoten in september, wat maakt het uit. Of je ze nu eet in april, september of december, ze zijn altijd lekker. En als je het niet lekker vindt om ze in september te eten, dan eet je ze toch lekker niet in september. Ik snap het probleem niet helemaal.

Favourite Song – The Weeknd – Starboy

Yeah The Weeknd komt binnenkort met een nieuw album. Zijn eerste single – Starboy – zorgt er in ieder geval voor dat ik hier heel veel zin in heb. Abel heeft zo’n bijzondere stem en dit is gewoon een heel lekker relaxt nummer.

HAPPY FRIDAY! Hebben jullie leuke plannen voor het weekend? Ik heb voor de verandering zowel leuke plannen voor zowel zaterdag als zondag. Het moet niet gekker worden.

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. september 30, 2016 / 18:40

  Ik heb het lang weten uit te stellen, maar toen het gister écht herfstig weer was, kon in het niet laten om kruidnoten te halen in mijn tussenuur. De Bridget Jones films heb ik allemaal nog nooit gezien… misschien ga ik vanavond de eerste kijken.

 2. Jolien
  september 30, 2016 / 18:44

  Ha, bij mij zijn er ook al twee zakken chocolade-pepernoten doorheen gegaan! Heerlijk!

  • Suuz
   september 30, 2016 / 23:21

   bij mij ook al!!!! te lekker!

 3. Karen
  september 30, 2016 / 18:54

  Oeps, de boys worden oud! Kijk maar naar rond de 1.30, dun wordend plekje op het achterhoofd ;) Maar, de muziek blijft lekker!

 4. september 30, 2016 / 19:00

  Oeehhh die schoenen! Love them!

 5. september 30, 2016 / 20:10

  Ik lust dus helemaal geen kruidnoten, jaja ik weet het VREEMD! Maar die schoenen, wauw sooo pretty!

 6. Lieneke
  september 30, 2016 / 20:22

  Bij de hema hebben ze hele lekkere kruidnoten, ik heb de cappuccino crunch en de frambozen op. Normaal wacht ik nog wel even met kruidnoten halen, maar deze zijn echt lekker. En de nieuwe Tony’s zijn ook al zo lekker ?

 7. Aimée
  september 30, 2016 / 21:44

  Heeyheey!
  Ik heb eigenlijk je advies nodig.. Zondag na mijn lange duurloop van 110min begin mijn linkerbil erg pijn te doen. Bij elke stap doet het pijn. Dinsdag toch nog hardgelopen(heel moeizaam en pijnlijk) dit heeft het alleen maar erger gemaakt. Nu doet het nogsteeds pijn bij gewoon lopen. Ik volg je schema voor de halve marathon van 16 oktober.voor dit weekend staat mn langste (115min) loopop de planning. Wat zou jij doen met het oog op de halve marathon? Ik wil het natuurlijk ook niet nog erger maken, maar ook niet mn trainingsschema verpesten.

  Vind het zo gaf dat je naar Chicago gaat en wens je alvast veel plezier en succes ?

  • Aimée
   september 30, 2016 / 21:45

   Begon*

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 1, 2016 / 16:12

   Ik zou eventjes een paar dagen rust nemen, als je al 110 minuten gelopen hebt moet het echt wel lukken, fit worden is nu het belangrijkste. Probeer maandag of dinsdag even langs een fysio te gaan!

   • Aimée
    oktober 1, 2016 / 19:08

    Dankjewell voor je reactie!! Ga ik doen, is alleen lastig om onder ogen te zien dat je het rustig aan moet doen.. Dat weet jij vast ook al te goed haha. Ik vind het altijd superleuk om jou te volgen, op je blog én op youtube. Je bent echt een soort voorbeeld hahaha. Xxx

    • Annemerel
     Auteur
     oktober 3, 2016 / 13:36

     Ah lief!!! Heel veel succes!!!

 8. Liset
  september 30, 2016 / 22:00

  James Corden is echt zo leuk!
  Het probleem met de kruidnoten (chocoladeletters, strooigoed,muizen etc) in september is (volgens mij) niet of men ze al dan niet wil eten; het probleem ligt hem er meer in dat sinterklaas de kruidnoten mee brengt. Kinderen zijn dus al maanden voor sinterklaas helemaal hyperdepieper en slapen slechter. Maar goed, ik klaag verder niet over deze heerlijkheden, eet smakelijk!

 9. Rebecca
  september 30, 2016 / 22:23

  Jouw kruidnoten verslaving (als ik het zo mag noemen) vind ik zo leuk! Ik snap ook niet waarom mensen er moeilijk over doen.
  Wanneer je ze pas in december wilt, dan doe je dat.. moet iedereen toch zelf weten!?
  Geniet ervan zou ik zeggen :D

 10. september 30, 2016 / 23:34

  Wat mij betreft mogen de kruidnoten er het hele jaar door zijn!

 11. Ilse
  oktober 1, 2016 / 21:06

  Heerlijk die kruidnootjes, ik heb er ook al een zak van leeg en dat ook in september!
  En die schoenen zijn zo gaaf!