FRIDAY FAVOURITES: 229

Favourite Accessory – Tommy x Gigi Sailor’s Cap

 photo IMG_2244.jpg

Nooit verwacht dat ik ooit met zo’n kapiteins pet zou gaan lopen, laat staan dat ik er (redelijk wat) geld aan uit zou geven. Maar ik vind het stiekem toch best wel leuk staan. Deze komt uit de collectie van Gigi voor Tommy Hilfiger. Heb verder ook een jeans en trui gekocht uit deze collectie.

Favourite View – Sunset

 photo IMG_2204.jpg

Wat een voorrecht dat ik in Den Haag mag wonen. Wat heerlijk dat de zon afgelopen week zo veel scheen. Ik weet dat het een drama is, dat ons klimaat verandert en dat dat nu zichtbaar wordt en dat het dus eigenlijk helemaal niet zo fijn is dat het afgelopen weken over het algemeen zulk lekker weer was, maar ik kan er toch niets aan doen dat ik er stiekem wel van geniet. Ach ja, ik zie het maar zo… Als je taart eet en er niet van geniet is het SUPER zonde. Als het mooi weer is en je geniet daar niet van, is het OOK zonde. Maar ondertussen moeten we er misschien toch nog meer aan doen om die klimaatveranderingen tegen te houden. Misschien moet ik sparen voor een Tesla? Ik maak misschien wel meer kilometers in de auto dan goed voor het milieu is.

Favourite Beauty – Work @ SOAP

 photo IMG_2397.jpg

Afgelopen dinsdag had ik (eindelijk) een pedicure afspraak bij Soap Treatment Store in Den Haag. Sinds deze zomer heb je daar het Soap @ Work concept, dat je tussen je behandelingen en tijdens je behandelingen fijn kunt werken. Niet als je een facial of massage hebt natuurlijk, dan gaat werken vrij lastig natuurlijk. Om kennis te maken met deze nieuwe mogelijkheid kreeg ik een pedicure behandeling aangeboden. Dat was ook wel nodig, nadat ik mijn voeten maandenlang kilometers heb laten hardlopen zonder er echt goed voor te zorgen. Een deel van mijn eelt is gescrubd (niet alles want daar krijg je alleen maar blaren van), mijn nagels zijn gevijld, een ingegroeide teennagel is deels verwijderd en mijn nagels zijn weer netjes gelakt. Precies de update die mijn voeten zo vlak voor Chicago (en Ibiza) nodig hadden.

Favourite Discovery – Bakkerskruidnoten in de supermarkt

 photo IMG_2411.jpg

Het maakt me niet uit dat de mussen afgelopen week nog van het dak vielen. Het maakt me niet uit dat ik ze waarschijnlijk ergens half oktober al zat ben. Het maakt me niet uit dat het nu niet echt gezond is. De bakkerskruidnoten zijn er weer en dat stemt me heel, heel erg gelukkig. En ook al dacht ik in eerste instantie ‘nee he’, die gedachte was al heel snel omgezet in: in mijn mandje er mee! En nu geniet ik iedere avond heel verantwoord met een handje kruidnoten (een ja) en een grote kop thee. Want ondanks dat de mussen van het dak vielen afgelopen week, de zon ging wel gewoon al om kwart over acht onder en de avonden waren uitermate geschikt voor thee, kruidnoten en geurkaarsen.

Favourite Song – OneRepublic – Future Looks Good

De toekomst ziet er zeker goed uit, want OneRepublic lanceert binnenkort een nieuw album en de eerste nummers van dit album zijn alvast heel fijn. Vooral Kids (vorige maand uitgebracht) en Future Looks Good (sinds vorige week op Spotify) zijn favoriet. Heel benieuwd naar de rest van het album. Dat album – dat de titel ‘Oh My My’ zal dragen, komt uit op 7 oktober. Dan ben ik in Chicago. Zou dit het album worden waar ik later de hele Chicago-marathon experience aan herinner? We will see!

HAPPY FRIDAY! HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. september 16, 2016 / 17:26

  JAAAAAAA het nieuwe album van OneRepublic!! Ik kijk er zó naar uit! En over de kruidnoten: ik moet er met dit weer echt nog niet aan denken… Als het weer koud, grauw en grijs is weet ik niet of ik me nog kan inhouden, haha.

 2. september 16, 2016 / 18:52

  Wat een mooie foto van de zonsondergang! :) ♥

 3. september 16, 2016 / 19:23

  Ik vind die kapiteins pet echt leuk. Ik heb mijn boycot de pepernoot van september tot eind oktober dit jaar niet ingelast. De spelt kruidnoten van AH zijn lekker.

 4. september 16, 2016 / 19:26

  Blegh, wat een bruine benen heb je! Jea-lous! Lekker zo’n behandeling bij SOAP (ook daar jaloers op!).

 5. september 17, 2016 / 07:46

  De pet is echt héél gaaf! Lekker eigenwijs en staat je perfect! ^^ Ik woon niet in Den Haag maar kom er wel regelmatig en vind het ook een hele leuke stad, wie weet ga ik ook ooit nog eens die kant op verhuizen. ;)

 6. september 17, 2016 / 10:12

  Jaa, Future Looks Good staat bij mij ook op repeat! (Volgens mij zelfs ontdekt via jouw afspeellijst, thanks!!)

 7. Ilse
  september 17, 2016 / 16:36

  Fijne favorieten weer! En ik ga morgen pepernoten halen, haha

 8. september 17, 2016 / 16:57

  Zo fijn zo’n pedicure, moet ik ook echt eens gaan proberen!

 9. september 18, 2016 / 16:05

  Okay, ik moest al heel de week aan je denken omdat ik net het album Emotions van Carly Rae Jepsen (spelling?) aan het luisteren ben en ik denk dat dat het voor jou ook echt de perfect pop guilty pleasure is.

  Nu ik hier lees over One Republic (Kids staat hier echt op repeat, maar dankzij jou nu Future Looks Good ook! <3) wilde ik dat ff delen.