FRIDAY FAVOURITES: 220

Favourite View – Sunset
 photo IMG_8097.jpg
Dat je om kwart voor negen (’s avonds) net in bed ligt (om een film te gaan kijken) en beseft dat de lucht ineens strak blauw is en dat je dan je bed weer uitspringt, je hardloopkleding aantrekt en een sprintje naar het strand trekt, net op tijd voor zonsondergang. Dat deed ik afgelopen dinsdag. Het was een van de mooiste zonsondergangen die ik ooit gezien heb.

Favourite Breakfast – Açai Bowl

 photo IMG_8123.jpg

Ik heb van Alpro de opdracht gekregen om een recept te maken met hun Mild & Creamy (plantaardige yoghurt) en besloot om te kijken of ik er een açai bowl mee kon maken. Dat is gelukt en de hele week heb ik niets anders ontbeten. Ik beloof je dat het recept volgende week komt, maar het is dus op basis van Mild & Creamy, bevroren banaan en açai poeder. Echt een aanrader!

Favourite Hotspot – SLA

 photo IMG_7954.jpg

Jaaaa sinds zaterdag hebben we in Den Haag onze eigen SLA! Zo fijn, ik ben al twee keer langs geweest. Het kost me precies een uurtje om er heen te wandelen, de salade te bestellen en terug te wandelen. Perfect als de zon schijnt en ik heb zin om nog even van het lekkere weer te genieten.

Favourite Video – Coldplay Up & Up

Mijn favoriete nummer van Coldplay’s nieuwe album is zonder twijfel Up & Up. En laat dat nu net de nieuwe single zijn. De bijbehorende video is prachtig en kun je blijven kijken. Echt heel erg mooi gemaakt.

Favourite Song – Phoebe Ryan – Mine

Dit nummer past in het rijtje ‘Fight Song’ van Rachel Platten. Een lekker power popnummer. Ik hoorde dit nummer afgelopen week aan het eind van de film ‘How To Be Single’, maar ik heb het idee dat ik dit nummer vaker gehoord heb, ik zou alleen niet meer weten waar. Ben fan in ieder geval (en Taylor Swift is dat ook, die raadde dit nummer haar volgers een half jaar geleden al aan).

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Anne
  mei 20, 2016 / 17:08

  Salade te bestelen ?

  • Annemerel
   Auteur
   mei 20, 2016 / 17:28

   Het duurde serieus een halve minuut voordat ik doorhad wat daar zo grappig aan was… OEPS!

 2. nettelie
  mei 20, 2016 / 17:20

  Ik vind jou hilarisch met je ontbijtobsessies :’D
  En ‘Mine’ is inderdaad heel leuk, staat ook op repeat hier!

  • Annemerel
   Auteur
   mei 20, 2016 / 17:28

   Haha ze geven me gewoon een reden om op te staan!

 3. mei 20, 2016 / 17:40

  Wat een gelukje die zonsondergang!! Mooi moment. En super fijn dat er zo’n heerlijke saladebar in de buurt zit. Hier zit er ook één, maar die heeft mij helaas meerdere keren teleurgesteld.

 4. mei 20, 2016 / 18:58

  Die zonsondergang <3 In het voorjaar zijn er vaak heel veel mooie maar ik woon helaas echt in een gebied waar ik rustig een kwartier voor moet fietsen voor ik een goede uitkijkplek heb zonder huizen, bomen en wat al niet meer (en dan zou ik overigens nog steeds niet weten waar). Aan het strand wonen daarentegen… Love it.

 5. Ilse
  mei 20, 2016 / 20:06

  Die zonsondergang is echt prachtig en heerlijk dat dat zomaar kan. En dat ontbijt ziet er goed uit.

 6. mei 20, 2016 / 20:08

  Wat vet die videoclip van Coldplay – kun je echt naar blijven kijken inderdaad! Wauw! En die zonsondergang ook <3

 7. Suzanne
  mei 20, 2016 / 23:07

  Oh Annemerel, opnieuw een leuke blog, maar ze openen niet meer in de Bloglovin-app. Dat moeten doorklikken is zo vervelend, vond het altijd fijn dat dit nodig was bij jouw blog.. Waarom nu wel?

  • Annemerel
   Auteur
   mei 21, 2016 / 09:38

   Hi Suzanne, ik denk dat het ligt aan de nieuwe update van WordPress. Ben bang dat ik hier niets aan kan doen!