FRIDAY FAVOURITES: 217

Favourite Package – Juniqe frames

 photo IMG_6260.jpg

Een paar weken geleden werd ik gemaild door webshop Juniqe of ik wellicht interesse had in producten uit hun webshop. Meestal zeg ik nee tegen dit soort dingen, maar toen bekeek ik de webshop en zag ik ontzettend veel gave posters. Ik vergat het weer, maar toen ik was een paar dagen later bij vriendinnetje Laura in haar prachtige nieuwe huis en die vertelde me dat ze net wat gave dingen besteld had bij Juniqe, posters in frames die ze boven haar bank ging hangen. Het plaatje zag er zo cool uit en toen schoot me ineens te binnen dat ik daar ook een bestelling mocht plaatsen. De volgende dag was mijn bestelling geplaatst en hij is net binnen. Nu alleen nog een manier vinden om ze allemaal netjes op te hangen boven mijn bed zonder mijn muur voor eeuwig te verpesten.

Favourite no-baking

Het begon als een grap, kan ik havermoutrepen maken met Nutella? Het eindigde in een nieuwe verslaving. OMG they are so good!!! (en tegelijkertijd zo slecht). Recept vind je hier. Ik had de repen trouwens gemaakt voor onze roadtrip, maar het was al op voordat ik überhaupt de auto in gestapt was.

Favourite Playlist – Ellie Goulding Live in the 02

Ik miste helaas net het concert van Ellie Goulding in Amsterdam afgelopen februari, maar ik kan er nu van genieten op YouTube, Vevo heeft namelijk een korte concertregistratie gemaakt van het concert in de 02 arena. Favoriet blijft Love Me Like You Do.

Favourite Show – Jane The Virgin

Ik was ervan overtuigd dat ik deze serie al lang een kans had gegeven, maar dat was Chasing Life, niet Jane The Virgin. Afgelopen weekend ben ik aan de serie – op jullie aanraden – begonnen en MAN ik ben fan! Het is romantisch, het is spannend, het is grappig.. het is alles dat ik van een serie verlang. Netflix-tip dus! (als je de serie niet al lang gezien hebt).

Favourite Song – The Chainsmokers – Roses

Ik weet nog dat ik tegen Roos zei ‘gadverdamme wat is dit voor een nummer’ toen ik het een paar maanden geleden voor het eerst hoorde. Maar het nummer ‘grew on me’ en nu kan ik niet stil blijven zitten op het moment dat het aan staat. Love it. Het nummer is ook gewoon al bijna een jaar oud. Onder welke steen heb ik gelegen?

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. april 29, 2016 / 17:33

  Ik weet wat ik ga doen zo dadelijk; Ellie luisteren én kijken! Ik vind haar zooo goed.

 2. april 29, 2016 / 17:39

  Ah, ik was er wel bij Ellie in ZiggoDome en het was fantastisch. Ga het filmpje gelijk bekijken :)

 3. Nina
  april 29, 2016 / 18:21

  Jaaa Jane the virgin is echt geweldig

 4. jasmijn
  april 29, 2016 / 19:07

  Wow queen B in je voorprogama bij boulevard!

  Leuk item! kun je trots op zijn!

 5. Ilse
  april 29, 2016 / 21:28

  Ik heb Ellie helaas ook gemist dus snel dat filmpje even kijken. En die havermoutrepen wil ik volgende week maken! En die webshop ga ik even bekijken.

 6. april 29, 2016 / 22:25

  Wauw die posters vind ik echt heel gaaf! Lijkt me mooi staan boven je bed :)

 7. april 30, 2016 / 09:33

  Wat een mooie posters heb je uitgekozen! Allemaal verschillend en toch passen ze zo mooi bij elkaar, vormen ze zo’n mooi geheel.
  Ik heb toevallig deze week ook nog online naar posters in een kader zitten zoeken voor in mijn woonkamer, maar op die webshop ben ik nog niet terechtgekomen.

 8. Denise
  april 30, 2016 / 09:36

  Tip: Wij hebben bij de bouwmarkt een rail gekocht. Hoef je maar een keer in je muur te boren en je kan makkelijk afwisselen omdat je lijsten aan een draadje hangen!

 9. april 30, 2016 / 13:18

  Oooh die schilderijtjes, volgens mij heb ik er al wat over gezegd maar I love ‘em. Ik moet zeggen dat Roses mij ook pas heel laat opviel als een fijn nummer maar hij klinkt echt best lekker!

 10. april 30, 2016 / 22:30

  Die posters zijn inderdaad wel heel erg leuk! :D

 11. mei 1, 2016 / 10:03

  Heel tof die posters! Ik ben ook nog op zoek naar leuks voor aan de muren!

 12. mei 1, 2016 / 19:47

  Ik kijk inmiddels seizoen 2 van Jane the Virgin (niet op Netflix) maar OMG, ik ben ook verslaafd. En ik ben stiekem Justin Baldoni op internet gaan volgen en ik denk dat ik een klein beetje een crush heb op zijn Daddy-daughter foto’s.