EUROTRIP: Snapshot Diary 29/4

 photo Recently Updated212.jpg


 photo Desktop2537.jpg

Klaag ik dat ik in Nederland niet wakker kan worden, in Oostenrijk gaat dat prima, zeker als het zonnetje al om half zeven de kamer binnen schijnt. Roos heeft er minder last van en slaapt rustig door!

Even voor de goede orde, ik slaap deze dagen bij Kaat, Daniël & Jof in Saalfelden/Maria Alm. Jof moet om kwart over zeven op school zijn en omdat ik vroeg naar de supermarkt moet om een paar boodschappen te doen, breng ik hem naar school.

 photo Desktop2537.jpg

Te vroeg voor de supermarkt. Maakt niet uit. De zon komt net achter de bergen vandaan en ik gebruik de tijd om wat foto’s te maken. Van de omgeving en de auto die ik de komende weken mag lenen.

 photo Desktop2537.jpg

Nadat ik de boodschappen gedaan heb (ontbijt) ren ik samen met Kaat en Daniël een rondje van 6,5 kilometer. Het laatste rondje voor de halve marathon zondag. Absoluut niet vervelend in deze omgeving. Afgelopen dagen is er ontzettend veel snel in de bergen gevallen, maar nu schijnt de zon en kijk nou naar dat uitzicht. Wel verraderlijk trouwens, het is gewoon -3 op dit moment!

Work-work-work! Ik gebruik de ochtend om een video voor Instagram op te nemen, mails te versturen en wat blogs te schrijven. Maar dit uitzicht… not bad.

 photo Desktop2537.jpg

Ondertussen is het buiten ontzettend lekker geworden, het zonnetje maakt het warm!

Lunch is heerlijk! Kaat heeft een pasta gemaakt met speltpasta, garnalen en Thai Curry. Het koolhydraten stapelen voor de halve marathon zondag is begonnen. Haha, nee hoor, voor een halve marathon eet ik nu niet heel erg anders dan anders.

 photo Desktop2537.jpg

Na de lunch ga ik de tuin in samen met Jof. Het plaatje links is een van mijn favoriete uitzichten.

Voor het eerst in jaren weer eens op een trampoline, keihard lachen met Jof (en later ook Roos, als het eindelijk gelukt is om haar video te uploaden).

 photo Desktop2537.jpg

En dan is het half vijf en is het ineens warm genoeg voor mijn (nieuwe) bikini. Iedere keer als ik denk dat deze dag niet meer beter kan, wordt het tegendeel weer bewezen.

Want kijk, een half uur later zit ik dus met een glas wijn in de hand op een stoeltje in het zonnetje bij de vijver.

 photo Desktop2537.jpg

Ik ben bij RTL Boulevard! Dit item is al half februari opgenomen, maar het werd steeds niet uitgezonden (er waren steeds actuelere items die in de show moesten). Vandaag hoorde ik dat het in de show zou komen, maar ik geloofde het niet echt (want, het was al een paar keer op het laatste moment niet doorgegaan). Maar nu is het toch echt!!! Helaas heb ik geen tijd gehad om een plek in de buurt te vinden waar ik RTL 4 kan kijken, dus bel ik mijn moeder FaceTime, zodat ik op die manier kan kijken. Kijk niet graag naar mezelf, al helemaal niet op TV, maar de mensen van RTL Boulevard hebben hun best gedaan om er een leuk item van te maken.

Roos en ik dineren vandaag met een pizza, die we delen. Want we hebben allebei niet zo veel trek, maar willen toch niet zonder avondeten naar bed.

 photo Desktop2537.jpg

Krijg zulke leuke foto’s doorgestuurd van het item bij RTL Boulevard. Deze met Nikkie die mijn boek vasthoudt en de foto uit mijn boek op de achtergrond was mijn favoriet.

De avond sluiten we af met de Voice of Vlaanderen. Ik weet niet of Vlaamse lezeressen dit lezen die hier naar kijken, maar ik was nu niet bepaald onder de indruk van de kandidaten. Maar als ik moet kiezen dan was Yana mijn favoriet.

Zo, inmiddels is het half twaalf, morgenochtend vroeg willen Roos en ik naar Salzburg om mijn startbewijs te halen en de stad te verkennen, tijd om te gaan slapen dus!

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. Jolien
  april 30, 2016 / 12:09

  Wauw, wat een prachtige uitzichten, het ziet er uit als een heerlijke dag. Geniet er van en alvast veel succes met de halve marathon!!

  P.S. Ik ben duidelijk bezig met studie-ontwijkend gedrag dat ik om precies 12 uur naar jouw blog surfde…

 2. april 30, 2016 / 12:14

  In je bikini in de zon liggen met een glas wijn dat klinkt freakin’ goed voor iedereen die nu in Nederland is ;-)

  Enjoy!! Voor morgen heel veel succes!

 3. Anja
  april 30, 2016 / 12:36

  Succes morgen! Wat is het toch mooi daar in Oostenrijk…

 4. Marit
  april 30, 2016 / 13:30

  Super leuke foto’s. Krijg echt heimwee naar Oostenrijk door jouw foto’s.

 5. april 30, 2016 / 14:16

  Oostenrijk, zucht, daar ligt toch nog altijd een stukje van mijn hart. En nee, vroeg uit de veren komen is daar inderdaad niet moeilijk :-D

 6. april 30, 2016 / 16:14

  Wat heb je toch een geweldig leven! Geniet! Geniet met volle teugen.

 7. liesbeth
  april 30, 2016 / 17:50

  Oh, kijk je naar The Voice?

  Ik ben zelf fan van Sophie, :) En van coach Bent. Hij kan echt kunstwerkjes neerzetten en alles wat hij zegt komt als poëzie uit zijn mond.

  Grtjs

  Liesbeth

 8. Idejans
  april 30, 2016 / 18:07

  Wauw, krijg acuut zin om naar de bergen te rijden! Pas in juli hier!!!!
  Lekker temperauurtje zeker daar!
  Succes met de halve!!!!

 9. Ilse
  april 30, 2016 / 19:52

  Wat een heerlijke dag, ik word er jaloers van!
  En wat moet Jof vroeg op school zijn.

 10. april 30, 2016 / 20:10

  ZO gaaf dat je boek gewoon bij RTL Boulevard behandeld werd, heel tof!

 11. mei 1, 2016 / 21:00

  Heb het toevallig ook gezien op tv, was een leuk stukje!

 12. Bente
  mei 2, 2016 / 14:16

  Leuke foto’s weer!
  Was benueuwd of je de vredesloop 10km gaat lopen dit jaar?