SNAPSHOT DIARY: 8/4

 photo Recently Updated204.jpg


 photo Desktop2456.jpg

Goedemorgen ook na negen uur slaap en een hele middag in bed voel ik me nog gesloopt. NIET OK. Maar hé, een afspraak vanmorgen dus gewoon opstaan, blog maken, douchen en eten.

Maar eerst dus blog maken.

 photo Desktop2456.jpg

Leukste vrijdagmoment, bekijken wat voor nieuwe muziek er is op Spotify. In de New Music Friday lijst zie ik de nieuwe nummers die zijn  uitgebracht en soms kom ik er dan ook achter dat er van die artiest meer muziek uitgekomen is die week. Zoals het nieuwe album van All Saints (nog niet geluisterd) en een akoestische set van Sia (tip!).

Weer een omelet voor mezelf gemaakt. Met heel veel kiemgroenten, want die zijn nog steeds niet op en ik vind het eigenlijk wel heel erg lekker. Ze geven alles gewoon zoveel smaak.

 photo Desktop2456.jpg

Ik heb een interview en kleine fotoshoot in de duinen en op het strand bij het Westduinpark, mijn favoriete plek in Den Haag. Het interview vindt plaats bij Beachclub Millers, als ik daar naartoe loop moet ik dus dwars door het Westduinpark en dat is mooi! Zelf had ik wel een extra likje verf kunnen gebruiken. ‘Ziek zijn’ is niet goed voor een mens (gezicht).

 photo Desktop2456.jpg

Cappuccino tijdens het interview, een goede! Als ik cappuccino bestel is het altijd een 50/50 kans dat ik hem lekker vind of echt afschuwelijk. Als de melk niet goed mixt met de koffie, er echt in zo’n schuimlaag bovenop ligt, is ‘ie wat mij betreft afgekeurd. Ook niet fijn, als de smaak van de koffie gewoon niet naar koffie smaakt. Deze koffie scoorde op beide punten goed.

Na het interview worden er een paar foto’s gemaakt. Het is voor een nieuwe website over Den Haag waarvoor ‘bekende’ mensen uit Den Haag worden geïnterviewd. Zodra de website en het interview online is laat ik het natuurlijk weten.

 photo Desktop2456.jpg

Ik besluit nadat de foto’s gemaakt zijn terug te lopen naar Millers Beach, ik moet nog een interview uitwerken voor Metro en ik heb mijn MacBook bij me, kan ik dus net zo goed onder het genot van een broodje carpaccio, cappuccino en kop thee op het strand doen. Eerst zit ik buiten, dan verplaats ik toch maar naar binnen want het was best fris en mijn vingers begonnen op een gegeven moment niet meer mee te werken omdat ze zo in en in koud waren. Het is nog geen zomer, helaas.

 photo Desktop2456.jpg

Home sweet home, twee beautypakketjes bij de deur. Max Factor heeft drie Nude Pallets uitgebracht en ik vond ze alle drie in een pakketje. Ik denk dat het pallet rechts mijn favoriet is. Ik denk dat ik de pallets aan Roos ga geven, kan zij er misschien een mooie review van maken, want eh… ik ben duidelijk geen beautyblogger, ik gebruik al twee jaar precies dezelfde kleur oogschaduw, overdag, ’s avonds, whenever, wherever.

In het andere pakketje zit een nieuw micellair water van Garnier. Ik gebruik de standaard formule al ruim een jaar en daar ben ik heel blij mee, deze is volgens mij iets vetter en moet daardoor makkelijk long lasting make-up producten kunnen verwijderen, vandaar dat het reinigingswater verstuurd wordt met wat long lasting make-up producten van Maybelline. Of het echt zo goed werkt, to be continued…

 photo Desktop2456.jpg

Ik wil deze bikini van Maison Scotch zo graag!!! Maar de enige review over de bikini geeft de bikini slechts 1 van de 5 sterren, omdat de stof al na drie keer dragen lelijk werd. Stom. Ik lig trouwens inmiddels weer in bed onder het mom van ‘uitzieken’. Zo intens moe.

Oh ik heb iets heel stoms gedaan, ik ging het scherm van mijn MacBook Pro schoonmaken met een doekje omdat er zoveel vlekken opzaten die ik niet wegkreeg met een droge doek en nu zit ‘ie vol met vlekken doordat de coating van het scherm afgegaan is. Je ziet het vooral aan de bovenkant op deze foto, maar deze vlekken zitten dus overal, ook op het midden van mijn scherm. HELP! Ik ben een chat sessie met Apple gestart, wat best wel handig is, want je wordt echt snel geholpen en ook best goed. Ik moet dus morgen (vandaag) even langs de Apple Store met mijn MacBook.

 photo Desktop2456.jpg

Ik heb een paar uurtjes geslapen ’s middags en rij aan het eind van de middag naar Heemstede, waar mijn beste vriendinnetje Laura samen met haar vriend woont. Ik heb een Aperol Spritz pakket samengesteld als cadeautje, een beetje uit eigenbelang ook ;-).

Een man in de keuken, zoals het hoort! Hahaha, nee hoor.. maar wel fijn als een man ook kan koken.

 photo Desktop2456.jpg

Ons voorafje heb ik niet gefotografeerd, dat was gebakken salami (naar recept van Jamie Oliver), hoofdgerecht is een risotto met tomaat en basilicum (ook van Jamie) en een salade met breseola en rucola en parmezaan. Lekker!

Om half twee ben ik thuis, ik mocht blijven slapen maar ik wilde toch even lekker rustig in mijn eigen bed slapen dus ben toch maar nar huis gereden. Voor het slapen gaan maak ik deze charmante foto, ik heb speciaal spul voor mijn puistjes om ze uit te laten drogen, dat zit dus onder de stukje keukenrol op mijn gezicht. En nu hopen dat ik morgen puistloos ben (spoiler alert: niet gelukt).

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. april 9, 2016 / 12:11

  Zoveel lekkers, njam njam njam, krijg er honger van :-) Die laatste foto is wel grappig, meer daarover please!

 2. april 9, 2016 / 12:31

  Balen dat je nu niet puistloos bent. Al dat eten van Jamie klinkt goed, vooral de gebakken salami.
  Altijd leuk als een man in de keuken staat.

 3. Martine
  april 9, 2016 / 13:05

  Date jij eigenlijk wel eens of wil je je liefdesleven privé houden? Groetjes!

 4. Mieke
  april 9, 2016 / 13:35

  Uitdrogen van pukkeltjes heeft denk ik nog nooit geholpen, bij niemand. Je irriteerd juist de infectie waardoor alles erger wordt. Ik heb zelf niet echt acné maar ook geen probleemloze huid. Ik heb gemerkt dat gezichtscreme vaak de boel niet beter maakte. Overdag gebruik ik nu alleen een hydro gel (garnier oranje pot) en oilfree foundation van jawel…huismerk kruidvat! Mijn huid is aanzienlijk verbeterd! Make up verwijder ik verder met een washand met kruidvat gezichtsreinigings gel (blauw). S’ nachts gebruik ik geen creme of gel, lekker laten ademen! Veel water drink ik om de huid goed te hydrateren.

  En veel fruit en groentes eten!! Grapefruit, kiwi, broccoli, avocado’s etc!!!

  Een heel verhaal terwijl je niet eens om advies gevraagd hebt maar misschien heb je er wat aan.

 5. april 9, 2016 / 15:43

  Super leuk idee dat Aperol Spritz pakketje! Die ga ik onthouden. Ik heb trouwens exact hetzelfde met cappuccino’s, zijn ook maar enkele plekken waar ik het altijd bestel in mijn omgeving.

 6. Ilse
  april 9, 2016 / 17:15

  Dat eten klinkt heerlijk! Balen zeg dat je nog zo moe bent en nog niet helemaal beter bent. En wat leuk dat je valt onder de bekende mensen van Den Haag.

 7. april 9, 2016 / 21:59

  WoW vervelend van je MacBook! Waar had je hem mee schoon gemaakt? Zou ook echt een actie voor mij zijn… : (