FRIDAY FAVOURITES: 225

Favourite Feeling – Finish to-do-list

 photo IMG_9659.jpg

Afgelopen twee weken leefde ik op een to-do-list. Doe ik natuurlijk wel vaker, maar nu begon die to-do-list dus al om zes uur en eindigde hij wanneer… hij klaar was. Er zijn serieus dagen geweest waarop ik dacht, ik krijg hem niet af! En als dat dan toch lukt en je tevreden bent met je eigen prestaties (in mijn geval: wat ik geschreven heb).. die ontlading, daar gaat zo weinig tegen op. Zeker als je dan lekker om half negen je bed in kunt duiken met een goed boek.

Favourite New Footwear – Ecco Tøffel

 photo IMG_9713.jpg

Afgelopen week kreeg ik de nieuwe Tøffel-slippers van Ecco opgestuurd. Normaal loop ik in Italië meestal op Havianna’s, maar erg lang kan ik daar niet op lopen omdat ze weinig steun geven en ik loop daar heel erg naar binnen op. Deze slippers geven veel meer steun en aan het design begin ik ook steeds meer te wennen. Vind ze eigenlijk best wel leuk staan. De bovenkant is van zacht leer, maar ze zijn wel (zout)water resistent dus deze gaan sowieso mee naar Italië. (sp)

Favourite Laugh – Carpool Karaoke met Selena Gomez

Misschien niet het meest indrukwekkend qua zang, maar SOWIESO heel hard lachen. Ik vind Selena zo leuk en James ook, dus dan kan deze video ook niet anders dan heel erg leuk zijn, toch. Nu hoop ik nog op carpool karaoke met Taylor Swift. Een een video met Miley lijkt me ook wel grappig.

Favourite new beauty product – Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Eye-Brightening Concentrate

 photo IMG_4732.jpg

Het was weer eens tijd voor een nieuwe oogcrème. Ik merk dat de huid rond mijn ogen steeds droger wordt. Logisch, ik word ouder, maar dan nog.. afgelopen week kocht ik deze oogcrème van Kiehl’s, eigenlijk zonder van te voren me in het onderwerp oogcrème te verdiepen. Het is ook nog eens mijn eerste Kiehl’s product. Ben nu al blij met dit potje, de huid rond mijn ogen lijkt minder droog en ik heb ook het gevoel dat de lijntjes wat minder opvallen. Kan natuurlijk optisch bedrog zijn, maar wat maakt het uit, die lijntjes zijn toch ook ‘optisch’?

Favourite Song – Benny Benassi & Chris Brown – Paradise

Heerlijk nummer! Normaal niet zo’n fan van Chris, dacht ik… tot ik me bedacht ‘I can only imagine’ in samenwerking met David Guetta ook wel een heel fijn nummer is. Niets gezegd dus. Hij staat inmiddels ook in mijn zomerplaylist!

Thank God It’s Friday!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  juni 24, 2016 / 22:40

  Fijne favorieten en heerlijk dat je to-do-list af is!

 2. juni 25, 2016 / 15:28

  Wat een leuk liedje van Chris Brown en Benny Benassi! Heerlijk om naar te luisteren :)

 3. juni 25, 2016 / 19:02

  De oogcrème van Kiehls klinkt erg fijn zeg!