Mijn 3 favoriete Mild&Creamy blogger-ontbijtjes

 photo Desktop2697.jpg

Sponsored – Kunnen jullie je mijn recept voor de açaí bowl nog herinneren? Waarschijnlijk wel.. aangezien ik dit afgelopen maand vrijwel iedere dag als ontbijt at. Snapchat, Instagram en mijn snapshot diaries, ze stonden allemaal vol met de açaí bowl. Ik maak mijn açaí bowl op basis van bevroren bananen, bevroren blauwe bessen, açaí poeder én Alpro Mild & Creamy Nature. Het zal je misschien niet ontgaan zijn dat ik niet de enige blogger ben die de afgelopen maand een ontbijtje met Mild & Creamy deelde. Ik was in een hevige strijd verwikkeld met andere bloggers. Want wie maakte er nu het aller lekkerste ontbijtje met Mild & Creamy? We mochten allemaal drie ontbijtjes van onze collega’s kiezen en het ontbijtje dat het meeste gedeeld is, is de absolute winnaar. Ik houd mijn vingers gekruist, jullie ook? Goed, om een lang verhaal kort te maken, is het nu tijd om mijn drie favoriete ontbijtes te delen.

 photo 1024x614x20160507_175350-e1462735610678-1024x614.jpg.pagespeed.ic.sUMzDs3yai.jpg

De skinny bananensplit van Claartje van Foodness

Ziet er heerlijk uit toch? Net als in mijn recept zit ook in het recept van Claartje een banaan verwerkt + rode vruchten en noten. Ga ik snel zelf ook een keer proberen te maken! Klik hier voor het recept.

 photo IMG_6656_zps2synedff.jpg

Esmée’s perzik droomontbijtje

Ik ben allergisch voor perziken, maar als je ze verhit, kan ik ze wel eten. Gelukkig worden de perziken in dit recept van Esmée verhit en dit is voor mij dus een ideaal ontbijtje. Ik hou namelijk ontzettend van de smaak van perzik. Klik hier voor het recept.

 photo 2016-05-08-10.58.38-2.jpg

De AlproAbriCake van Fannetiek

Anne van Fannetiek maakte een compleet ander ontbijt, ze maakte een brood op basis van boekweitmeel, abrikozen en Alpro Mild & Creamy ongezoet. Ziet er echt ontiegelijk lekker uit en het recept lijkt ook niet al te moeilijk. Klik hier voor het recept.

Wiens recept vind jij er het lekkerste uit zien? Heb je mijn açaí bowl recept eigenlijk al geprobeerd? Ik ben heel benieuwd!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. juni 24, 2016 / 12:34

  Wat een grappige advertorial zo met al die andere bloggers! Ik ga even doorklikken naar de andere ontbijtjes want ze zien er wel goed uit!

 2. juni 24, 2016 / 12:37

  Dat brood van Anne ziet er ontzettend goed uit. Maar ik moet nog altijd eerst jouw açaí bowl maken. Leuk zo een contest onder bloggers.

 3. Ilse
  juni 24, 2016 / 22:37

  Leuk zo om de ontbijtjes van anderen te delen! Ik zal ze eens bekijken!