FRIDAY FAVOURITES: 215

Favourite Beauty Product – Estée Lauder Advanced Night Repair
 photo IMG_5500.jpg
Ik gebruik dit product al minstens tien jaar regelmatig, maar nooit had ik een eigen flesje en nu dus wel. Ik zit nu dus in een tweestrijd, aan de ene kant wil ik er heel zuinig mee zijn, aan de andere kant denk ik… dit wil ik de hele dag op mijn gezicht smeren. Dit serum zorgt namelijk voor herstel van de huid en zorgt ervoor dat je huid beter vocht vast kan houden. Dit doe je niet alleen ’s avonds vlak voor het slapen op je huid, maar ook ’s ochtends voordat je je make-up aanbrengt en je kunt het zelfs gedurende de dag met een kwast over je make-up heen aanbrengen. Ik ben fan en mijn huid ook. Als ik een wondje op mijn gezicht heb, breng ik dit product trouwens ook aan op die plek, iets dikker dan ik normaal op mijn gezicht zou gebruiken. Ik heb het idee dat wondjes hierdoor een stuk sneller genezen.

Favourite Running Shoe – Nike Free Flyknit RN

Afgelopen maandag schreef ik nog dat ik er niet heel veel over kon zeggen, deze nieuwe schoen van Nike. Inmiddels kan ik dat wel en ik ben fan. Ongelooflijk hoeveel support hij nog geeft ondanks dat hij ook zo flexibel is. Maar ik heb wel echt ontzettende spierpijn. Ik weet niet of dat komt omdat ik na een paar weken niet lopen, nu ineens wel weer loop, of dat deze schoen echt spieren traint die je normaal niet gebruikt. To be continued.

 photo IMG_5501.jpg

Favourite Snack – Aardbeien + Granaatappel

Afgelopen maandag haalde ik pas voor het eerst granaatappelpitjes bij de supermarkt, waarom ik dat niet eerder gedaan heb weet ik ook niet. Maar goed, de combinatie met aardbeien maakte het allemaal NOG beter. Alhoewel de pitjes ook erg lekker waren door mijn salade. Maar aardbeien + granaatappel, mijn nieuwe favoriete snack.

Favourite Set to run to – Martin Garrix Ultra Miami

Ik hou ervan om op Martin Garrix muziek te lopen, maar wat nog veel fijner is (en wat ik tot nu toe nooit gedaan had), is lopen op een complete set opgenomen tijdens een show. Dat geeft zoveel energie! Althans, dat geeft MIJ zoveel energie. Martin’s set tijdens Ultra Miami afgelopen maand is op dit moment mijn ultieme favoriet.

Favourite Song – Sia – Broken Glass Live at The Village (Spotify Sessions)

Broken Glass is mijn favoriete nummer van het nieuwe Sia album ’this is acting’ en afgelopen week kwam er op Spotify een nieuw live concert met Sia uit, waarop dit nummer ook gezongen wordt. Zo ontzettend mooi, nog mooier dan het origineel. In haar stem zit zoveel gevoel. Dit is héél goed acteren. Helaas is ‘ie nog niet op YouTube te vinden, maar wel via Spotify dus.

H A P P Y    F R I D A Y   ! ! ! ! ! 

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. Ilse
  april 15, 2016 / 17:28

  Lijkt me een heerlijke combi die aardbeien met granaatappelpitjes. En dankzij jouw playlisten luister ik graag naar Martin Garrix terwijl ik het eerst niks vond en het geeft mij ook energie tijdens het lopen.

 2. Marit
  april 15, 2016 / 18:30

  Die nike free’s zien er mooi uit! Ik vind dat Nike de mooiste hardloopschoenen hebben.

 3. april 15, 2016 / 19:32

  Jaaa die spotify sessions van Sia vond ik dus dankzij jou en I LOVE IT. Ik hou sowieso van Sia, maar dit is nog beter inderdaad. Haar live zien gaat op mijn bucket list (die ik niet heb, ha) :)

 4. april 15, 2016 / 19:49

  Oooh die Advanced Night Repair van Estee Lauder is zo fijn hè! Ik droom ook nog van mijn eigen fles

 5. april 15, 2016 / 20:29

  Ik ga het nummer van Sia toevoegen aan mijn playlist. De bekende Night Repair serum van Estée heb ik nog nooit gebruikt. Sounds good.

 6. april 15, 2016 / 21:11

  Ah wat een heerlijk nummer van Sia. Die had ik zelf nog niet geluisterd. Dat wonderflesje van Estee Lauder ken ik nog niet. Misschien ook maar eens proberen! :)

 7. april 15, 2016 / 23:07

  Die night repair lijkt mij wel goed! Ik sport altijd op podcast van grote dj’s, waaronder Martin Garrix :)

 8. april 16, 2016 / 08:07

  Oh granaatappelpitjes met aardbeien klinkt echt heerlijk inderdaad, zo’n goed idee!

 9. Jessie
  april 16, 2016 / 09:46

  Ooh die schoenen zien er echt heel gaaf uit! ‘Helaas’ vorig jaar al nieuwe schoenen aangeschaft, maar deze ga ik zeker onthouden!

 10. Anneroos
  april 18, 2016 / 14:55

  Leuk lijstje! Ben benieuwd naar de salade die je hebt gemaakt met granaatappelpitjes er door, maar met aardbeien ziet het er ook erg lekker uit :)

 11. Anneroos
  april 18, 2016 / 14:55

  Oeps, ik zie het artikel met de salade hier onder staan haha