FRIDAY FAVOURITES: 201

Favourite Feeling – Having a goal

 photo IMG_8637.jpg

Voor sommigen is de stress van het hebben van een duidelijk doel misschien te veel. Mij wordt die stress soms ook te veel (dan gooi ik met iPhones enzo), maar ik heb nu ook beseft dat ik een stuk gelukkiger ben met een klein beetje tijdsdruk. Ik hoop dat ik mezelf hier ook aan kan herinneren op het moment dat ik weer mijn iPhone door de lucht dreig te smijten. Ik heb zo zo zoveel zin in de komende maanden. Nog 32 dagen tot mijn boeklancering… AH! En dan die trainingen voor de marathon, welke marathon weet ik nog steeds niet (keuzes maken is niet altijd mijn sterkste kant), maar die marathon loop ik. Waar dan ook.

Favourite Drink – innocent energise super smoothie

 photo IMG_8406.jpg

Ik weet dat ik een gesponsorde post had van innocent deze week en dat het daarom nu net lijkt alsof mijn mening over het energise sapje niet helemaal eerlijk is, maar geloof me… innocent heeft me NIET gevraagd om dit te schrijven. Ik word gewoon heel erg blij van het energise sapje van innocent. Ik probeer iedere keer netjes de helft van het sapje te drinken, aangezien ze niet super cheap zijn en er in een flesje best wel wat calorieën zitten (niet dat ik daar bang voor ben, maar omdat nou gewoon extra te drinken, dat gaat op den duur toch wel iets van schade aanrichten), maar ik kan dus nooit stoppen. En als ik het gepresteerd heb om mijn flesje terug te zetten in de koelkast, dan sta ik vijf minuten later toch weer op van mijn stoel en neem ik de rest van het sapje alsnog. Wel leuk geprobeerd trouwens van mij.

Favourite Food – Karsten & Kuiper

 photo IMG_8647.jpg

OK, dit jaar ga ik echt meer zelf koken (is tot nu toe gelukt ook!) maar op 2 januari plaatste ik toch weer een bestelling. Dit keer – en knoop deze naam goed in de oren mensen uit Den Haag – Bij Karsten & Kuiper. Ze hebben een aantal verse gerechten die je kunt combineren met twee verse side dishes. Ik ging voor de Frittata (dit inspireerde me later om zelf een frittata te maken) met een linzensalade en geroosterde groenten. Super lekker, super vers en voor een kant-en-klaar maaltijd volgens mij best wel gezond. Dikke vette love.

Favourite Running Discovery – Lululemon Sidepocket

 photo IMG_8793_1.jpg

Ik wist natuurlijk wel dat mijn Lululemon leggings zakjes op het bovenbeen hebben, dat is de reden dat ik ze koop (een van de redenen), tijdens wedstrijden stop ik hier vaak rietjes in, zodat ik niet hoef te stoppen om te drinken. Maar wat ik niet wist, is dat die zakjes stevig genoeg zijn om mijn iPhone in te doen tijdens het rennen. Normaal loop ik met mijn iPhone in de hand, daar heb ik absoluut geen problemen mee, er is nog nooit iets met mijn iPhone gebeurd tijdens het rennen. Maar soms is het toch wel lekker om je handen vrij te hebben en dus stop ik nu steeds vaker mijn iPhone in het zakje van mijn Lululemon broek. Je ziet het zakje trouwens amper zitten als je er niets in stopt! Wanneer gaan andere andere sportmerken ook een zakje op het bovenbeen maken? Want ik wil eigenlijk ook wel eens wat anders aan dan mijn Lululemon broeken.

Favourite Song – Martin Garrix – Bouncybob

De eerste keer dat ik het nummer hoorde dacht ik NEE, inmiddels kan ik het tijdens het hardlopen gerust drie keer achter elkaar beluisteren. Just love the beat. It keeps me running…

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. januari 8, 2016 / 17:41

  Jouw hardloopoutfits zijn fantastisch, van wel merk dan ook! Jaloersmakende collectie, en ik loop niet eens hard ;-)

 2. januari 8, 2016 / 17:50

  Nu wil ik ook die broek met die zakjes, niet leuk haha heb net een nieuwe broek! Fijn weekend !

 3. Karlijn
  januari 8, 2016 / 18:12

  Ik heb sinds kort groen licht van de dokter om hard te lopen (word ik heeel gelukkig van)
  en nu ben ik wel heel erg benieuwd naar het type hardloopbroek dat je op de foto aan hebt?? Lfs

 4. Sharon
  januari 8, 2016 / 18:23

  Laatst bij hunkemoller een lange sportbroek gekocht mét zakje op het bovenbeen én vrij lang dus ook handig voor lange mensen!

 5. januari 8, 2016 / 18:24

  Lululemon ROCKS! Ik vind die zijzakken echt ideaal, mijn telefoon gaat er ook in en bij alle andere tights plakt de iPhone aan mijn hand.

  Leuke Friday favorites weer.

 6. Mimi
  januari 8, 2016 / 18:56

  Zag gisteren bij de H&M tights met een zakje aan de zijkant!

 7. Ilse
  januari 8, 2016 / 19:24

  Ik ga straks zo’n sapje halen dus ben benieuwd. Ik gebruik zo’n band voor om mijn arm voor mijn telefoon.

 8. januari 8, 2016 / 22:46

  Dat sapje is zo lekker! En love, love, love je hardloopoutfit!