SNAPSHOT DIARY: 7/1

 photo Collages75.jpg


 photo Collages75.jpg

Goedemorgen, van alle goede voornemens is opstaan het zwaarst…

Maar het is bijna negen uur en ik heb gedoucht, mijn kleding aan, mijn haar gewassen, make-up op en ik ben bezig met mijn ontbijt. Dat is al een hele vooruitgang als je het vergelijkt met een paar weken geleden. Baby steps.

 photo Collages75.jpg

En toen was ik dus begonnen met het maken van mijn snapshot diary en ik wist wel dat mijn eitjes aan het koken waren maar ik stelde het moment van opstaan steeds een beetje uit en ja … dan krijg je dus veel te hard gekookte eieren. Bleh.

Fastforward naar het huis van mijn ouders, waar ik vandaag samenwerk met Roos. Ik word leuk ontvangen, met een vers sapje van Roos. Volgens mij is dit op basis van kokosmelk met frambozen, blauwe bessen en banaan. Lekker!

 photo Collages75.jpg

Roos en ik gaan even een paar ‘hardloopfoto’s’ maken. Wat is het koud en bleghhhhhhh! Mijn fotograaf is ingepakt als eskimo.

 photo Collages75.jpg

Strike a pose!

Roos is veel stoerder, die is gewoon door de regen gaan hardlopen, damn girl! Ze heeft volgens mij drie kwartier hetzelfde rondje van 500 meter gelopen in het park. Daar was het op een gegeven moment een grote modderpoel.

 photo Collages75.jpg

Lunch! Leftover risotto gevonden bij mijn ouders in de koelkast. Het ziet er een beetje ranzig uit, maar het is heus lekker, met paddenstoelen!

Best deprimerend dit weer… ik heb nog geen echt licht gezien vandaag.

 photo Collages75.jpg

Het lijkt nu alsof ik de hele dag niks aan het doen ben, omdat ik een keer geen foto van mijn eeuwige MacBook gemaakt heb. Heb trouwens ook het gevoel dat ik niets gedaan heb, omdat ik weinig van mijn to-do-list heb af kunnen strepen. In plaats daarvan was de dag gevuld met heel veel mailtjes, telefoontjes en kleine klusjes. Maar ja, die dingen moeten ook gebeuren. Het is zes uur, tijd om naar mijn eigen huis te gaan.

En dan kom je er na twintig minuten achter dat je nog steeds met je jas aan op je yogamat zit. Misschien tijd om jas uit te doen en avondeten te maken?

 photo Collages75.jpg

Mijn avondeten is bijna hetzelfde als een dag eerder, dit keer heb ik veldsla en rucola melange met avocado, komkommer, tomaat, sojabonen, kalkoenfilet en geroosterde pinda’s met een sesamdressing. Lekker!

Ik was benieuwd of mijn gaatjes in mijn oren nog open zijn, ik draag al meer dan twee jaar geen oorbellen meer. Maar die gaten heb ik blijkbaar voor goed, want die oorbel ging er makkelijk doorheen. Dacht eigenlijk, misschien wel weer leuk om oorbellen te gaan dragen maar toen zag ik mezelf en dacht ik… nee. In ieder geval niet deze oorbellen. Hoe zo’n klein dingetje zo’n groot verschil kan maken voor je gezicht, of ben ik de enige die dat ziet?

 photo Collages75.jpg

Tijd voor een kleine work-out at home. Dit is dag 11 van mijn plankchallenge. Ik probeer iedere dag te planken tot… ja ik heb geen einddatum hiervoor. Vandaag heb ik in totaal 6 minuten geplankt. Eerst drie minuten de standaard plank en daarna nog 6x een halve minuut side-plank. I’m getting better.

We sluiten de dag af met Jude Law en The Holiday. Wist je dat The Holiday dit jaar alweer tien jaar oud is! Wow, dat betekent dus ook dat Jude Law inmiddels tien jaar ouder is. Hier was ‘ie op zijn hoogtepunt, althans, dat is mijn (niet zo) bescheiden mening…

Liefs,
Annemerel

Delen:

25 Reacties

 1. Merel
  januari 8, 2016 / 12:11

  Gaatjes in je ogen lijkt me best pijnlijk..! Toch vind ik oorbellen best leuk staan bij je. & wat stoer om in dit weer foto’s te gaan maken.

 2. Ansofie
  januari 8, 2016 / 12:16

  Ik heb het nooit gemist bij je, dat je geen oorbellen draagt.
  Maar toch vind ik je er heel leuk mee staan!
  Misschien een subtieler exemplaar proberen?

 3. januari 8, 2016 / 12:16

  Wow, een plank 3 minuten volhouden! You go girl!

 4. nettelie
  januari 8, 2016 / 12:21

  Gaatjes in je ogen :’)
  Anyway, TOEVALLIG had ik vorige week ook mijn gaatjes doorgeprikt (de mijne waren helaas wel dichtgegroeid, omdat ik al zeker vijf jaar geen oorbellen meer draag) en toen liep ik drie dagen met ontstoken oorlellen rond

 5. nettelie
  januari 8, 2016 / 12:22

  …die reactie was nog niet af. Verder vond ik oorbellen mij voor geen meter meer staan en ik moet zeggen dat ik jou ook leuker vind zonder!

 6. januari 8, 2016 / 12:25

  Het was me niet eens opgevallen dat je oorbellen in had op die foto!
  Zo veel veranderd het dus ook weer niet aan je gezicht ;)
  Staat je juist leuk!
  xxx

 7. januari 8, 2016 / 12:30

  Nouja we hebben allemaal een pupil natuurlijk.. en technisch gezien is dat een gaatje in je oog.. maar ik denk niet dat dat is wat je bedoeld ;)!

 8. januari 8, 2016 / 13:42

  Ik moet zeggen dat ik het niet raar of anders bij je vindt staan. Misschien wel als je opeens enorme oorbellen in zou doen maar deze kleintjes vind ik wel leuk :)

 9. januari 8, 2016 / 14:03

  Het is me nooit opgevallen dat je geen oorbellen draagt. Ik heb zelf ook een fase van een paar weken gehad dat ik geen oorbellen droeg, ik moest mijn gaatjes weer doorprikken, ging best makkelijk, maar het was dus al wel aan het dichtgroeien, en heb al jaren gaatjes in mijn oren.

 10. januari 8, 2016 / 14:18

  Eerlijk gezegd vind ik die oorbellen jou wel heel leuk staan! Je moet er zelf waarschijnlijk weer aan wennen. En drie minuten planken! Lekker bezig! Doe ik je (nog) niet na! ;-)

 11. januari 8, 2016 / 15:13

  Hahah. je eskimo ging toch maar mooi mee ;-) Risotto ziet er zelfs als het pas gemaakt is een beetje al eens gegeten uit vind ik… maar ’t smaakt toch altijd!

 12. januari 8, 2016 / 17:14

  ‘En dan kom je er na twintig minuten achter dat je nog steeds met je jas aan op je yogamat zit.’ – my life in one sentence. Ik mag dan wel geen yogamat hebben maar ik plof altijd op de bank of op mijn bed (dat dan weer wel zonder jas, want dan kom ik langs de kapstok) als ik thuis ben en dan doe ik echt gewoon een tijdje niets. Oorbellen heb ik ook echt al een tijdje niet meer ingehad, vind dat ook minder mooi bij mezelf!

 13. januari 8, 2016 / 17:29

  Is The Holiday al 10 jaar oud?! Wow! Jude Law was daar zeker op z’n hoogtepunt, ieder jaar met kerst is het echt een feestje om die film te kijken alleen al vanwege hem.

 14. januari 8, 2016 / 17:38

  Wauw dat planken kan je goed! Misschien moet ik ook eens zo’n challenge gaan doen haha

 15. Ilse
  januari 8, 2016 / 19:13

  Nooit opgevallen dat je geen oorbellen draagt, ik draag ze trouwens ook niet vaak. Stoer om in dat weer foto’s te maken.

 16. januari 8, 2016 / 19:38

  Woaaah 6 minuten planken! You go girl! Smoothie ziet er goed uit trouwens! En ik vind oorbellen je wel leuk staan.

 17. Japke
  januari 8, 2016 / 19:48

  Hahaha! Dat met die oorbellen: zo herkenbaar! Ik draag al jaren geen oorbellen meer. Ik vind het gewoon niet mooi bij m’n gezicht.

 18. Sabine
  januari 8, 2016 / 21:11

  Wow 3 minuten planken, zeker een inspiratie om het toch ook maar elke dag een minuten te doen!

 19. Fleur
  januari 8, 2016 / 21:34

  Oh no…draagt Roos echt bont ??? :'(

  • Lotte
   januari 9, 2016 / 11:44

   Ik zag het ook, maar Annemerel’s blog staat nou niet echt bekend om de diervriendelijkheid haha. Een keer een filmpje van Roos bekeken, waar ze iets zei in de trant van ‘ik koop gewoon de goedkoopste eieren, ze zijn er toch al, anders koopt iemand anders ze’. Duidelijk nooit van vraag en aanbod gehoord. Ik had niks anders verwacht en kan dus niet zitten met het bontkraagje.

   • Lisa
    januari 9, 2016 / 23:12

    Het viel me ook meteen op. Echt ontzettend teleurstellend en ook wel een beetje dommig. Op een of andere manier had ik anders verwacht! Bah!

    • fleur
     januari 10, 2016 / 23:32

     Ja stom he dat had ik nou ook! Ik volg hun beide nu al behoorlijk lang en op 1 of andere manier denk je dan mensen een beetje te ‘kennen’, maar ik was echt helemaal een beetje flabbergasted….en heb heel eerlijk gezegd ook veel minder zin om nu nog dingen van haar te zien/lezen :(

   • fleur
    januari 10, 2016 / 23:33

    Echt heel jammer hoor. Had het op 1 of andere manier gewoon niet verwacht bij haar/hun…

 20. januari 8, 2016 / 22:42

  Respect voor 6 minuten planken, hoe hou je het vol?! Ik vind 1 minuut al een eeuwigheid duren! Misschien toch ook maar eens de challenge overwegen.

 21. januari 10, 2016 / 21:35

  Het oorbellenprobleem is zo herkenbaar! Ik denk ook heel vaak: leuk! Moet ik ook weer eens dragen, maar vervolgens vind ik het niets bij mezelf. Ik denk trouwens dat het ook gewoon wennen is want het staat je echt wel!