FRIDAY FAVOURITES: 200

Favourite App – #2015BestNine

 photo IMG_8319.jpg

Ik heb hem niet gedeeld op Instagram, aangezien iedereen het al gedaan had voordat ik er achter kwam hoe het werkte (en ik ben niet graag spuit 11). Dus ik deel hem eventjes hier. Mijn negen beste momenten op Instagram. Niet geheel verwonderlijk staan op plek 1, 2 en 3 foto’s die gemaakt zijn vlak voor en na de Berlijn Marathon. Andere toppers zijn van mijn boek, het ondertekenen van mijn boekcontract, een foto dat ik onderweg ben naar Berlijn, een pot Nutella en UGGS, een foto met Francien vlak voor de start van We Run Amsterdam (waar ik een PR op de 10K liep) en een foto in een couture jurk voor een shoot van L’Oréal. Stuk voor stuk mooie foto’s… maar eh, hadden jullie ooit verwacht dat een paar UGGS het tot mijn beste momenten van 2015 zou schoppen? Hahaha!

Favourite Video – Sölden Vlog

Ik hou ervan om mijn eigen vlogs terug te kijken. Ik heb deze week denk ik al 26 keer mijn Sölden vlog bekeken. Wanneer gaan we weer Roos? Volgende keer hebben we een stok nodig voor onze GoPro beelden. En een rugzak om die stok mee te nemen dan ook… Ik heb trouwens een missie, om mijn vlogs allemaal rond de tien minuten te houden. Ik vind het zelf namelijk ook niet fijn om meer dan 10 minuten kwijt te zijn aan het kijken van een video. Good luck to me! Wat vind jij eigenlijk de fijnste lengte voor een vlog?

Favourite Shot – Jumping to keep warm

 photo Desktop1935.jpg

Als een bepaalde foto gemaakt MOET worden, dan lukt het vaak niet. Als je me ‘per ongeluk’ fotografeert op het moment dat ik helemaal niet met foto’s maken bezig ben, dan zit er soms wel eens wat tussen. Dat gebeurde ook afgelopen maandag toen ik samen met Barbara Kerkhof foto’s aan het maken was voor Run2Day Magazine. Ik was mezelf warm aan het houden door een beetje te springen en gek te doen, Barbara zag haar kans schoon en maakte snel een foto, die bleek best leuk te zijn. We hebben toen nog honderdduizend keer precies dezelfde foto te maken (maar dan met de juiste outfit) en toen ging het niet meer natuurlijk. Zo gaat het altijd. Ach ja, gelukkig hebben we deze foto nog.

Favourite Show – Sex and the City

 photo sex-and-the-city-mr-big-carrie-bradshaw.jpg

Het is weer tijd voor Sex and the City. Hoe vaak ik de afleveringen ook gezien heb, ik blijf fan. Ik vind Sex and the City ook echt een show die je kijkt in de winter. In de zomer ga ik eerder voor een nostalgie-show als The OC, in de winter word ik gelukkig van Sex and the City. Het maakt me niet uit dat ik iedere aflevering al dertig keer gezien heb, het maakt ook niet uit dat het een beetje bizar blijft om iedere week een nieuw paar Manolo Blahniks te kopen, het blijft gewoon fijn om te zien. En Mr. Big… Oh Mr. Big.

Favourite Song – Kygo – Stay

Een van mijn favoriete nieuwe artiesten van 2015 was Kygo. Stole The Show was geniaal, Here for You in samenwerking met Ella Henderson was heerlijk. Zijn nieuwste nummer Stay is nog niet zo’n favoriet als die twee nummers, maar wat niet is kan nog komen. Lekker nummer in ieder geval en mooie om mijn Favorites in 2016 mee af te trappen (en deze 200ste favorieten-post ook!)

HAPPY FRIDAY HAPPY NEW YEAR HAPPY XXX

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. januari 1, 2016 / 17:36

  Leuke favourites! Ik vind het zelf inderdaad ook altijd fijn om video’s te kijken die niet langer duren dan 10 minuutjes!

 2. januari 1, 2016 / 17:45

  Leuk overzicht! Ik vind lange vlogs het allerlerleukst, maar rond de 10 minuten kijk ik snel tussendoor. Voor langere vlogs moet ik echt even ‘gaan zitten’.

 3. januari 1, 2016 / 17:51

  Mooie Instapics. De Serena van der Woodsen look a like L’Oreal foto vind ik echt heel GAAF.

  Ik moet mijn SATC dvd box er ook maar weer bij pakken, het is en blijft een top serie.

 4. Ilse
  januari 1, 2016 / 18:04

  Leuke favorieten weer en ik vind je best nine niet verwonderlijk, haha. En 200 alweer!

 5. januari 1, 2016 / 18:10

  Leuke favorieten! Spontane foto’s zijn vaak het leukste! Vlogs moeten inderdaad niet té lang worden. Aan de andere kant is het ook juist leuk om ‘veel’ te zien. Als die iets langer is, kijk ik de video gewoon in twee delen, haha!

 6. januari 2, 2016 / 11:23

  Ik vind je vlog over Solden echt heel erg leuk. Ik ga zelf ook ieder jaar op wintersport naar Oostenrijk. Door dit soort beelden krijg ik weer helemaal zin in de wintersport. Bedankt trouwens nog voor je tip over je skihelm. Ik heb er inmiddels eentje gekocht. Wel een ander merk, een hele mooie babyroze met een paarlemoer glans.

  Ik ben benieuwd naar je boek.