FRIDAY FAVOURITES: 199

Favourite Spending – New iPhone screen + cover

 photo IMG_8128.jpg

Wat een drama, toen mijn iPhone scherm het zaterdag na een klein valletje begaf. Ik was echt zo verdrietig dat ik bijna een compleet nieuwe iPhone gekocht had. Best wel dom natuurlijk, want zo’n scherm kun je gewoon laten maken en een kapot scherm is niet het einde van de wereld, maar zo voelde het dus wel heel even. Gelukkig kon dat scherm binnen twee uur gemaakt worden in de Apple Store in München! Kostte wel 115 euro, maar dat heb ik er dan wel voor over. Nog een aankoop die ik bij Apple deed (maar dan in Nederland, omdat de rij in München echt belachelijk lang was), een hoesje van Apple dat mijn iPhone oplaadt. Mijn iPhone is altijd halverwege de dag leeg en ik kan wel een mobiele lader meenemen, maar dat gesjouw met die snoertjes vind ik helemaal niet fijn (en die gaan in mijn tas ook altijd kapot). Er zijn goedkopere hoesjes en misschien zelfs betere hoesjes beschikbaar van andere merken, maar je bent een Apple junkie of je bent het niet en ik ben het dus wel en moest dus ook het officiële Apple oplaadhoesje hebben. En nu hopen dat ik voortaan een hele dag met mijn iPhone kan doen. Hij laadt mijn iPhone minstens 1x helemaal op (is me beloofd) en kost 119 euro.

Favourite Feeling – Skiing 

 photo IMG_7794.jpg

En dan het liefst ’s ochtends vroeg als er nog niemand over de piste geweest is, keihard, zonder mensen om me heen (behalve Roos dan) en dan het allerliefst als mijn ski’s net een beurt gehad hebben en dus net gewaxt zijn, dan gaan ze extra snel. LUV IT! Oh ook niet geheel onbelangrijk, strakblauwe lucht en een fijn zonnetje.

Favourite Drink – Hot Chocolate
 photo IMG_7886.jpg
Echte warme chocolademelk, geen waterige melkerige bende, maar chocolademelk die echt naar chocola smaakt. Met een hele dot slagroom. Is er iets beter in de winter. Alhoewel, hier is het niet echt winter.. en in Sölden moest je ook echt naar 3200 meter om de nulgraden grens te bereiken. Maar ja… die sneeuw komt nog wel, hoop ik.

Favourite Album – Justin Bieber – Purpose

Toen Purpose net uit was, was ik niet heel enthousiast. De eerste keer dat ik het album hoorde dacht ik zelfs ‘bleh, ik had er veel meer van verwacht’, maar inmiddels heb ik alle negentien nummers veelvuldig beluisterd en ik kan niet anders zeggen dan dat ik fan ben. Een Belieber, die zelfs kaartjes heeft voor het concert in Antwerpen. Dit dankzij de scherpheid van Roos, die een week voor de officiële kaartverkoop begon al iets gevonden had waar we kaartjes konden bestellen. Dat we 35 euro extra moesten betalen voor een speciaal ‘fan ding’ namen we op de koop toe. Nam ik op de koop toe eigenlijk, want het was een cadeautje voor Roos om haar te bedanken voor alles dat ze dit jaar voor mij en mijn blog gedaan heeft. Maar goed, Purpose dus, mijn nieuwe favoriete album. In de auto terug uit Oostenrijk hebben we het album 9 keer geluisterd (twee keer van Sölden naar München, zeven keer van München naar huis). Fan, fan, fan!

Favourite Song – Sia – Cheap Thrills

Vrijdagochtend in de auto richting Sölden begon meteen goed, met een nieuwe nummer van Sia! Cheap Thrills, heel fijn nummer en ik denk dat het in eerste instantie geschreven is voor Rihanna, ik hoor hier namelijk Rihanna in!

HAPPY FRIDAY & MERRY CHRISTMAS!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Ilse
  december 25, 2015 / 19:44

  Fijne favorieten weer! :)

 2. Janey
  december 25, 2015 / 21:07

  Er bestaan tegenwoordig ‘gehard glas screenprotectors’, als er dan iets met je telefoon gebeurt, breekt dat glazen laagje en blijft je scherm heel :-) Ze zijn overigens veel makkelijker zonder luchtbellen op de plakken dan die plastic screenprotectors en ook als hij kapot is, kun je hem er nog makkelijk af halen! Voor mij is het echt een uitkomst, dat ding heeft ervoor gezorgd dat ik voor het eerst een telefoon zonder barsten heb

 3. december 26, 2015 / 11:19

  Wat een fijne favorieten! Ik hoop ook nog echt dat de winter komt, ik wil sneeuw. Haha!

 4. Celine
  december 26, 2015 / 13:36

  Muziek ontdekken: AnneMarie met free bij giel en een ander nummer karate, vind het wel iets voor jou

 5. december 27, 2015 / 11:35

  Heerlijk die nummers van JB! Ik ben inmiddels een echte belieber geworden!

 6. december 29, 2015 / 09:45

  Ik vond Cheap Thrills helaas een beetje tegenvallen, maar misschien komt dat gewoon omdat ik One Million Bullets wel heul fijn vind. En negen keer, wauw haha! Als je het dan nog niet zat bent…