WINTER SNAPSHOT DIARY: 24/12 (Christmas Eve)

 photo Recently Updated137.jpg


 photo Recently Updated137.jpg

Goedemorgen, we beginnen de dag in bed met het in elkaar zetten van mijn snapshot diary van de dag ervoor.

Dat doen we natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie gemaakt met mijn Franse pers.

 photo Recently Updated137.jpg

En na dat kopje koffie ben ik klaar voor de eerste selfie van de dag ;-). En mijn ontbijt, scrambled eggs. Vier om precies te zijn, want ik had er trek in.

 photo Recently Updated137.jpg

In Oostenrijk heb ik geen tijd gehad om de video’s van Casey te bekijken, ik heb nu wat in te halen dus. Lekker!

Christmas wrapping! Ik heb altijd hele coole ideeën voor het inpakken van cadeaus, maar als het er op aan komt ben ik vaak liever lui dan moe. Dat was deze keer niet anders. Gewoon papiertje eromheen en klaar!

 photo Recently Updated137.jpg

Het is vandaag nationale pakketten dag volgens mij! Om elf uur heb ik al vier pakketjes ontvangen.. Allemaal eten trouwens!

Oh wacht, de postbode is nog wat vergeten, een pakketje van Elnett met een kerstkaart en haarspray.

 photo Recently Updated137.jpg

Don’t get me wrong, ik vind het heel leuk dat ik pakketjes ontvang, maar mijn studio wordt op dit moment overgenomen door pakketten. Het wordt tijd dat ik weer eens dozen kapot ga maken en naar het oud papier ga brengen, want als ik zeg dat er twintig dozen in mijn studio staan, dan overdrijf ik niet.

Ik maak een korte video met de beelden van de GoPro van de wintersport.

 photo Recently Updated137.jpg

Time for lunch. Ik neem eerst een halve avocado met drie rijstwafels, maar heb daarna nog zoveel trek dat ik de andere helft van de avocado ook maar eet, met rijstwafels dus. Ik hou gewoon zo van die combinatie.

 photo Recently Updated137.jpg

Verder met het editten van mijn wintersport vlog. Ja, die anderhalve minuut was niet de enige video die ik ging maken, natuurlijk. Deze vlog is iets lastiger, omdat ik dus beelden heb van mijn GoPro, maar ook van mijn vlog camera. Mijn MacBook kan het allemaal niet aan. Ik heb maar 10GB vrije ruimte (de rest gaat op aan back-ups van mijn iPhone en mail, mega stom) en heb dan ook nogal problemen met het importeren van bestanden. Na drie uur ben ik klaar met de video en wat blijkt…. De bestanden zijn allemaal verkeerd geïmporteerd en ik kan de video niet exporteren. Na een half uur proberen geef ik het op en verwijder ik de hele video.

 photo Recently Updated137.jpg

Dit is mijn hoofd als ik besef dat ik net drie uur werk heb weg gegooid…. Ik kan daar slecht tegen hoor. Maar goed huilen heeft geen zin, in plaats daarvan heb ik het gewoon nog een keer geprobeerd. Inmiddels is de video opnieuw gemaakt, maar dit betekent wel dat ik net iets later bij mijn ouders ben om kerstavond te vieren.

Mijn favoriete Justin nummer van dit moment, All in it! Wat is jullie favoriete nummer van het album (op dit moment)?

 photo Recently Updated137.jpg

Kom ik eindelijk bij mijn ouders, heeft mijn moeder precies dezelfde jurk aan als ik. We dragen ook allebei zwarte laarzen, die van mij hebben een klein hakje die van mijn moeder zijn plat, waardoor het dus net lijkt dat ik groter ben, in werkelijkheid zijn we ongeveer even lang..

Mijn zusje is ondertussen queen aardappel.

 photo Recently Updated137.jpg

Terwijl mijn vader king kalkoen was. Ziet er weer heel erg lekker uit!

En dat was het ook. Mijn favoriet; de vulling! Maar de cranberry saus die mijn broertje gemaakt had was ook super goed gelukt en boontjes in bacon blijft ook altijd heel erg lekker. De aardappeltjes met calvé mayonaise gingen er overigens ook prima in, evenals de perziken.

 photo Recently Updated137.jpg

Mama’s homemade tiramisu is de beste afsluiter! Het is ongeveer dit recept, alleen dan met minder suiker…

Surprise, limoncello in de vriezer. Dat wist ik niet… als ik dat geweten had (dat die fles daar al vanaf april lag) dan was hij nu al lang op geweest.

 photo Recently Updated137.jpg

Ik twijfel even of ik bij mijn ouders zal blijven slapen, maar besef dat ik morgenochtend (vanochtend dus) nog wel wat te doen heb. Onderweg kom ik deze bloemetjes in de berm tegen. Is dat normaal voor december?!?!?!

Home sweet home… KIJK NOU wat een teringbende, zoveel dozen, zoveel spullen. Roos wanneer kom je me helpen opruimen?!

Voor nu MERRY CHRISTMAS EVERYONE! Ik ga nog heel even een paar uurtjes werken (blogs schrijven, de laatste versie van mijn boek doornemen) en dan vertrek ik naar mijn ouderes voor Kerst Part 2. Een taart bakken met mijn zusje voor tweede kerstdag en uiteten met mijn familie. Ik hoop dat jullie net zo genieten van de gezelligheid en het eten als ik!

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Frances
  december 25, 2015 / 12:14

  Fijne kerst Annemerel! Mijn favoriete JB liedje is op dit moment Childen, ook heel fijn tijdens het hardlopen :)

  • Annemerel
   Auteur
   december 25, 2015 / 13:00

   Oh ja die is ook heel fijn! Toen ik die voor het eerst hoorde dacht ik echt BAHHHHH maar nu vind ik hem zo lekker!

 2. december 25, 2015 / 13:18

  Wat een heerlijke avond bij je ouders, gezellig. Waauw, die dozen.. ik snap je gevoel nu wel haha. Hele fijne dagen nog :-)!

 3. december 25, 2015 / 18:11

  Fijne kerst Annemerel! Het eten van gisteravond ziet er alvast heerlijk uit, dus ik hoop dat je vandaag en morgen net zulke lekkere dingen gaat eten :)

 4. Ilse
  december 25, 2015 / 19:41

  Hele fijne kerstdagen nog en geniet van de gezelligheid en de familie! :)

 5. december 26, 2015 / 11:18

  Jeeej er komt nog een lange vlog (daar had ik al op gehoopt)
  Wat balen dat het niet in 1x lukte…
  Fijne tweede kerstdag nog vandaag!

 6. december 26, 2015 / 14:37

  Nog meer beelden van het prachtig witte Sölden!
  Fijne tweede kerstdag!