FRIDAY FAVOURITES (on sunday): 193

Favourite shopping – Nike Flash

 photo IMG_5914.jpg

Had ik echt nog meer hardloopkleding nodig? Ik denk dat nodig een relatief begrip is ;-). De Nike Lux Flash tight wilde ik gewoon HEEL graag hebben. Ik had hem nodig omdat… ik hem heel mooi vond?! En omdat ik geen lekker zittende reflecterende tight in mijn collectie had?! Goed excuus dus. De Flash Zoom Structure’s had ik ook nodig want… op het paar dat ik vorig jaar kocht zit al ruim 600 kilometer en ik draag ze altijd als ik ga hardlopen in de sneeuw en dat ga ik hopelijk dit jaar ook weer regelmatig doen…

Favourite Night – Spontaneous Drinks on Thursday

 photo IMG_5889.jpg

Donderdagavond gingen Laura en ik alleen voor eten, bij Walter Benedict op de Denneweg (aanrader: binnenkort op mijn blog) maar besloten in de stad te blijven en op zoek te gaan naar gezelligheid. Donderdagavond in Den Haag bleek niet heel spectaculair te zijn, maar het was gezellig en de volgende ochtend was ons Franse ontbijtje van mijn favoriete bakker heel erg fijn.

Favourite comments – Everyone who’s just as excited about my book as I am

Bedankt voor al jullie lieve reacties op mijn boekcover en het feit dat hij vanaf nu te bestellen is! The pressure is ON! Want nu moet ik alle verwachtingen natuurlijk wel waar gaan maken. Nogmaals heel veel dank!

Favourite show – Gossip Girl

Het is alweer drie jaar geleden dat de laatste aflevering van Gossip Girl uitgezonden werd. Afgelopen week keek ik binnen 24 uur heel seizoen 6 (10 afleveringen, geen 22 gelukkig haha). Ik hoop dat er snel weer een serie zoals Gossip Girl komt. Want op dit moment zou ik geen vervanging voor de serie aan kunnen wijzen (Pretty Little Liars komt nog het meest in de buurt, maar is toch echt heel anders). Grappig om te zien? Hoe snel de iPhone de afgelopen drie jaar veranderd is. Het besturingssysteem dat gebruik werd (ik denk iOS 5 of 6) is echt zo anders dan iOS 9. Valt pas op op het moment dat je er op gaat letten.

Favourite Song – Ellie Goulding – Holding On For Life

En mijn favoriete nummer van het nieuwe Ellie Goulding album is…….. Holding On For Life! Om heel eerlijk zijn is het een van de weinige nummers op het album waar ik op dit moment een ‘feeling’ mee heb, op de nummers die ze van te voren al gereleased had na dan. Ik weet niet of het komt doordat er zoveel nummers op het album staan (22 op de versie van Spotify), of dat er gewoon een aantal nietszeggende nummers op staan, maar ik heb nog niet echt een klik met het album. Holding On For Life daarentegen… Die staat al na een keer luisteren in mijn Favorites playlist!

HAPPY SUNDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. november 15, 2015 / 17:09

  Echt een super leuke tight, staat ook hoog op mijn verlanglijstje. Heb de cd van Ellie Goulding vandaag voor het eerst geluisterd, heel fijn! Wij borrelen met kantoor ook altijd op donderdag op plein, maar meteen uit kantoor! Dan is het wel altijd erg druk. Fijne zondag nog!

 2. november 15, 2015 / 17:14

  Als je op zoek bent naar een nieuwe serie, zeker Revenge proberen. Volledige eerste seizoen (meer dan 20 afleveringen) in iets meer dan een dag uitgekeken. De moeite!

 3. november 15, 2015 / 17:28

  Ik vind het Album van Ellie Goulding juist wel heel erg tof, jouw favoriete nummer van dit moment is ook één van mijn favoriete! Gossip Girl, ja love it! Maar zou daar ooit een goede vervanger voor komen..I hope so!

 4. Ilse
  november 15, 2015 / 18:24

  Wat een leuke favorieten weer, ik vind die tight echt onwijs leuk en die schoenen bekijk ik ook elke keer weer als ik in de Nike store sta. Bij mij knallen echt er een paar nummers uit bij het album van Ellie en de rest vind ik ook wat mwah.

 5. Pleun
  november 15, 2015 / 19:22

  Haha donderdagavond is studentenavond in Den Haag stad! ;)

 6. november 15, 2015 / 21:07

  Ik vind het zoooo ontzettend cool dat je je eigen boek hebt geschreven! Hardlopen is niet echt mijn ding, maar ik ben toch heel benieuwd!

 7. Irene
  november 15, 2015 / 22:28

  Welke maat draag jij van deze tight? Hoe vallen ze? Ben zelf 1.80m en heb vaak het probleem dat tights te kort zijn. De nieuwe Jogha heb ik in een S en die is wel lang genoeg. Vaak vallen de tights van Nike iets krapper…. Denk dat wij ongeveer dezelfde maat dragen dus vandaar mijn brutale vraag ;-).

 8. november 16, 2015 / 07:30

  OMG die broek van Nike!!! Die wil ik ook :O

 9. Danielle
  november 16, 2015 / 10:34

  Ik heb nog helemaal niet gereageerd op je boek, maar ik ben ook super excited! Ga hem zeker bestellen! Cover is ook echt mooi. Je mag trots zijn dame :)

 10. Iris
  november 16, 2015 / 11:11

  Over twee weken verhuis ik naar Den Haag en vind het zo leuk dat je nu allemaal hotspots deelt! En je boekcover ziet er super uit :-)

 11. november 16, 2015 / 11:31

  Leuke favorieten!

 12. Desiré
  november 16, 2015 / 11:46

  Scream Queens en Wicked City is ook leuk (moet je wel een beetje van bloederig houden haha) in Wicked City speelt Ed Westwick trouwens ook ;)