DIARY: 201

 photo Desktop1671.jpg

Maandag
Een vroege wekker en ik moet er ook écht uit als de wekker gaat, dat is al een tijdje niet voorgekomen. Ik bedoel, ik werk natuurlijk wel, maar de afgelopen tijd werkte ik ’s ochtends vooral thuis, dan kon ik makkelijk in bed beginnen. Dat is vandaag niet aan de orde. Ik moet om half tien in Amsterdam zijn bij mijn uitgever, heb ’s middags een lunchafspraak met Noortje, heb daarna een afspraak in Rotterdam samen met Marloes, voor een eventuele toekomstige samenwerking met iets wintersport-gerelateerd en daarna heb ik een hoognodige bijkletsavond met Marloes. Druk dagje, maar wel een heel fijn dagje met alleen maar leuke en spannende dingen.

Dinsdag
Ook dinsdag heb ik een afspraak, maar dit keer wat later op de dag en gewoon in Den Haag. Ik heb afgesproken met Jazzy, die je misschien wel kent van haar fantastische bruiloftvideo’s. Jazzy en ik zaten zes jaar bij elkaar in de klas op de basisschool en ik vond het wel eens tijd voor een kop koffie en een stuk taart, om eventuele samenwerkingen te bespreken. Die samenwerking gaat er zeker komen en daar zullen jullie de komende maanden ook zeker wat van terug gaan zien op Annemerel.com. De rest van de dag spendeerde ik met MacBook en werk en… ja wat deed ik eigenlijk allemaal? Ik keek een film die mijn aandacht niet echt trok (ik zou niet eens meer weten hoe hij heet, Katherine Heigl speelde de hoofdrol) en ik ging super vroeg naar bed omdat ik door de antibioticakuur die ik nu heb echt super moe ben. Ohhhh ondertussen ook nog een bezoek gebracht aan de tandarts. Was niet leuk.

Woensdag
Wat heb ik woensdag gedaan, wat heb ik woensdag gedaan… ik heb geblogd, ik heb een interview voor Metro afgenomen (en uitgewerkt), ik heb een poging tot een work-out gedaan en ik ging naar Amsterdam voor de boekpresentatie van Daisy van I Love Health. Niet alleen heel leuk om hier bij te mogen zijn, maar ook om iedereen weer te zien. Want iedereen was er, van bloggers tot PR-meiden en van uitgevers tot bedrijven waar ik zelf ook mee samenwerk. Op zo’n moment wil ik altijd met iedereen tegelijk praten, helaas is dat niet echt mogelijk natuurlijk. Maar ik was een van de eerste die kwam en een van de laatste die naar huis ging, zegt genoeg toch. ’s Avonds haalde ik sushi bij Albert Heijn en een rol Oreo’s en ik keek het laatste seizoen van Gossip Girl.

Donderdag
Oeps… heb ik echt tot 12.00u in bed gelegen met Gossip Girl? Ja.. dat heb ik echt. Oh oh. Ik bekeek de laatste afleveringen van het laatste seizoen van Gossip Girl en zat zoals gewoonlijk tijdens de laatste minuten van de laatste aflevering te klappen en te dansen. Die laatste tien minuten van Gossip Girl zijn gewoon perfect. Tip van mij.. voel je je een beetje down, kijk die laatste tien minuten en alles is weer OK. Natuurlijk was er ook werk aan de winkel en dat deed ik ’s middags. ’s Avonds fietste ik naar de stad voor een dinnerdate met Laura bij Walter Benedict. Binnenkort vinden jullie mijn ongezouten mening over dit restaurant natuurlijk in een The Hague Hotspot. Na het eten besloten we spontaan nog een paar drankjes in de stad te drinken.

Vrijdag
Morning! Ik word wakker in mijn eigen bed, maar niet alleen… Hahaha, hold your horses, geen spannende date, het is Laura ‘maar’.  Laura maakt zich klaar voor een dagje kantoor en maakt scrambled eggs, ik haal ondertussen broodjes bij de bakker. We ontbijten en dan is het tijd voor de orde van de dag, work, work, work. Ik heb interviews voor Metro en schrijf een blog, vervolgens rij ik naar mijn ouders om daar de rest van de dag te werken. ’s Middags staat eindelijk mijn boek op Bol.com (YES!) en dat wordt gevierd met Aperol Spritz, what else?! Ik ga vroeg naar huis en duik in bed met wereldbekerschaatsen vanuit Calgary. Ondertussen word ik opgeschrikt door de berichten uit Parijs, afschuwelijk.

Zaterdag
Doordat ik ’s nachts een paar uur heb wakker gelegen met een maagdarmvirus (of wat het dan ook was wat me aan de WC-pot gekluisterd hield) word ik pas laat wakker. De berichten uit Parijs zijn afschuwelijk. De TV staat de hele dag aan en ik word er eigenlijk alleen maar verdrietiger van. Niet heel vreemd trouwens. Naast de aanslagen in Parijs ben eigenlijk de hele dag bezig met mijn blog. Ik maak een video (vanmiddag online), schrijf blogs, luister naar Justin Bieber en One Direction (morgen komt er een battle tussen de twee albums online) en als ik op een gegeven moment te verdrietig word van Parijs (en de meeste beelden al 20 keer gezien heb) verruil ik het journaal voor het eerste seizoen van Gossip Girl. Eigenlijk is er geen excuus om vanavond niet de stad in te gaan, maar uiteindelijk eindig ik toch weer met Gossip Girl. Oeps.

Zondag
Ik word wakker en denk meteen BANANA PANCAKES! Daar heb ik al ruim vier maanden geen trek meer in gehad, maar nu kan ik aan niets anders denken. Gelukkig heb ik alle ingrediënten in huis en niet veel later heb ik een stapeltje bananenpancakes met maple syrup voor mijn neus staan. Ik maak mijn artikelen voor Metro af, doe een work-out, schrijf twee blogs en doe lekker rustig aan. ’s Middags haalt mijn moeder me op en rijden we samen naar mijn oma voor een theetje. Aan het eind van de middag rij ik naar mijn ouders, waar ik een heerlijke gingerbread cake bak (later deze week het recept online). We eten met zijn allen (inclusief zusje, broertje + vriendin) en rond half tien stap ik weer in mijn auto richting Den Haag, waar ik de week in stijl afsluit.. met One Direction, mijn MacBook en mijn favoriete geurkaarsen.

Het was weer een gezellig weekje. Niet ontzettend druk, maar ik heb mezelf wel bezig gehouden en dat zal komende week ook wel weer lukken denk ik.

Fijne week iedereen!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. november 16, 2015 / 12:11

  Klinkt als een fijne week Annemerel! Maar ehm, het valt me op dat je de laatste tijd wat minder bij Dutch Cowboys bent, klopt dat of zie ik gewoon dingen die niet van toepassing zijn?
  In ieder geval, fijne week! X

 2. Emmy
  november 16, 2015 / 12:25

  Antibiotica kan goede bacteriën in je darmen weghalen waardoor je diarree kan krijgen! Misschien dat je je daarom slecht voelde vrijdagnacht!
  Fijne week deze week X

 3. november 16, 2015 / 13:34

  Oeh ben benieuwd naar dat gingerbread recept! Heerlijk kruidig zijn die dingen altijd :)

 4. Ilse
  november 16, 2015 / 14:31

  Leuke drukke week zo en ik vind het altijd wel fijn om mezelf bezig te houden. En dat gingerbread recept klinkt goehoed dus ben er benieuwd naar!