FRIDAY FAVOURITES: 188

Favourite Feeling – Going Fast
 photo Desktop1300.jpg
Ik was het bijna vergeten, maar als ik wil kan ik best snel rennen. Ik voelde het al tijdens mijn duurloop afgelopen zondag, toen ik in de laatste vijf kilometer nog zo erg kon versnellen en de laatste kilometer zelfs in 4:35 kon lopen (wow!) en gisteren werd het weer bevestigd, toen ik een PR op de vijf kilometer liep (21:57). Ik focus me de laatste tijd iets meer op afstand, maar gelukkig kan ik nog steeds versnellen als het nodig is. Niet altijd natuurlijk, ik moet me wel goed voelen, maar dat voelde ik me afgelopen zondag en gisteren dus zeker.

Favourite Show – The OC

Het nostalgische gevoel dat ik krijg wanneer ik The OC kijk, daar kan geen Pretty Little Liars, The Vampire Diaries en misschien zelfs geen Gossip Girl, tegenop. Gisteren keek ik een random aflevering (laatste aflevering seizoen één) en vanmorgen om half zeven weer (ik was toch al wakker en had nog geen zin om te werken), vanmorgen keek ik de aflevering waarin Summer en Seth voor het eerst met elkaar naar bed gaan. IK HOU VAN DIE AFLEVERING. Ik hou eigenlijk van de meeste afleveringen, maar dat is toch wel één van mijn favorieten. Seth en Summer, Summer en Seth… forever!

Favourite Print – Jogha Ibiza Print

 photo Desktop1301.jpg
Mijn favoriete print uit de nieuwe Jogha collectie? Duidelijk de Ibiza-print! Ik heb de yogamat en voor de shoot voor mijn boek kon ik de samples van Jogha-boss Aranka lenen. Eén van de items draag ik trouwens ook op de cover… enig idee welk item ik bedoel ;-).

Favourite Day – Book Shoot

 photo Recently Updated75.jpg

Ik kan er nog niet veel over zeggen, ik kan nog niet echt iets laten zien en dat is K U T, want ik hou van delen en ik hou niet van geheimzinnig. Maar de shoot voor mijn boek was echt super cool en ik kan niet wachten op het resultaat. Hoop volgende week wat meer over mijn boek te kunnen zeggen trouwens!

Favourite Song – Loreen – I’m In It With You

Ik hou van de nieuwe persoonlijk gemaakte Discovery Playlist van Spotify!!! Deze week zat er in mijn afspeellijst een nummer van ‘Loreen’ (kende haar niet) en na één keer luisteren was ik al verkocht. Repeat-materiaal! IF YOU EVERY FALL I LIFT YOU UP AND IF YOU LOSE YOUR WAY I’LL PICK YOU UP, AND I’M IN IT WITH YOU! (all day long, all day long!)

HAPPY FRIDAY / HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. augustus 21, 2015 / 17:02

  Ik ben echt zo benieuwd naar je boek! Hopelijk kan je er volgende week inderdaad meer over vertellen, want ik ben heel nieuwsgierig.

 2. augustus 21, 2015 / 18:10

  Wat een super snelle tijd op de 5K, wauw! Ik kom daar niet eens in de buurt, haha.
  Ik ben super benieuwd naar je boek, en de foto’s! De ‘preview’ ziet er al heel gaaf uit.
  Fijn weekend! Liefs

 3. augustus 21, 2015 / 18:25

  Zo leuk die shoot… ben erg benieuwd naar je boek! The O.C. Zóóóó verslavend, ik keek dit ‘vroeger’ altijd!

 4. augustus 21, 2015 / 18:44

  Ik heb the OC nooit gezien, toch maar eens checken. En dat printje is echt gaaaf!

 5. augustus 21, 2015 / 19:05

  Lekker nummertje, heeft die Loreen niet ooit het songfestival gewonnen met Euphoria of is dat een andere? Geweldige print trouwens, ik wordt heel hebberig van die yogakleding!

  • augustus 21, 2015 / 19:13

   Ik dacht ook dat zij het is ja!

   • Annemerel
    Auteur
    augustus 21, 2015 / 21:22

    yes klopt! Wist ik eerst ook niet, heb ik me door Roos laten vertellen.

 6. augustus 21, 2015 / 19:41

  Ouhhh The O.C., dat is voor mij ook pure nostalgie. De scènes met Summer & Seth zijn echt mijn favoriete. Ik ben trouwens super benieuwd naar jouw boek :D.

 7. augustus 21, 2015 / 21:21

  Die outfit staat jou zo ontzettend goed. Alsof het voor je gemaakt is. En Seth en Summer zijn gewoon het beste tv-koppel allertijden. Alhoewel ik ook helemaal voor Meredith en McDreamy ben. En Elena en Damon…. Er zijn zoveel cute tv-koppels.

 8. augustus 21, 2015 / 22:21

  Ik hou ook echt van the O.C. en dan vooral van Summer. En ohh.. dat hardlooptempo van jou. Ongelofelijk!

 9. Ingrid
  augustus 21, 2015 / 22:24

  Haha, ook ik dacht meteen dat het Loreen van Eurovisie was. Maar daar was iedereen wel achter dus. Grappig dat ze geen eendagsvlieg is. The OC, wat een nostalgie! Ik kan me nog de eerste keer dat ik de eerste aflevering keek herinneren, met mijn ouders;) De muziek was geweldig, california heeft jaren in mijn playlist gestaan.

 10. Tessa
  augustus 21, 2015 / 22:28

  Ohh ben zo nieuwsgierig naar je boek! Snap dat het heel lastig is om je stil te moeten houden terwijl je het allerliefst alle ins en outs van de daken zou willen schreeuwen.

 11. Juliet
  augustus 22, 2015 / 00:45

  Whaaaa ik kan niet wachten op je boek!!

 12. Anke
  augustus 22, 2015 / 08:34

  Wat fijn dat het hardlopen de laatste tijd zo goed gaat!
  Ik zag net een filmpje van Illumiseen over een andere manier van veterstrikken. Misschien dé gouden tip voor jou tegen blaren en bloedende teennagels?
  Succes straks in Berlijn!

 13. augustus 22, 2015 / 09:06

  Ik probeer the OC elk jaar een keer helemaal opnieuw te kijken :’) als dat niet lukt (wat vrij logisch is ivm HET LEVEN) dan iig mijn favo afleveringen (eigenlijk zijn ze dat allemaal, duhhh) en alle Chrismukkahs ??

 14. Ilse
  augustus 22, 2015 / 09:36

  Wow, wat een tempo bij die 5 km! Als ik dat doe kun je mij van de grond schrapen. En wat een gave prints van Jogha!

 15. augustus 22, 2015 / 11:14

  5 kilometer in 22 minuten is écht snel, man! En ik vind die Discover Weekly-playlist ook heerlijk, deze week viel ‘ie een beetje tegen maar het maakt de maandag wel echt een stuk leuker.

 16. augustus 22, 2015 / 12:22

  Oooh, the OC! Heel nostalgisch word ik er niet van want ik keek het ‘pas’ 4 jaar geleden (Gossip Girl keek ik bijvoorbeeld eerder), maar ik vond het wel zo’n heerlijke serie! Het clipje dat je bij dit artikel hebt gezet kan ik me ook nog zo goed herinneren, inclusief het liedje, Seth en Summer waren echt het beste aan de hele serie :) Heb alles op dvd, toch maar weer eens opnieuw kijken!

 17. augustus 23, 2015 / 20:28

  Wow wat een tijd op de 5k! :):).. Lekker bezig hoor. Ik ben benieuw naar het boek.