SNAPSHOT DIARY: 20/8

 photo Collages53.jpg


 photo Collages53.jpg

Goodmorning, kwart voor zes… mijn wekker gaat pas om zes uur maar ik lig al een tijdje wakker, dus ja… dan kun je net zo goed je MacBook openslaan.

Ik heb geen ontbijt in huis en ben eigenlijk van plan om langs Starbucks te rijden (zit bij benzinestation hier om de hoek) voor een koffie en een muffin, maar eigenlijk heb ik alleen maar heel erg trek in die wrap die nog in mijn koelkast ligt. Niet echt heel normaal om een wrap als ontbijt te eten, zeker niet deze met kip en sesamolie en sla en zeewier, maar ik had er zo’n trek in…

 photo Collages53.jpg

En hij smaakt ook verdomd lekker!!!!!

Zeven uur, in de auto richting Roosendaal. Twee maanden geleden kwam de zon al om half zes op, nu pas om zeven uur… gaat snel. Voordat we het weten is het winter. Aan de ene kant heb ik ontzettend veel zin in winter, maar die korte dagen maken me nu niet bepaald productiever… Goed, laat ik me daar nu nog maar geen zorgen over maken.

 photo Collages53.jpg

Acht uur, at the office!

Had geen eten bij me dus ren even naar de overkant, waar Bakker Bart zit.. Normaal niet mijn eerste keuze om iets lekkers te halen, maar ik had weinig tijd. Deze speltkoeken zijn prima te doen, maar zijn wel mierzoet…

 photo Collages53.jpg

Artikeltje over Sail geschreven voor DutchCowboys. Ik wilde dat ik tijd had om ook een dagje naar Amsterdam te gaan.

Een stukje Den Haag in Roosendaal.

 photo Collages53.jpg

UGH…. Mijn MacBook Pro heb ik pas een half jaar en hij heeft nu al regelmatig kuren. Dat ‘ie vast loopt zeg maar…

Voor het eerst in bijna twee maanden tijd een skinny jeans aan… damn, dat is even wennen. Zit best strak en dat terwijl ik deze zomer niet ben aangekomen. Moet er denk ik gewoon weer een beetje aan wennen…

 photo Collages53.jpg

Lunch!!! Ik hou van kibbeling en kibbeling houdt van mij, denk ik… ik eet het trouwens met cocktailsaus, maar die kreeg ik er los bij en stond niet mooi op de foto.

Mijn vierde kopje koffie van de dag… ik werd dan misschien om 5.15u wakker, uitgeslapen was ik duidelijk niet…

 photo Collages53.jpg

Hahaha dit ding is cool, een knalroze vibrator die je kunt besturen met je Apple Watch. Je kunt hem zelfs op afstand besturen, dus mocht je een lange afstandsrelatie hebben… Zoals ik op DutchCowboys al schreef, dit is next-level sexting.

Ik wil gewoon naar huis… het is duidelijk dat de vakantie voor de meeste mensen afgelopen is want ik sta overal hopeloos vast.

 photo Collages53.jpg

Not amused…

Een half uur nadat ik thuis ben, voel ik me al een stuk beter. Ik ben namelijk meteen in mijn hardloopkleding geschoten en heb een super snelle vijf kilometer gelopen.

 photo Collages53.jpg

Mijn snelste om precies te zijn…

Mijn mail beantwoorden onder het genot van een kopje Chinese tomatensoep.

 photo Collages53.jpg

Dat is natuurlijk niet genoeg als avondeten na zo’n lange dag, dus trek ik mijn favoriete Jogha shorts aan en loop ik naar de Chinees hier om de hoek, de beste van Den Haag, vind ik (Mandarin Palace).

Ik haal Foe Yong Hai met Chinese mie en natuurlijk is dit net weer iets te veel, maar goed, daar hebben we koelkasten voor… Ook de kroepoek is me iets te veel, maar die bewaar ik niet… aangezien ik dus ECHT geen eten als kroepoek meer in mijn keukenkastje ga leggen. De kroepoek verdwijnt dan ook linea recta in een hermetisch afgesloten prullenbak.

 photo Collages53.jpg

Ik wil eigenlijk nog wat werk doen maar ik ben moe en ik kan me niet meer concentreren en ik besluit zomaar een random aflevering van The OC te kijken, het eerste (en beste) seizoen. Helaas heb ik geen DVDspeler meer en kan ik in mijn MacBook geen Cd’tje doen, dus kijk ik de serie op een crappy site terwijl ik alle DVDboxen hier heb liggen. Maar goed, het gaat om het idee…

Toedels! Ik ga slapen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. augustus 21, 2015 / 12:10

  Haha ik ben benieuwd wanneer je weer durft eten te bewaren thuis! Je kunt toch ook van die weckpotten en dergelijke gebruiken om dingen af te sluiten? Of gewoon alles in de koelkast bewaren? Muizen zijn echt zo vies, in mijn oude appartement in Amsterdam heb ik er ook veel last van gehad. Brrr! Vooral zo irritant als je ze ’s nachts hoort en er niet meer van kunt slapen… Die shorts van Jogha lijken me trouwens echt zo fijn zitten, heb ze alleen echt NIET nodig…

 2. augustus 21, 2015 / 12:32

  21:57 it is! Wow Annemerel.

 3. Femke
  augustus 21, 2015 / 12:55

  Waaauw, die 5K heb je mega snel gelopen!! Die Jogha shorts lijken me echt heeel fijn zitten inderdaad..

 4. augustus 21, 2015 / 13:00

  Leuke diary weer. Ik hoop dat je ooit weer gebruik van je keukenkastjes durft te maken. Dit is natuurlijk helemaal niet fijn. Maar ik snap je helemaal. Ik zou ook panisch zijn!

 5. Lisa
  augustus 21, 2015 / 13:11

  Waarom zet je niet van die grote afsluitbare bakken in je kastjes? Dan kan er geen kruimel uit en geen muis meer bij :-)

 6. Desiré
  augustus 21, 2015 / 13:19

  Die kroepoek had je ook gewoon in de koelkast kunnen bewaren, doen wij ook altijd! En verder gewoon van die trommels en doosjes en potten kopen om spullen in te bewaren. Ik heb verschillende leuke potten en blikken etc. van de Ikea en Xenos. Het staat ook nog eens leuk en alles is netjes afgesloten :)

 7. augustus 21, 2015 / 14:12

  Ik heb echt gelachen om je artikel op DutchCowboys! En inderdaad… de ideeën van hierboven over afsluitbare potten zijn best goed! You can always give it a try ;)

 8. Julia
  augustus 21, 2015 / 16:45

  Toen wij last hadden van onwelkome gasten heb ik van die afsluitbare plastic bakken gekocht om mijn eten in te bewaren. Die haal je gewoon bij Xenos, Hema, Blokker, Action, etc. Daar kunnen ze echt niet in hoor ;) Dan kun je in ieder geval weer wat eten in huis halen haha! En wauw, gefeliciteerd met je record!!

 9. augustus 21, 2015 / 18:43

  Heerlijke diary.. Kibbeling houdt ook van mij..roept me ook altijd als ik langs de visboer loop, maar ik negeer hem meestal! Hmmm nu dan ook zin in, maar ben aan het detox’en dus ik laat hem nog even roepen :-)!!

 10. augustus 21, 2015 / 18:47

  Wat een productief dagje!! En chinees is inderdaad altijd te veel haha.

 11. augustus 21, 2015 / 19:07

  Oeeeh, The OC, goed idee! ;)

 12. augustus 21, 2015 / 19:09

  Heerlijk weekje, fijn dat je weer thuis kunt zijn:) Ik heb heel hard gelachen om die vibrator, dat afstandsbesturen lijkt me hilarisch!

 13. Ilse
  augustus 21, 2015 / 19:17

  Zelfde probleem hier met de Chinees altijd. Maar lekker productief dagje vandaag!