SNAPSHOT DIARY: 21/8

 photo Collages54.jpg


 photo Collages54.jpg

Je vraagt je misschien af, weer een snapshot diary?! KLOPT! Mijn excuses, maar het is dít of minder blogs en aangezien ze nog steeds goed gelezen worden, ga ik gewoon voor dit. Ik gebruik al mijn inspiratie op dit moment voor mijn boek en ideeën voor blogs schieten er een beetje bij in. Goed… is dat ook weer duidelijk..

Het is half zeven en ik kan alweer niet meer slapen. Tijd voor een aflevering The OC. Want… waarom niet? En wat moet ik anders doen hier? Het is niet dat ik om half zeven al zin heb om te werken en ik heb gisteravond nog hardgelopen, dus ja…

G’morning!

 photo Collages54.jpg

Na mijn aflevering The OC is het tijd voor het in elkaar zetten van mijn Snapshot Diary van de dag ervoor.. oeffff krijg alweer trek in die wrap met kip en zeewier en sesam…

Mijn To-do-boekje. Ik word er heel gelukkig van als er heel veel gemarkeerd is, want dat betekent dat ik goed bezig ben.

 photo Collages54.jpg

Ik bel mijn moeder en dat doe ik via FaceTime, want dan hoef ik mijn telefoon tenminste niet vast te houden.. mijn moeder maakt van de gelegenheid gebruik en brengt haar mascara aan in de camera van haar MacBook..

Home sweet home… je vraagt je misschien af waarom staat die spiegel daar altijd zo midden in de kamer.. er ligt ook altijd een yogamat midden in de kamer, op die manier hoop ik geïnspireerd te raken om oefeningen te doen ;-). Ik heb gelukkig geen man – of wie dan ook – in huis om hier commentaar op te hebben.

 photo Collages54.jpg

Working working, in bed… want waarom niet en het is zoo heet! Ik loop de hele dag in mijn sportbeha en Jogha shorts.

Als ontbijt had ik de Foe Yong Hai van de avond ervoor, als lunch de Chinese mie. Prima te doen.

 photo Collages54.jpg

Yess ik heb WhatsApp voor mijn browser. Fijn! Ik vind tikken op mijn iPhone in WhatsApp namelijk best irritant.. wel een dingetje, je krijgt alleen meldingen als je de pagina open hebt staan (in Safari dan) en als je de pagina open hebt, dan sta je dus ook gewoon op online. Niet dat ik heel spastisch ben met ‘oooh niemand mag zien dat ik online ben’, maar het is soms niet erg handig als je ergens mee bezig bent en je krijgt een berichtje waar je wel op wil antwoorden, maar waar je dan geen tijd voor hebt.

Altijd leuk onverwachte pakketjes, BooTea, een 14 dagen durende Teatox. Je schijnt er nogal van naar de WC te moeten, iets wat ik dus nu met mijn marathontrainingen maar even niet uit ga testen…

 photo Collages54.jpg

Hahaha ik voelde me alleen en Siri had natuurlijk weer een briljant antwoord…

Drie maal raden wie er thee kwam drinken… Ik wil serieuze antwoorden graag!!!!!!

 photo Collages54.jpg

Even wandelend boodschappen doen, omdat ik volgens mijn Apple Watch veel te weinig bewogen heb vandaag… maar jeetje op de terugweg weet ik waarom ik normaal met de auto ga.. damn, dit is best vervelend al dat sjouwen (zal vast ook liggen aan die twee flessen wijn die aardig wat wegen).

Taartje gehaald bij Vlaams Broodhuys omdat mijn ‘eigen’ bakker dicht is. Ik had hem eigenlijk gekocht voor naar mijn duurloop zaterdag (vandaag dus), maar ik kon er niet van afblijven…

 photo Collages54.jpg

Maar kijk dan hoe hij er van binnen uit ziet… logisch dat ik er niet van af kon blijven toch? Heb wel netjes de helft bewaard (en meteen gestofzuigd toen ik zag dat er allemaal kruimels op de grond lagen na het eten).

Ik had nog Aperol Soda in mijn koelkast staan, maar dat vind ik veel te zoet. Gemixt met een klein beetje wijn is het hartstikke lekker. Ondertussen schrijf ik mijn Summer Reading voor zondag. Wie ziet welk boek ik gelezen heb?

 photo Collages54.jpg

Ik had dus eten gekocht, maar toen ik het wilde gaan maken kreeg ik toch weer heel veel trek in die wrap en voor ik het wist had ik een wrap besteld. Ohhh oooooh zijn deze wraps de nieuwe bananenpannenkoeken (die ik al bijna twee maanden niet gegeten heb!!!!).

En we sluiten de avond af met het schrijven van nog een paar blogjes, waaronder de Sunday Talk voor aanstaande zondag.

Ik ga vroeg slapen en als ik zeg vroeg, bedoel ik ook echt vroeg… Of nou ja, ik probeer vroeg. Het is nu 21.00u en ik wil eigenlijk binnen nu en een uur slapen, want morgen (vandaag voor jullie dus) wil ik mijn lange duurloop doen en aangezien het vreselijk WARM wordt, wil ik op tijd de deur uit.. als in 7.00u. Wat betekent dat mijn wekker om 5.30u moet. Good luck to me!!!!!! Jullie horen woensdag wel of het gelukt is!

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. augustus 22, 2015 / 12:05

  Dat taartje is inderdaad loookin good. Veel succes nog met je boek!

 2. Elke
  augustus 22, 2015 / 12:16

  Mmm, ben toch wel benieuwd wat die wrap nou zo lekker maakt. Misschien kun je eens pogen hem na te maken als je weer wat durft te kokkerellen? Of zijn het gewoon de ingedienten die je al eerder noemde, zonder sausje of marinade ofzo? Klonk namelijk lekker!

 3. a
  augustus 22, 2015 / 12:17

  Hoi Annemerel, waar is je zwart-wit gestreepte shirt van als ik vragen mag? :)

 4. augustus 22, 2015 / 12:31

  Ik heb geen idee wie er onder die onderbroek zit. Het is in ieder geval niet je zusje.

 5. augustus 22, 2015 / 12:38

  Ik vind snapshot diary’s leuk! Dat taartje ziet er echt heerlijk uit!

 6. Celine
  augustus 22, 2015 / 12:46

  Ik ben juist altijd blij als ik zie dat er weer een Snapshot Diary online staat :-)
  Vind het zelf denk ik wel de leukste posts die jij schrijft, zo’n lekker kijkje in andermans’ leven en lekker persoonlijk!

 7. augustus 22, 2015 / 12:49

  Hahaha wat ben je toch heerlijk bezig met al je afhaalmaaltijden haha en je lekkere ontbijtjes iedere keer! Achjoh..snap shot diary vind ik altijd leuk, mij hoor je niet klagen!

 8. augustus 22, 2015 / 13:03

  Wie kwam er thee drinken? Esmee?

 9. augustus 22, 2015 / 13:13

  The OC altijd een goed begin.. ik luister momenteel de afspeellijst op Spotify, geweldig. Momenteel bevind ik mij in de bananenpannekoekjesontbijtfase maar ik ben er nu wel klaar mee maar nog in ontdekking wat mijn nieuwe fase word.. wraps sla ik over haha. Facetime doe ik nooit maar als ik dit zo lees lijkt het me ideaal, binnenkort maar eens uitproberen. Je snapshots vervelen nooit, vind het altijd leuk om te bekijken/lezen. Succes met je boek!

 10. augustus 22, 2015 / 13:28

  Hahaha geniaal die Siri :’D en dat van Whatsapp, wow, goeie! Love bellen via FaceTime op de computer. Ik ben benieuwd wel weer naar andere blogs dan dit, maar snap dat je druk bent. Succes!

 11. Ilse
  augustus 22, 2015 / 13:46

  Die snapshot diary’s blijven ontzettend leuk dus geen enkel probleem als je ze vaker schrijft. En ben benieuwd naar hoe je duurloop afgelopen is.

 12. Marieke
  augustus 22, 2015 / 13:49

  Je snapshot diaries zijn leuk! Maar heb ik het Fjallraven verslag gemist? Of komt dat nog?

 13. augustus 22, 2015 / 13:55

  Ik vind je snapshot diaries juist wel leuk! En die wrap… volgens mij zit hier ook een eazie (daar is ‘ie toch van?) in de stad, dus ik ga eens kijken! Succes met je duurlopen, bloggen, werken, boek… (ik vind het niet raar dat je het zo druk hebt en al je inspiratie weg is naar andere dingen!)

 14. Merin
  augustus 22, 2015 / 14:03

  Ik vind je snapshot diaries juist heel leuk!! BLijven doen :)

 15. CarlijnD
  augustus 22, 2015 / 14:15

  Is het Aranka die op de thee kwam?
  En ik hou ook van je snapshot diaries!!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 22, 2015 / 18:04

   Yessssss het was Aranka!

 16. joyce
  augustus 22, 2015 / 20:30

  Ik hou van je snapshots diary en ik ben zeker niet de enige, dus verontschuldigen hoef je je zeker niet!

 17. Tessa
  augustus 22, 2015 / 20:41

  Geen enkel probleem hoor die Snapshot Diary’s! Snap heel goed dat je druk bent met je boek, werk en marathontraining.
  En oh my die wrap… ik wil ‘m!

 18. Charlotte
  augustus 22, 2015 / 20:54

  Je snapshot diary is steeds fijn en volledig te begrijpen als je het wat drukker hebt! Zelf wou ik ook de Apple watch maar vond deze ietwat te duur dus ging ik voor de Garmin vivofit, en ben ik bedt wel tevreden van! Nogmaals veel succes toegewenst met je boek en een snapshot meer of minder vinden we zeker helemaal niet erg hoor!

  Groetjes
  charlotte_nestor (instagram)

 19. Suuz
  augustus 22, 2015 / 21:12

  Snapshot diaries zijn PRIMA!

 20. marijke
  augustus 22, 2015 / 21:27

  Hoi lieve annemerel

  wat een leuke blog heb jij altijd.
  je schrijf manier is ontzettend leuk, en ik hoop dat je daarmee ook ontzettend veel bereikt in de toekomst, als wat dan ook!
  ik had een vraagje: sport jij niet in de sportschool? maar telkens met buitenlucht etc, wat vind jij ervan om bijv elke dag te sporten in de sportschool?
  ik vind het super leuk dat je blog iets anders is dat de healthy fit blogs die je tegenwoordig zovaak ziet. hij is ook healthy en fit, maar met een tikkie annemerel en dat is zo leuk aan jou!
  liefs en ga zo door.

  xx Marijke

 21. augustus 22, 2015 / 22:19

  Ik ben echt dol op de snapshot diary artikelen!! Leuk dagje!

 22. augustus 23, 2015 / 12:24

  Wat een fijn snapshot diary heb jij! Erg leuk om te zien. Liefs, Annelies

 23. augustus 23, 2015 / 13:07

  Dat taartje ziet er serieus echt heel lekker uit ja, snap dat je er niet van af kon blijven!

 24. augustus 23, 2015 / 15:38

  Geen enkel probleem met je Snapshot Diary’s, juist leuk!

 25. augustus 23, 2015 / 19:49

  Ik heb de afgelopen week ook een paar keer gedacht ‘ok, ik ga vroeg slapen’, maar hoewel ik een goede slaper ben en in principe makkelijk tien uur achter elkaar kan slapen vraag ik me echt af of ik voor 22:00 uberhaupt in slaap val. Kans is groot dat het voor mijn hoofd raarder voelt dan voor mijn lichaam en het daarom niet lukt, haha. Leuke snapshot diary weer, ik ga dat Web WhatsApp ook maar even uitproberen denk ik want ik vind het zó irritant om telkens m’n iPhone erbij te moeten pakken als ik bezig ben op m’n laptop (tot ergernis van m’n gesprekspartners). Daarom is Facebook Messenger voor één op één gesprekken ook gewoon zo fijn, haha.

 26. augustus 24, 2015 / 08:55

  Wat een leuke snapshots weer! Het taartje ziet er inderdaad heerlijk uit. Ik snap goed dat je er niet af kon blijven.