FRIDAY FAVOURITES: 185

Favourite Gadget – Apple Watch
 photo Recently Updated65.jpg

Even was ik bang dat ik – dankzij mijn vakantie in Italië – de Apple Watch zou missen. Maar niets bleek minder waar, toen ik zondag even binnenliep bij Apple in Den Haag bleken ze alle modellen op voorraad te hebben. Sindsdien loop ik met een Apple Watch Sport 38mm met een roze band om mijn pols. De witte band heb ik ook in mijn bezit, maar die zit nog netjes in het doosje. Wat ik er tot nu van vindt? Nou hij staat niet voor niets in mijn Friday Favourites. Maar ik moet nog even iets meer testen om een goede review te kunnen schrijven.

Favourite Thing About Being Home – WiFi

Lieve mensen het is zo’n verademing om iets op je MacBook of iPhone te doen en gewoon te weten dat het werkt. Dat je gewoon die mail kunt bekijken, dat je je blog kunt lezen, dat je je blog kunt posten, dat je je Instagram kunt laden, dat je Snapchat kunt gebruiken. Wat doen die gekke Italianen toch, waarom moet het internet in Italië altijd een missie op zich zijn? Misschien omdat ik daarom thuis net iets meer leer te waarderen… En thuis was misschien deze week een klein beetje een ruim begrip, omdat ik het grootste gedeelte bij mijn ouders was. Maar…. het goede nieuws is, het nieuwe huis van mijn ouders voelt inmiddels ook als thuis en ik dacht dat het huis van mijn ouders nooit meer als thuis zou gaan voelen nadat mijn ouders in december het huis waarin ik opgroeide verkochten…

Favourite Food – Marks & Spencer
 photo IMG_9930.jpg

Afgelopen zondag was ik even in de stad om een nieuwe boyfriend jeans te kopen (mijn boyfriend jeans was gestolen en ik kon het nog niet over mijn hart verkrijgen om mijn benen – na drie weken broekloos te zijn geweest – in skinny jeans te steken). Het liep net iets anders. Ik kwam niet alleen met een boyfriend jeans thuis, maar ook met een Apple Watch en twee tassen met eten van Marks & Spencer. De afgelopen week was weer lekker druk en dat wist ik van te voren en bij Marks & Spencer zagen de kant-en-klaar maaltijden er dus echt heel erg lekker uit. En dat waren ze ook. Vooral deze noodlemaaltijd met groenten en garnalen was een succes.. Ik voelde me bijna een keukenprinses.

Favourite Beauty – Laura Mercier Creamy Colour Lipbalm
 photo IMG_0112.jpg
Ik draag vrijwel nooit iets anders dan een kleurloze lipbalsem op mijn lippen omdat ik het al snel een te ‘opgemaakt’ gezicht vind geven, maar ik heb een alternatief gevonden. Of een alternatief heeft mij gevonden, laten we het zo zeggen. Tussen mijn post die ik tijdens mijn vakantie ontvangen heb zat een Lipbalm van Laura Mercier en die is dus echt mega zacht (als een lipbalm), hij geeft kleur (ik heb de kleur cinn-ful, een heel natuurlijke tint, iets donkerder dan de kleur van mijn eigen lippen) en hij is fool-proof aan te brengen (heel belangrijk).

Favourite Song – MS MR – How Does It Feel

Deze week geen favoriet nummer maar een favoriet album. Het nieuwe album van MS MR (ken je ze nog van het nummer Bones dat in ongeveer iedere TV-serie voorbij kwam, o.a. PLL & Revenge). Dit is de opvolger van het album uit 2013 en ik ben fan. Favorieten van het album? Criminals, No Guilt in Pleasure, Reckless, Cruel en All The Things Lost. Luister hierboven het nummer Criminals, misschien wel mijn grootste favoriet van dit moment.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. Elsemieke
  juli 31, 2015 / 17:12

  Je hebt altijd van die leuke boyfriend jeans! Waar ben je dit keer geslaagd?

 2. juli 31, 2015 / 17:45

  De Apple Watch vind ik zoveel mooier dan ik had gedacht! Wauw! :)
  Enneh, “Home is where the WiFi connects automatically” toch?
  Fijn weekend!

 3. juli 31, 2015 / 17:59

  Wauw, de Apple watch vind ik zo tof! Maar ik heb net een nieuwe spiegelreflexcamera gekocht dus de Apple watch moet voorlopig wachten :-)!

 4. juli 31, 2015 / 18:20

  Ik kijk uit naar jouw review over de Apple watch! Can’t wait.

 5. Ilse
  juli 31, 2015 / 18:53

  Ik ben benieuwd naar de review en welke boyfriend jeans je hebt gekocht.

 6. Elise
  juli 31, 2015 / 19:38

  Ik vind je zwarte top echt heel tof :). Waar heb je die gehaald als ik vragen mag ?
  (ik typ dit terwijl ik van mijn lepel Nutella aan het smikkelen ben; dit is echt dé oplossing als je zin hebt in chocola maar geen reep wil kopen!).

 7. juli 31, 2015 / 20:19

  Leuke favourites! Echt een mooie apple watch!

 8. Maaike
  juli 31, 2015 / 21:48

  Oeh die Apple watch! Ik wacht nog even op je review maar lijkt me zeker wel wat… Vindt m’n portemonnee alleen wat minder… :-(

 9. Frances
  juli 31, 2015 / 22:41

  Leuk liedje zeg! Heb je trouwens het vlogkanaal van Karlie Kloss al ontdekt? Echt super leuk, haar kanaal heet Klossy!

 10. augustus 1, 2015 / 09:40

  Ik ben heel benieuwd naar jouw review van de apple watch!

 11. Femke
  augustus 1, 2015 / 11:07

  Oeh, die lipbalm ziet er wel goed uit! Leuke favorieten weer :)

 12. augustus 1, 2015 / 11:33

  Ik ben benieuwd naar je review van de Apple Watch, zelf ben ik niet echt overtuigd van deze creatie van Apple. Daarentegen ben ik groot fan van Marks & Spencer, zo erg balen dat er geen in mijn buurt ligt.

 13. Marianne
  augustus 4, 2015 / 10:14

  Wauw mooie top! Waar is die van?