SNAPSHOT DIARY: 30/7

 photo Recently Updated64.jpg


 photo Recently Updated64.jpg

Good morning ik zit nog steeds bij mijn ouders, ik weet dat ik het (muizen)probleem eigenlijk op zou moeten lossen in plaats van dat ik me hier schuil hou, maar ik heb dus echt een extreem lange to-do-list en daar waar ik eerst even een paar dingen van af kunnen strepen. Als ik vandaag eventjes doorwerk kan ik morgen naar huis…

Tijdens het maken van mijn Snapshot Diary krijg ik ZO’N ZIN IN MIJN ONTBIJT!

 photo Recently Updated64.jpg

En dat ontbijt smaakt extra lekker nadat ik het eerste dingetje van mijn to-do-list al heb af kunnen strepen.

Gedoucht en klaar om ook de rest van mijn taken te tackelen.

 photo Recently Updated64.jpg

Mijn zusje en ik zijn slechts een verdieping van elkaar verwijderd maar als we elkaar willen spreken doen we dat via FaceTime, dat begrijp je. Ik ben druk en heb geen tijd om mijn MacBook te verlaten, Roos ligt ook te werken, maar dan in bed en die is niet van plan om haar bed te verlaten. Dit is de beste oplossing.

Zo cool! Als je aangeeft op Instagram dat je nooit een notificatie wil missen van bepaalde personen, dan krijg je die foto’s als melding op je Apple Watch. Ik volg alleen Roos op deze manier, ze plaatst haast nooit foto’s dus krijg gelukkig niet de hele dag meldingen op mijn horloge van Instagram.

 photo Recently Updated64.jpg

NO!!!! Ik voel ineens een draadje in mijn nek hangen, ik voel en… mijn Tiffany’s kettinkje dat ik na de New York Marathon in 2013 kocht is gebroken. This isn’t happening :(. Het valt helaas niet onder de garantie….

Omdat ik nog geen zin heb om lunch te maken ga ik eerst even voor een Mars ijsje, is het namelijk ook echt weer voor. Grafweer.

 photo Recently Updated64.jpg

Mijn reddende engel Roos komt pannenkoeken bakken en die eten we natuurlijk met Nutella!

 photo Recently Updated64.jpg

Thee tijd, ik denk dat ik nooit meer weg ga bij mijn ouders!

Ik ben namelijk ook nog eens on a roll wat schrijven betreft. Naast mijn blogs heb ik de afgelopen drie dagen ook 10.000 woorden voor mijn boek geschreven en dat is best wel veel…

 photo Recently Updated64.jpg

Over een paar weken vindt de covershoot voor mijn boek plaats en Roos solliciteert naar make-upartist. Vandaag mag ze zichzelf bewijzen…

 photo Recently Updated64.jpg

Haha, ik ben er best blij mee… het is een sportieve shoot dus ik wil vooral niet te heftige make-up en ik wil gewoon op mezelf lijken. Denk dat dat hier wel mee gelukt is..

 photo Recently Updated64.jpg

Kleine maaltijd voordat ik naar Amsterdam afreis voor een zwemtraining met de GirlsLove2Run Crew, georganiseerd door Madelon Baans!

We krijgen een borstcrawl training van de jongens van Personal Swimming, Nick Driebergen en Bas van Velthoven zijn zelf ook oud-Olympisch zwemmers en geven in het Sloterpark Zwembad zwemtraining op maat.

 photo Recently Updated64.jpg

En voor die training worden we door Speedo in de nieuwste zwemkleding gestoken. Het badpak is Speedo’s nieuwste paradepaardje en heeft op de buik een bepaalde stof die er voor zorgt dat je tijdens het zwemmen bewuster je buikspieren gebruikt. Aan de badmuts en zwembril moet ik in eens instantie een beetje wennen, maar hé, zonder is ook geen optie!

Zo dat was heerlijk anderhalf uur zwemmen. Wonder boven wonder deed ik aan het eind van de les zelfs iets dat op borstcrawl leek! Zo gaaf! Na mijn training rij ik weer naar huis, of nou ja nog één keer naar het huis van mijn ouders. Morgen (vandaag) ga ik het probleem echt oplossen. Echt. Of nou ja….

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. juli 31, 2015 / 12:14

  Interessant zeg, dat badpak! Had geen idee dat zoiets bestond, cool.

 2. juli 31, 2015 / 12:40

  Heerlijk weer! Succes met de muizen zeg, ik hoop dat je het snel kunt/durft oplossen. Ik ben zoooo benieuwd naar je boek, gelukkig lijkt het allemaal soepeltjes te verlopen, geniet van je dag! xx

 3. juli 31, 2015 / 12:51

  Wat een geweldig badpak! Daar ga ik zeker even naar googlen, want ik moet ook maar weer eens sportief worden.. Je blog komt op het perfecte moment, haha! En succes met de muizen, verschrikkelijke beesten!

 4. juli 31, 2015 / 12:52

  Haha fijn toch dat je zo’n goede uitvalbasis hebt nu je thuis een muizenprobleem hebt! En ook nog eens gezellig!

 5. juli 31, 2015 / 13:02

  Prachtig zwemoutfit. Supermooie kleuren. Zal wel een prijskaartje aan hangen vrees ik. Maar ik ga lekker toch even googelen :-D

 6. juli 31, 2015 / 13:07

  Gelukkig heb je het zo opgelost bij je ouders! Maar hoe sneller je het oplost hoe sneller je weer terug kunt naar je eigen stekje!
  Ben benieuwd naar de badpak voor ondersteuning aan de buikspieren! Klinkt goed!
  X

 7. juli 31, 2015 / 14:16

  Leuke dag! En wat leuk dat je een zwemtraining kreeg!

 8. juli 31, 2015 / 14:35

  Succes met het muizenprobleem vandaag! Hoop dat het lukt om het op te lossen.

  Die zwemtraining klinkt heel gaaf. Ik zag op IG een foto voorbij komen en herkende jullie in eerste instantie helemaal niet, haha. Ik ging ineens goed kijken toen ik iemand zag die heel erg veel op Francien leek, maar dat bleek dus inderdaad ook Francien te zijn, haha.

 9. juli 31, 2015 / 14:37

  Stof die ervoor zorgt dat je je buikspieren beter gebruikt, seriously? Haha. Ziet er uit als een gezellige boel bij jullie thuis altijd!

 10. juli 31, 2015 / 14:58

  Wat een gezelligheid daar bij je ouders in huis! Goed bezig met al dat schrijfwerk! :-)

 11. juli 31, 2015 / 15:27

  Ah noh wat zonde van je ketting! Fijn dat je zo bij je ouders kan werken ook :)

 12. Manon
  juli 31, 2015 / 16:07

  Ben zo benieuwd waar je boek over gaat! Gok aangezien het een sportieve covershoot is iets met sport en voeding?

 13. Nadia
  juli 31, 2015 / 16:22

  Leuk, weer een snapshot diary! Maar nooo, je kettinkje!

 14. juli 31, 2015 / 16:31

  Wat leuk die zwemtraining! Ik ben echt zo gek op apple watch door jou haha, ik ben zo benieuwd naar je review!

 15. juli 31, 2015 / 16:44

  Oh zo’n zwemtraining lijkt me wel wat! Even lekker baantjes trekken :-)

 16. juli 31, 2015 / 17:23

  Goed bezig met je boek. Maar uhm, is de situatie met de muis wel opgelost? Aangezien je morgen terug gaat?

 17. juli 31, 2015 / 17:32

  Enig zo’n badmuts haha! Ik hoop dat je muizenprobleem snel is opgelost!!

 18. Ilse
  juli 31, 2015 / 18:45

  Ik zag al foto’s voorbij komen van jullie zwemdate maar echt gaaf. En ik zou ook zo facetimen ondanks dat we in hetzelfde huis zitten.