FRIDAY FAVOURITES: 186

Favourite Hotspot – Stan & Co

 photo Desktop866.jpg

Afgelopen woensdag had ik een aantal afspraken in Utrecht. Ik kom eigenlijk nooit in Utrecht dus een leuk plekje kende ik eigenlijk niet, gelukkig kende één van de mensen waarmee ik had afgesproken een leuk tentje, Stan & Co. Ik had het niet opgezocht, maar vertrouwde op haar oordeel en dat vertrouwen werd niet beschaamd. Stan & Co ziet er niet alleen heel tof uit, het menu is ook heel goed. De Fish & Chips waren heerlijk, de cappuccino was perfect en de limonade’s waren zo mogelijk nog beter. Dus ben je binnenkort in Utrecht (of Arnhem, want daar zitten ze ook) dit is zeker een bezoekje waard.

Favourite Experiment – 5AM morning runs

 photo Desktop870.jpg

Het begon afschuwelijk, met vette koppijn en spierpijn op maandag, maar in de loop van de week ging dat rennen om vijf uur ’s ochtends steeds makkelijker. Of ik dit de rest van mijn leven ga doen? Probably not, maar ik kan me voorstellen dat ik dit wel weer vaker ga doen. Alhoewel.. weet je wat het is. Als je iedere dag moet, dan ga je ook.. maar als je drie keer per week gaat, of twee keer, dan wordt het al snel één keer en na drie weken ga je gewoon helemaal niet meer. Dat is ook de reden dat ik al-tijd, onder iedere omstandigheid, met netjes aan mijn twee blogs per dag hou, als ik daar mee stop is het einde zoek. Alhoewel, als ik straks naar Italië ga, worden het toch echt negen of tien blogs per week, in plaats van veertien. Ik waarschuw maar alvast ;-). Maar dat is vakantie, dat is iets anders.

Favourite Drink – Birkwater

 photo IMG_6379.jpg

Birkwater? What the?! Afgelopen zondag kreeg ik een flesje Sealand Birkwater van Jet en Daisy tijdens het Girls Love 2 Run Crew evenement. Ze prezen het aan als ‘het nieuwe kokoswater’, maar nadat ik er één slok van genomen had was ik het daar niet mee eens. Kokoswater is best lekker hoor, maar met de nadruk op ‘best’. Water van de berkenboom van Sealand is héél erg lekker! Het is een beetje limonade-achtig, maar niet heel zoet, gewoon lekker. Wat er precies in een flesje zit? Het is biologisch sap dat in het vroege voorjaar direct van de berkenboom getapt wordt. Het sap is een verfrissende, lichtzoet vloeistof gefilterd door het wortelstelsel en subtiel gepasteuriseerd. Het is geproduceerd in Denemarken en is te koop bij de AH To Go. Er zitten 20 calorieën in 100ml van het ‘water’.

Favourite Food – Pipers Crisps

 photo Screen Shot 2015-06-11 at 09.03.42.png

Wat ik vond in de goodiebag van het event was trouwens OOK heel goed, een zakje chips van Pipers Crisp. De smaak azijn en zout was héél goed. Normaal proef je in chips de smaak wel, maar bij deze chips proef je het écht, je proeft gewoon dat deze chips op smaak gebracht is met echte kruiden. Mijn collega’s van DutchCowboys vonden het ook erg lekker en daardoor bleef er niet veel over van mijn zakje van 40 gram. Was eigenlijk maar goed ook, want ik mag tijdens de Helweek ook eigenlijk geen chips. Maar dit is ‘goede chips’ toch?! Ik mailde meteen de Nederlandse Distributeur om te vragen waar ik het kan kopen en ook dit schijn je gewoon bij AH To Go te kunnen krijgen.

Favourite Song – Kygo + Parson James – Stole The Show

Ik kende dit nummer niet? Is dat gek? Ik hoorde het voor het eerst toen ik afgelopen zaterdag een yoga-oefening op het podium van het Glamour Health Event moest doen. Deze week stond hij regelmatig op repeat. Vooral ’s ochtends tijdens het hardlopen kon ik dit nummer gerust twintig minuten achter elkaar luisteren. Heerlijke combinatie van energie + rust.

HAPPY FRIDAY Y’ALL!

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. juni 12, 2015 / 17:03

  Wat klinkt dit allemaal goed zeg. Stan & Co ga ik zeker onthouden voor als ik in Utrecht kom en het liefst zou ik NU dat water en die chips kopen en verorberen :)

 2. juni 12, 2015 / 17:04

  Utrecht is fijn! Ik was toevallig dinsdag nog bij Stan & Co. Ik ben trouwens benieuwd naar dat Berkwater, zie het steeds vaker voorbij komen. Fijn weekend!

 3. juni 12, 2015 / 19:47

  Fijne favorieten. Stan & Co klinkt goed, ik kom vaak in Arnhem maar ik heb dit restaurantje nog niet gespot!

 4. juni 12, 2015 / 20:09

  Iehww, kokoswater vind ik dus helemaal niet lekker!! Ik ben wel benieuwd naar dit ‘water’ uit jouw review.. maar eens een keerjte proberen :-)!
  Kygo was een tijdje terug bij RTL Late Night samen met deze zanger.. Daar deden ze een akoestische versie van dit nummer, erg mooi! Dit moet je zeker ook eens even opzoeken op YouTube ofzo!

 5. juni 12, 2015 / 20:21

  Stole the show is echt een heerlijk nummer. En ik wist helemaal niet dat er een Stan & Co in Arnhem zit. Het ziet er tof uit!

 6. juni 12, 2015 / 20:57

  Nice! Ik kende het nummer al wel maar doordat het bij de beautyglossparty was! Lekker nummer!

 7. juni 12, 2015 / 21:12

  Dat birkwater klinkt best prima! Kokoswater vind ik écht niet te doen, dus ik ben benieuwd. Lekker nummer inderdaad – al werd het wel platgedraaid op de radio haha.

 8. juni 12, 2015 / 23:32

  Fijn lijstje! Ben vooral benieuwd naar het drankje en de chips! Toch maar keertje een stop maken bij de ah to go!

 9. Ilse
  juni 13, 2015 / 01:06

  Stan en co komt op mijn bezoeklijstje. En ik ga aankomende week dat drinken en die chips proberen! :)

 10. juni 13, 2015 / 11:04

  Jaaaa mijn favo nummer deze zomer! Ben benieuwd wat voor ingedrienten de chips hebben!

 11. juni 14, 2015 / 11:35

  Oeh Stan & Co ziet er inderdaad erg gezellig en lekker uit!

 12. juni 15, 2015 / 17:27

  Leuk meis, je stukjes over Birk en Piper Chips :) xx