FRIDAY FAVOURITES: 179

Favourite Eye-catcher – Adidas Superstar
 photo adidassuperstarpink.jpg

Ze staren me al een tijdje aan, maar ik wilde ze eerst pas dragen als ik knalroze sokken had. Deze schoenen draag ik namelijk niet met wit of zwart. Omdat ik nog geen roze sokken gevonden heb (eerlijk gezegd ook nog niet gezocht heb), maar toch niet kon wachten, trok ik ze deze week maar gewoon zonder sokken aan. Heerlijk toch, die Annemerel.com-roze Adidas Superstars van Pharrell Williams? Zelfs in maat 42.

Favourite Drink – Club Mate Cola
 photo IMG_3908.jpg

Ik heb mijn cola-verslaving redelijk onder controle, maar dit soort speciale Cola’s, daar geniet ik nog regelmatig van. Deze is van Club-mate en heeft alleen natuurlijke cafeïne. Er zit ook maar één E-nummer in, E150D, geen heel schadelijk E-nummer (het staat volgens mij voor karamel). En de mix waar de cola-smaak vandaan komt bestaat onder andere uit gember, limoen, kaneel en bergamot. Echte ingrediënten dus. Fijn. Nog steeds 40 calorieën per 100ml, maar zo op zijn tijd heb ik dat er best voor over.

Favourite New TV-show – Younger

Hij is volgens mij nog niet heel erg aangeslagen, maar ik vind de TV-serie Younger met onder andere Hilary Duff best vermakelijk. Hij wordt nu een maandje uitgezonden en de afleveringen die ik gezien heb zijn leuk tijdverdrijf! In de serie probeert een vrouw van middelbare leeftijd weer aan de bak te komen, nadat ze achttien jaar voor haar dochter gezorgd heeft. Dat is nog niet zo makkelijk, want voor iedere functie is ze overgekwalificeerd en voor de hogere functies heeft ze er te lang uit gelegen. Op aanraden van een vriendin doet ze zichzelf voor als 26-jarige en verrek, ze wordt meteen aangenomen. Dit ‘geheim’ vormt de basis van de serie. Een beetje zoals Mike in Suits, maar dan anders. De serie speelt zich af in New York (PLUSPUNT) de serie is gemaakt door de maker van Sex and the City (PLUSPUNT) en de afleveringen duren maar 20 minuten (PLUSPUNT, want kun je makkelijk in een pauze even kijken).

Favourite Movie – You’re Not You

Tranen met tuiten heb ik gehuild toen ik afgelopen zondag You’re Not You keek. In de bioscoop had ik al een paar keer voorstukjes van de film met Hilary Swank, Emmy Rossum en Josh Duhamel gezien en ik wist dan ook wel een beetje wat me te wachten stond, maar als je het dan daadwerkelijk ziet… hartverscheurend, kippenvel… Wat is ALS een verschrikkelijke ziekte… Zoals ze in de film ook al zeggen, geestelijk blijf je volledig in orde, alleen je lichaam gaat steeds verder achteruit en dan sterf je uiteindelijk omdat je niet meer kunt ademhalen. Afschuwelijk. Soms denk ik wel eens, ik had toch wat beter mijn best moeten doen met natuurkunde en scheikunde zodat ik geneeskunde had kunnen gaan studeren en onderzoek had kunnen doen, dan had ik tenminste iets NUTTIGS met mijn leven kunnen doen. Maar dat is natuurlijk ook niet helemaal waar, er zijn genoeg mensen die op zoek zijn naar een medicijn, net alsof ik dat ineens tevoorschijn zou kunnen toveren als ik wetenschapper was geweest. Maar al die nare ziektes, je voelt je zo machteloos, ik kan er zo slecht tegen als ik dingen niet op kan lossen.

Favourite Song – Lena – Stardust

Dit nummer wordt ergens halverwege in You’re Not You gespeeld, ik heb hem 10x opnieuw moeten shazammen om hem te achterhalen, maar dat terzijde. Fijn nummer, met een heerlijke opbouw.

TGIF!

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. april 24, 2015 / 17:04

  Ha, ben ik blij dat ik niet van cola hou (maar ik battle dan weer met een red-bull verslaving wat waarschijnlijk nog meer om te janken is dan een cola verslaving ;))

 2. april 24, 2015 / 17:06

  Je schoenen zijn echt heel erg tof, ik heb ze zelf in het rood en ik ga ze vanavond maar eens in lopen. En wat betreft Club mate Cola, dat is echt een super drankje, alles van Dorstlust eigenlijk wel :)

 3. april 24, 2015 / 17:39

  Dat liedje is echt heel tof! Kende het nog niet, bedankt voor het delen! Mooie vrouw ook, Lena :)
  En wow… You’re not you wil ik graag gaan zien, heb al kippenvel overal na de trailer!

 4. april 24, 2015 / 18:08

  Ik vind je schoenen echt zo tof!

  Heel fijn weekend.

 5. april 24, 2015 / 18:21

  Ohh ik ben benieuwd naar de cola! Waar kun je die kopen? :)
  Je schoenen vind ik ook heel tof! De knalrode en lichtblauwe zijn mijn persoonlijke favorieten. Al ben ik over die nieuwe Nike Air Force in lichtpaars ook érg te spreken!

  Fijn weekend!

 6. Marleen
  april 24, 2015 / 19:33

  Die schoenen! Heel tof, maar niets voor mij, haha ;)

 7. april 24, 2015 / 20:09

  ik vind je schoenen echt leuk!

 8. Ilse
  april 24, 2015 / 20:35

  Hetzelfde als Marleen betreft die schoenen.
  Ooh, is de serie van Younger al begonnen? Snel maar eens opzoeken en kijken!

 9. april 24, 2015 / 20:47

  Zag deze week inderdaad ook You’re Not You en heb ook goed gehuild, terwijl ik de film verder helemaal niet grandioos goed vond. Maar zeker heftig ja! En naar dat nummer was ik ook op zoek, thanks!

 10. april 24, 2015 / 21:44

  Waaaah, wat zijn die roze Superstars gaaf zeg!

 11. april 24, 2015 / 21:50

  You’re Not You is inderdaad een prachtige film! Zo ontzettend erg.

 12. april 24, 2015 / 22:10

  Younger klinkt leuk! Vind het ook wel fijn als afleveringen wat korter zijn. En daaamn, de Supercolor’s zijn ZO leuk! Ik heb blauwe, maar die roze zijn ook echt liefde. Ik heb ook best grote voeten, maar je voeten lijken er niet echt groot in ofzo :) X

 13. Thea
  april 24, 2015 / 22:25

  Hele leuke vrolijke roze sokken verkopen ze bij de Action, heb ze zelf ook afgelopen week gekocht :) set van 3 en er is ook een set van 5 paar sokken geloof ik. met en zonder streepjes …

 14. april 25, 2015 / 09:53

  Club Mate is echt hemels! Ben wel meer fan van de icetea dan de cola variant, maar ik hou dan ook alleen van Coca Cola ;)!

 15. april 25, 2015 / 09:59

  Die roze Adidas schoenen zijn zó tof!

 16. Suuz
  april 25, 2015 / 14:25

  You’re not you.. prachtige film,, ook veel tranen hier!

 17. april 26, 2015 / 10:08

  Heeeeeel vet je roze sneakers!!

 18. april 26, 2015 / 12:51

  Die sneakers zijn ook echt iets voor jou! Super gaaf.

 19. Elvira
  april 26, 2015 / 16:20

  Younger klinkt als een hele leuke serie, ik ga eens opzoeken waar ik die kan gaan kijken. 20 minuten-series zijn echt fijn, idd als pauze bijvoorbeeld!

  En pff die trailer van you’re not you. ik moest nu al bijna huilen!

 20. Anouk
  april 27, 2015 / 20:17

  Oh wat een leuke tip. Ik vind younger echt vermakelijk om naar te kijken!
  En je schoenen zijn tof, ik heb ze zelf in het blauw!

 21. Neeltje
  mei 7, 2015 / 11:59

  Ik heb net de eerste twee afleveringen van Younger gekeken, leuk! De hoofdpersoon speelt ookin Bunheads, een serie over een balletschool. Aanrader wat mij betreft!